Feederové rameno výběr

Ahoj feedraři,

obracím se na vás s prosbou a dotazem, jaké máte zkušenosti s níže poslanými feederovými rameny. Nevím jaké mám vybrat a rád bych slyšel nějaké preference od vlastníků.

Více se mi líbí rameno od Prestonu, ale udrží to stabilně dva pruty?

Děkuji všem za případné reakce.

Odkazy:

http://www.feedershop.cz/kategorie/prislusenstvi-bedny-a-kresla/korum-xt-tripod-feeder-arm/

http://www.feedershop.cz/kategorie/prislusenstvi-bedny-a-kresla/preston-xs-feeder-arm/
Autor diskuse: Fajnxman - Profil , 27.7.2016 feeder - náčiní, doplňky

MrSuperLuda - Profil | Čt 28.7.2016 21:05:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj-na oboje jsem chytal, taxnad pomuzu...., ten Korum je sabilnejsi kvuli nozickam, a rozhodne vhodnejsi na dva pruty, taky ti na noze bedny, nebo kresla nezabere tolik mista, pac je upevneny v jednom bode. Nevyhodou je, ze nejde postavit pruty hodne spicema vzhuru, jedine bez nozicek, ale to je vic mrmlavi.... Preston je uplne super rameno -da se napolohovat jak potrebujes a je hodne stabilni, protoze je pripevneno dvema bodama-coz mi treba prineslo trochu komplikace pri pripevnovani dalsich drzaku a vyladeni do idealni polohy....Ale je zas super, ze je nemusis oddelavat, a nechas si je na noze "na priste"-proste vytocis dva srouby, sundas rameno a jdes. Na to "dvojty" rameno od Mivardi jsem tenkrat koukal, ale uz ho meli dloooooouho vyprodany (a stale maj), tak sem vzal na zkousku to "jednoduchy". Rikal sem si "za ty prachy"....a tak muzu jen rict, ze to opravdu odpovida cene. Nicmene me osobne pro dva pruty jedno rameno nesedi-pri prudsich zaberech se klepou oba pruty, a tak radsi pouziju samostatny vidlicky. Jinak pokud uplne netrvas na necem pridelavatelnym na kreslo/bednu, tak Korum dela takovej samostatnej stojan na reku-je super lehounkej a stabilni. A videl sem chlapika i pouzivat obycejnej rodpod - takoviho klasickyho uk jezevce, a to mi prislo na stojak taky fajn reseni, kdyz nejde nic poradne zapichnout.

já 2 - Profil | Čt 28.7.2016 20:37:49

Fajnxman >> Pokud řešíc cenu, tak mivardi má taky dvojitý rameno jako ten preston, ale je to takový "humpolácký" prostě masivní!

Fajnxman - Profil | Čt 28.7.2016 20:20:23

Jsou tu i jiné názory? Nebo již nikdo nepoužívá? :)

Fajnxman - Profil | St 27.7.2016 20:04:22

Tak nějak jsem takovou odpověď čekal. Každopádně děkuji za názor :)

RADYNEK - Profil | St 27.7.2016 19:52:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chytal jsem obě. Na dva pruty budou vždy lepší vidličky :-) Přenášíš všechny pohyby na křesílku na pruty.
Pokud někde nejdou vidlicky použít, tak bude lepší Korum, protože má dvě podpěrný nožičky. Preston rameno mám oblíbené na závodech, ale na jeden prut :-)