Stříbrný rybník - zkušenosti?

Zdar chlapi! S manželkou plánujeme letní dovolenou a vzhledem k tomu, ze dcerce bude v létě jen rok, tak je pořeba zázemí a prigram pro všechny. Ne jen rybaření. Našel jsem kemp stříbrný rybník u Hradce Králové. Máte někdo zkušenost s chytáním na této vodě. Úlovky a případně i třeba zkušenost se samotným kempem?
Díky za cokoli!
Autor diskuse: malenak - Profil , 15.1.2016 feeder - revíry, cestování

koubic - Profil | Pá 13.5.2016 11:23:15

malenak >> http://www.mestske-lesy.cz/aktuality/chytani-ryb-na​-stribrnaku-pro-kazdeho.html

jinak kemp je celkem pěkný, jak psal carlosino. Já tam jeden čas jezdil také dost často, nechytal jsem, jen se koupat. Pro roční dítě tam toho moc nebude, ale to asi nikde. Jinak ta voda tam v létě bývá opravdu špatná, chce to jet na začátku prázdnin.

malenak - Profil | Pá 13.5.2016 11:11:38

Tak co, nebyl náhodou někdo na Stříbrnáku??

malenak - Profil | Po 18.1.2016 19:44:55

carlosino >> diky! Konecne nejake kloudne info. Podle toho, co maji na srankach, tak se bila ryba nesmi vracet z5 do vody. Vyskyt i jeseteru, tak uvidime. Jen ten feeder bez krmitka, na to nejsem zvykly :)

carlosino - Profil | Po 18.1.2016 15:30:16

já se na stříbrňák jezdím koupat. :) mám to asi deset minut jízdy na kole od domu. kemp je podle mě solidní. koupání fajn akorát tam letos myslím část léta bylo zakázáno se koupat kvůli sinicím. jinak hned u kempu je les, cyklostezky a kousek dál příjemná hospoda v bělči kde točej domácí pivo.

jak je to tam s rybama se přiznám moc nevím. já chodím skoro jen na řeku Orlici která je nedaleko. co vím tak se tam musí zaplatit speciální povolenka myslím hned přímo v kempu. vídávám tam rybáře a řek bych že nejčastěji se tam bude chytat klasicky bílá ryba. mám dojem že se tam vyskytují i tolstolobici alespoň v létě něco leží u hladiny a při vyplašení to dělá obří víry. :) myslím že tam bude i nějaký duhák a siven. jinak tam platí nezakrmovat, snad ani krmítkem.

poky82 - Profil | Pá 15.1.2016 22:58:02

malenak - >> zkus se optat i tady http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=656953