Prdelačky - gumové, dají se ještě někde sehnat?

Po více než deseti letech se do věčných lovišť vydaly moje černé gumové prdelačky od firmy SupraShoe, která už bohužel neexistuje. Víte někdo, kde by se daly černé gumové prdelačky sehnat? Objevil jsem ze zahraničních zdrojů pouze nějaké japonské asi za stopadesát liber, což mi přišlo už celkem dost.
Autor diskuse: fraisix - Profil , 18.4.2014 všeobecné - náčiní, doplňky

zdeko - Profil | Út 22.4.2014 16:23:08

fraisix - >> Zkus nehledat jen v rybářských obchodech, ale zkus se podívat do obchodů který prodávají ochranné pracovní prostředky a oděvy, tady máš jeden příklad.
http://www.vochoc.cz/osobni-ochranne-prostredky/obu​v/holinky-galose-brodaky/polozky.php?idVstup=2-68

nofish - Profil | Pá 18.4.2014 22:43:11

fraisix >> Na sedm, osm asi zapomeň :-)
Nevím teda jak na ryby, ale kvalita už je dávno v pr... Na učňák jsem měl novesty. Byly hnusné, silný materiál, bylo to těžké. Vydržely mi učňák a nástavbu. Tedy 5 let 3 roky týden škola, týden praxe a broďáky jako obuv na 90% času. Poslední novesty mám 3 roky, Materiál je jiný, i když pořád dobrý, oproti jiným, ale nosím to jednou za čas a stejně už je vidět, že místy jsou ošoupané, materiál "tvrdne".
Proto chci zkusit ty z toho decathlonu. Líbily se mi a cenově byly taky OK. Ale byly v Ostravě, co já vím kde co mají? Jedna prodejna, ale kdo ví, jestli nabízí všude to samé zboží.

fraisix - Profil | Pá 18.4.2014 22:36:09

nofish >> decathlony mám po pravidelných trasách dva, takže za podívání nic nedám. hlavně mi jde o to, aby to vydrželo. ty předchozí daly přes deset let - nové už asi tolik nevydrží, ale i kdyby sedm osm, tak dobrý.

nofish - Profil | Pá 18.4.2014 22:30:04

fraisix >> Novesta a vulkan jsou ty "naše" co se používají na práci. Už to není co bývalo, ale pořád dobré. Vulkan na slovensku přebral výrobu po Novestě ze Zlína.
Nicméně, pokud máš možnost mrknout do decathlonu, zkusil bych se podívat na ty jejch. Mě docela přesvědčily. Až mi doslouží novesty, beru je tam. Barva jiná než chceš, to ano,

Jsou pak i jiné, ale nelíbí se mi, jsou divné, nechci je. Mají to po pracovních oděvech. Polské, čínské. Je to levnější, ale jsou divně dělané, hodně slabý materiál, co jsem viděl, rychle to začne praskat.

fraisix - Profil | Pá 18.4.2014 22:15:31

nofish >> vida, díky za tip, tady je maj a nevypadají vůbec špatně.

http://e-myslivost.eshop-zdarma.cz/index.php?s=prod​uct&id=433

říkal jsem si, jestli si nekoupit textilní, ale chci asi zůstat kvůli odolnosti u gumy, ačkoliv je těžší.

nofish - Profil | Pá 18.4.2014 21:42:16

fraisix - >>
Novesta (sklad. zásoby)
Vulkan
Slušné jsem viděl v Decathlonu.

Tyhle vím, že se dají dogooglit a jsou fakt gumové - pryžové, měl jsem je v ruce. Něco jsem si v klasických gumových broďákách odšlapal a po pravdě, ty z decathlonu se mi fakt líbily, barva zelená, oproti české, černé, klasice.