vnitřní stavba těla

Co nejpřesnější popis vnitřní stavby těla u kapra!!! Ale opravdu všechno do nejmenších detailů.
Autor diskuse: Jitule - , 23.10.2004 kaprařina - ostatní

Lojza - Profil | Pá 12.11.2004 21:18:37

Tomas: diky za vysvetleni , ja jsem konzervativni a uznavam jen gril s uhlim , a manzelka zas pres zimu neda dopustit na mikrovlnkovy gril.

Tomas - Profil | Čt 11.11.2004 23:20:27

Lojza: mikrovlnka s grilem. Ale na ty ryby jen gril. V té mikrovlnce se dá:
1) mikrovlnit
2) grilovat
3) kombinace obojího v různém poměru.
To kuchyňský bylo ve významu, že nemám na mysli grilování někde venku na uhlí.

Lojza - Profil | Út 9.11.2004 21:26:10

Tomas: gril/kuchynsky/= trouba nebo mikrovlnka

Lojza - Profil | Út 9.11.2004 21:25:50

Tomas: gril/kuchynsky/= trouba nebo mikrovlnka

Tomas - Profil | Po 8.11.2004 22:31:15

Lojza: ryba na talíř, na rybu máslo a šup do grilu(kuchyňského). Paňátno?

šeptal - Profil | Po 8.11.2004 12:38:06

ježdík : Kecáš!!! Je to ledvina.

ježdík | Po 8.11.2004 9:47:07

je to slezina, hoši, je to slezina

Lojza - Profil | Ne 7.11.2004 23:25:04

Tomas: jak davas to maslo na gril?

Tomas - Profil | Po 1.11.2004 22:41:08

Ivan: to dělám vždycky už jen proto, že se mi to tam nelíbí a kazilo by mi to chuť(psychicky). Ryby na mrazák nedávám(jen s vyjímkou, kdy sbírám na uzení), konzumujeme je čerstvé, mnohdy hned po návratu od vody. Zejména okouny, ti jdou hnedka na gril s máslem.

Ivan | Po 1.11.2004 17:35:45

Tomas: Ledvina - pokud chceš dát vykuchanou rybu do mrazáku, vždycky to celé vyškrábej, jinak maso ( v okolí) zhořkne.

vedl | Po 25.10.2004 10:27:53

Jsou to urcite ledviny (teda je to urcite ledvina - neparova) - vede od ni i mocovod smerem k ritnimu otvoru

Tomas - Profil | Ne 24.10.2004 23:28:18

No, myslel jsem si, že to bude nějakej orgán.

Šlehy | Ne 24.10.2004 23:15:21

Tomas:Mám takovej pocit,že se jedná o ledviny.

Tomas - Profil | Ne 24.10.2004 22:38:34

Mrkmani, co je to hnědočervené pod páteří prakticky u všech ryb? Vypadá to jako sražená krev a je to nalepený uvnitř břišní dutiny pod páteří.

BoBo - Profil | So 23.10.2004 22:20:34

Mirek: Pošli jí to mailem, tam nedojde ke zmenšení a bude to lépe čitelné.

Mirek - Profil | So 23.10.2004 22:19:19

Jitule: ještě dodám k té knížce. Je tam fakt všechno dost podrobně,stavba šupin ,oko, žaberní oblouky , myslím že tam najdeš co potřebuješ.

Mirek - Profil | So 23.10.2004 22:12:18

Jitule myslel jsem že to bude čitelnější. Je to z knížky,, Ryby v našich vodách "snad to budou mít někde v knihovně.

Mirek - Profil | So 23.10.2004 22:08:07

Mirek - Profil | So 23.10.2004 22:07:31

Mirek - Profil | So 23.10.2004 22:05:41

jura | So 23.10.2004 18:02:21

Jitule: zkus toto, není tam sice kostra, ale tu snad už někde najdeš, čau jura http://www.machekasyn.cz/zfol18.htm

Raďošek - Profil | So 23.10.2004 14:45:07

na internetu jsem kdysi viděl detailně vypracovanou seminárku na kapra obecného.. bylo by to přesně to, co asi hledáš.. jenom ji tu zase někde najít

Marda - Profil | So 23.10.2004 10:21:34

Noe: Nemas tam kolem toho prkynka odrizle 4 nohy s kopytama? Podle tech zaludku to vypada spis na kravu :o))

Noe | So 23.10.2004 6:38:38

chvili pockej, prkynko, nuz, taaak ted polozim kapra, jo uz to jde..... no fuj to je hnus, no teda, takze vnitrek kapra, 5 kulicek boilie masox, 3 kulicky boilie ryba, 6 kulicek boilie anyz, 14 kulicek extrud (podle cuchu vanilka), nejaky srot, 3 hrsti kukurice varene, 2 hrsti chrachu, tohle nevim co je..... jinak snad i srdce? asi jo vypada to tak..... zaludek, zaludek, zaludek, zaludek, strevo, no pekne dlouhe...... nevidim jatra. ledviny, a to bude asi tohle, a co je tohle? a to je tuk, a tady taky, a tady taky, same sadlo, vsude sadlo........ no a uz tady nic jineho neni, jinak ti reknu, vnitrek kapra vypada pekne hnusne......... :o))