Podvody na závodech

Zdravím všechny závodníky a pořadatele kaprařských závodu. Chci jse zeptat na tuto problematiku. Víme, že na svět jse nedá koukat jen přes ružové brýle. Chci, aby jste zde psali svě zkušenosti, rady, nejaké řešení, případně doporučení související s danou témou. Jde mi o to, aby se podvody na závodech minimalizovaly. Když jse bude jenom mlčet, tomuto krásnému sportu hodně ublíží. Díky
Autor diskuse: wywar - Profil , 21.3.2017 kaprařina - závodní sektor

BAČI - Profil | Čt 8.6.2017 20:13:35

hraji : myslím si , že už toho bylo ohledně MIČR 2016 dost.Pokud si myslíš , že chyba byla v pořadateli ( MÉ OSOBĚ ) tak s tím nic neudělám.Já jsem přesvědčen , že vše bylo s platnými pravidly a obě děvčata byla v pořádku zapsána na startovní listinu .To že jsem dopisoval " POZDĚJI " jejich čísla registrací vím velice dobře ,ale bohužel vždy mi čísla ,nevím proč vyskočila !!!Proto NEJSOU ani ve výsledkové listině .ALE I TO SE MŮŽE STÁT a nenazýval bych to PODVODEM !!
A ovlivnění výsledku , TO SNAD ani nemyslíš vážně s umístěním 5+7+7+9 .
NEJVÍC ASI ZAMRZÍ PROČ PO ROCE ,že jsi nic nenastínil na zasedání odboru v PRAZE ( podzim ,jaro ) :-D
ZEPTÁM SE ?? a není to po roce je to nedávno co jsme tě upozornili na závodníka , který také nebyl zaregistrován , byl u Vás na Mazalu a sleduji jeho závody.A je dosti zajímavé , že na MAZALU byl veden bez organizace v zařazení , na Nova Domusu byl za organizaci MO ČRS TŘEBECHOVICE ( a v Třebechovicích o tom nic nevíme :-D ) a v Poděbradech byl za MO ČRS HRADEC KRÁLOVÉ .
Zajímalo by mě zda tento závodník je i vůbec členem nějaké organizace a je členem ČRS ?? V žebříčku plavané je pod organizací MO ČRS TŘEBECHOVICE a určitě není jejím členem a ani z tuto organizaci nezávodí
A je toto v pořádku ? možná ano , ALE O TOM SI NAPÍŠEME AŽ ZASE ZA ROK :-D

Piškothonza - Profil | Čt 8.6.2017 19:55:07

proto neustále říkám...zůčastnujte se jen prověřených závodů,slušnejch pořadatelů a ne komedií různejch kašparů...nebudete muset plakat nad vlastní blbostí....je dobře,že tu taková diškus je,aspon víme na koho se vybodnout...o)

ujak - Profil | Čt 8.6.2017 12:32:35

Ksk >> č. 18. ale po prvním dni jsme šance na lepší výsledek v podstaě vzdali a zkusili na vetší rybu. 2 mozná pěkné ryby jsme ztratily při zdolávání. poslední dokonce 1 minutu před koncem. Hned na začatku jsme tam byli tak nahusto, že team k vám to zabalil a odjel. Za ty peníze je to smutné. Spousty teamu nepoužívá back lead a když si vezmu, že z klukama s č. 19 jsme na 6 metrech měli 8 prutu nevestí to nic dobrého. Závodníkum nic nevyčítám, ale opět pořadatelům.

Ksk - Profil | Čt 8.6.2017 10:56:17

ujak >>Díky, na kolikatce jste seděli vy?

nerf - Profil | Čt 8.6.2017 10:39:08

Přehlídka charakterů běžně potkatelných u vody ale i jinde je pouze odrazem stavu charakterů běžných Čechů, běžné společnosti. Věřím však, že se dožiju doby kdy ztělesněním jistých měřítek mravů či morálky již nebudou komunističtí pohrobci a duševní Quasimodové, ale nová generace mladých - i s jejich negativními vlastnostmi, které si ostatně s sebou nese každá generace.

ujak - Profil | Čt 8.6.2017 10:18:30

Grasel >> Souhlasím s Ksk. Také jsem se jich zůčastnil a už nikdy více. Neřekl bych podvod, ale totálně nezvladnuté závody na pořadatelské úrovni. Těch problémů tam bylo tolik, že jich Ksk ještě dost opomenul. Jinak gratuluji Ksk aspoň k dílčímu úspěchu. I za těchto podmínek makali až do konce. Seděl jsem kousek od nich.

nerf - Profil | Čt 8.6.2017 9:29:02

Jakýmu sportu??

hraji - Profil | Čt 8.6.2017 7:31:43

boticar >> kladeš správný dotaz, ale na špatném místě. Já nevím. Ale asi je, jinak by se nedělal, a po každém závodě by nebyl server zasypán přístupy. Rozhodně slouží jako jeden z podpůrných elementů pro nominaci.
Co se týče každoroční přeregistrace, je to požadavek, který musíme splnit, protože podle počtu registrovaných sportovců svaz dostane finanční prostředky. Nevím o jak velkou částku se jedná. Ale použije se na sportovní činnost svazu. Situaci v přívlači neznám.

Ksk - Profil | Čt 8.6.2017 7:20:34

Grasel >> 5800kc

Grasel - Profil | Čt 8.6.2017 6:12:30

Ksk >> No pěkný, to ti teda povím.... Kolik bylo startovný za takovou šaškárnu, nebo spíš podvod?

splávkař - Profil | St 7.6.2017 23:31:48

torwald >> Ti povím, že tohle bylo docela o fous!!:-)
Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.

boticar - Profil | St 7.6.2017 20:16:21

hraji >> je ten žebříček v plavaný vůbec k něčemu? V přívlači k ničemu není, jenom k tomu přihlíží některé ÚS při nominaci na MiČR. Je to stejná blbost, jako každoroční registrace - prý z toho má svaz nějakej peníz bůh ví odkud na sport, ale v praxi jsem z toho neviděl ani korunu.

MB - Profil | St 7.6.2017 19:50:30

torwald >> wolle :c)))))

torwald - Profil | St 7.6.2017 19:17:04

splávkař >> Ještě, že nějaká nebyla těhotná, pže to by byl podvod, že chytali dvá :D... .

splávkař - Profil | St 7.6.2017 15:37:26

torwald >> S tím, že ovlivnily ty dvě podvodnice výsledek přišel hraji. Na to jak se stejně jako ty ptal už dříve(zatím bez odpovědi) bačus. Zkusíme si ještě na odpověď počkat, ju.

torwald - Profil | St 7.6.2017 14:59:13

splávkař >> A jak měla ovlivnit to pořadí závodu? Tím že byla předposlední? Já to nějak nechápu... . Nebo ta druhá (asi teda ta vdaná), jestli to dobře chápu?

splávkař - Profil | St 7.6.2017 13:13:37

hraji >> Nebýt tvého nástupu v téhle otázce tak bych i uvěřil nějaké chybě, nedopatření.
Ty jsi ale místo abys problém řešil s pořadatelem nebo se závodnicemi přijdeš po roce na net s příběhem (zcela náhodou adresovaný zrovna mě) jak závodnice ve spolupráci s pořadatelem podvodem ovlivnili výsledek MiČr 2016. Navíc kdyby ti šlo o to, aby byly výsledky MiČr v pořádku tak stačil jeden dotaz na dvě čísla pořadateli.

Serjoža - Profil | St 7.6.2017 13:01:17

A proto je nejlepší se na závody vykašlat s toho má profit jen pořadatel,popř.jeho kamoši.Kdo je závodivé at se domluví s pár kamošama a zazávodí si někde spolu mezi sebou.Nestojí to balík a ještě je u toho sranda.

hraji - Profil | St 7.6.2017 12:58:08

splávkař >> vymýšlíš teorie, a to můžeš. je úplně jedno, kdo se zúčastní závodu, pokud jsou splněny podmínky. A ještě pořád to podle zápisu ze závodu vypadá, že nebylo vše tak, jak mělo. Kde je chyba a vina, není na mě. Do dnešního dne jsem nevěděl, která z těch dvou bez čísla registrace je tvoje přítelkyně. Myslet si můžeš co chceš. To je tvoje právo.
Možná je škoda, že jsi nekontaktoval organizátora závodu v okamžiku, kdy jsi zjistil, že je v zápisu chyba. Mohlo se dávno vše napravit. Že jsi prohrál sázku je mi líto.

splávkař - Profil | St 7.6.2017 12:09:47

hraji >> Když jsem v žertu řekl 2 měsíce před závody partě ve které byli i pořadatelé, že se Kačka přihlásí na MiČr 2016 tak se povětšinou smáli a někdo tam prohlásil, že by si z těch dinosaurů někdo našel něco aby ji když tak poslal domů nebo alespoň zostudil. Padla sázka a já byl minulý týden ještě přesvědčen, že jsem ji vyhrál, s takovouto podlou zákeřností jsem prostě nepočítal! Budiž to varování pro ty, co by si chtěli v budoucnu taky zkusit zazávodit.

hraji - Profil | St 7.6.2017 11:54:34

splávkař >> omluvil jsem se. Byla to moje chyba, byť neúmyslná, při ověření registrace. I za to se omlouvám. Já změnit záznam výsledků o závodu nemohu, to může udělat pouze organizátor. Proč neuvedl čísla registrací do zápisu je věc, kterou vysvětlit neumím. Z mého úhlu pohledu jsou pořád v záznamu o závodu dvě závodnice bez čísla registrace. Udělal jsem vše, co mi dovolují možnosti, pro zjištění čísla registrace obou závodnic. Dopustil jsem se při tom chyby, je to moje chyba a znovu se za ni omlouvám. Ale ani moje chyba neovlivnila fakt, že na jméno uvedené ve startovní a výsledkové listině žádné registrační číslo vystaveno není.
Za způsobené křivdy se omlouvám, víc mohu v tomto okamžiku těžko udělat.

splávkař - Profil | St 7.6.2017 11:42:29

hraji >> Co vím, tak pořadatel doplňoval dvě čísla reg. mimo formulář výsledkovky kam mu z nějakých důvodů nešly zadat. v následné korespondenci- nechť toto třeba bačus vysvětlí.
V případě o kterém tu píši ke změně příjmení nedošlo, ve výsledkovce jsi ho měl v pořádku a jak jsi sám psal , ověřil sis platnost registrace na základě dotazu na jméno které sis vymyslel, tudíž bylo jasné, že dotaz na dané příjmení bude negativní.
Rok jsi mlčel, a pak jsi vstoupil do diskuze PODVODY NA ZÁVODECH s vyfabulovaným podvodem , podvrženými doklady. Co jsi tím probůh Jirko sledoval? Není ti to vůči všem na které jsi tím plivl nefér? Doufám, že už o férové účasti mé přítelkyně na MiČr 2016 nepochybuješ a křivdy kterých jsi se dopustil náležitě napravíš!