Jaký byste chtěli soukromák ?

Jaký byste chtěli navštěvovat revír (prostě nějakou vodu) v soukromém vlastnictví?
Jakožto podnikavého tvora mě zajímají vaše nároky na teoretickou možnost vysněného úlovku (20plotic na zavináče, nebo jelce jesetěra či jednoduše aspoň jednoho největšího kapra na světě) a taktéž životního prostředí (klíšťata ano/ne, vysoká tráva ano/ne, možnost zvuku opeřených pěvců ano/ne a tak dále ano/ne).
Je to pro mě důležité a na základě vašich tužeb hodlám uzpůsobit svůj marketingový plán.
Pokud se objeví někdo stejně statečný, může mi i pomoci, hlavně v otázce financí.
Do začátku mám dva hrouzky a ouklej, ale zde na MRKu s Vaší pomocí vše jistě dotáhnu do zdárného konce.
A potom budem už všichni jenom šťastní.

devastator.ccmore - Profil | St 21.8.2013 18:26:21

Kubalorenc >> CS já nepotřebuju snít o rybách na svazovkách to mi věř čau:)

Kubalorenc - Profil | St 21.8.2013 8:23:03

devastator.ccmore >> Promiň, ale někomu tvojí inteligence se dá fakt už jen smát. Nemám za potřebí se tady hádat s někým kdo tu většině lidí nesahá ani po kotníky a nemůže se stát že bys mě zrovna Ty vyvedl z míry :-D
A neboj se, na svazokách mám takový ryby o kterých se možná tobě ani nesní.
Pa lásko :-*

Šámik - Profil | Út 20.8.2013 16:46:37

Já bych všechny soukromáky vyvlastnil.Ať žije Grebeníček.:-)

devastator.ccmore - Profil | Út 20.8.2013 16:42:44

Kubalorenc >> a mas tam chybu troubo ty uz jsi tak pomotany to mi stačí:)) si to přečti pořádně ja chodím výhradně na svazovky ty si fakt trouba:)

devastator.ccmore - Profil | Út 20.8.2013 16:39:39

Kubalorenc >> ty neumíš chytit solidní rybu na svazovce? asi ne jak vidim

devastator.ccmore - Profil | Út 20.8.2013 16:37:46

Kubalorenc >> na gramatiku se vykašli ted mi řekni proc tam chodi většina lidí na ten soukromák kvuli klidu? nebo kvuli chycení solidní ryby chcešmi říct že na soukromaku je těžší chytit velkou rybu než na svazovce? pojd jdem na ryby na svazovku a uvidime jak dopadnem uvidime kolik těch90 nachytame a muzes mi víš co jak řikam znovu na soukromáky CHODÍ OSLI co neumějí chytit na svazovce solidní rybu a vyhazovat prachy za soukromak abych si dokazal jaky sem borec ze sem chytil rybu no promin vubec nevis o čem mluvíš

meteor - Profil | Út 20.8.2013 16:11:32

Kozič origin - >> já bych chtěl mít soukromák ve strouze za barákem s jediným 20tikilovým kaprem. Jakože by to bylo kousek a nemusel bych tam dřepět týden, než ho lapím :-D

Kubalorenc - Profil | Út 20.8.2013 16:07:18

devastator.ccmore >> No, tak to už je vidět podle tvého projevu jaký jsi borec. Gramatiku ani rozebírat nebudu. Na soukromáku jsem párkrát byl a podle tebe jsem teda osel? Můžu se zeptat proč tu urážíš jiste početnou skupinu lidí, kteří si na ten soukromák jedou postavit bivak, odpočinout si, nestrachovat se o auto protože na něj většinou vidí. Tohle jsou věci které na svazovce udělat nemůžeš i kdyby ses rozkrájel. Teda až na vyjímky a tam je to hlava na hlavě. Tože ty nemáš prachy, nebo chuť a proto na svazovky nechodíš ještě neznamená že někdo tyto vody využívá. Ať už třeba jednou ročně, nebo každej týden. Je to přece každého věc jak a kam se chodí pobavit.
Ty si klidně peníze utrácej s holkama ( když do nich musíš rvát prachy :-D ) a nebo si je prolij hrdlem. Mimochodem, tohle jsou další věci které o tobě řekli asi to co si každý myslel podle tvého prvního zápisu v této diskuzi.
Nebudu tě nijak urážet, nestojíš mi za to a navíc takhle "anonymně " to není ono :-)

Florish - Profil | Út 20.8.2013 15:29:31

Kozič origin - >> Koupit si vlastní řeku.. nejlépe nějakou extra zarostlou někde v lese, plnou všelijakých stromů keřů a jiných vázek ... Až to bude, tak mě prosím kontaktuj, přijedu si zachytat at to stojí co to stojí :D :)

Kruan - Profil | Út 20.8.2013 15:29:08

Ja jsem pro velkej soukromak, s betonovejma grilama, velkejma chatkama s wi-fi, detska hriste, garaze pro velka auta (dodavky) , vycep, socialky, v kazde chatce domaci kino s pripojenim priposlechu, karaoke a budeme mit na svazovce pokoj :)
Na takovy projekt bych i poslal 200,- kč....

devastator.ccmore - Profil | Út 20.8.2013 15:20:54

Juraj >> CO do toho tady pleteš ještě zavody panebože Juraj věř mi že toho bych se vubec nebal tim si bud jist a platit horentní sumy za startovné to radsi utratím s ženskýma nebo prochlastám

kačud - Profil | Po 19.8.2013 18:13:18

Hlavě daleko od lidí!!! Daleko od nikdy nenasycenych masařek!Daleko od bordela po břehu! Daleko od opileckého nočního řevu.

Cappyk - Profil | Po 19.8.2013 17:30:06

Mám sen.Na stáří úplně malou chaloupku pod lesem,úl,kozenku a slípky pod chaloupkou svůj rybník.Vedle hodnej soused asi taky rybář :). Do vesnice kousek na nákup do malího konzumu a hospůdku takovou tu vesnickou zahulenou! Rybník bude jen pro kamarády a zdarma-určitě jen ChaP ..tak mi nepište na (sz) ..dík :))

arnošt - Profil | Po 19.8.2013 17:04:52

Juraj >> Mluvíš mi z duše,někdy to na soukromáku nejde i kdyby se člověk rozkrájel.Když nežerou,tak nežerou,co na tom,že vím,že tam jezdí plno 20+,když nejde udělat záběr?
Asi měsíc a půl zpátky jsem byl na soukromáku a kámoš seděl ty samý dni na Orlíku.Zatímco on tam na svazovce kapry doslova kosil jednoho po druhém,já za tři dni nonstop dal jednoho kapra a jednoho amura.On tam seděl zadarmo jen za zápis v povolence a mě to stálo tři tisíce...Ale i to se stává,voda je mokrá všude stejně... :)

masozrout - Profil | Ne 18.8.2013 22:14:29

pořát tu na mrku vydim spostu odpůrců soukromáků.nevím proč.podle mně jsou to lidi co maj to štěstí že když přijdou k vodě tak tam jsou samy a v klidu.já už to ani neznám všude o kolo je na svazovkách větší bordel než na soukromákách.pryč sou ty hezký rána a večery.dneska jdu k rybníku nebo k řece a když najdu vůbec místo mezi haldou podpapíráků.tak mi za zádama chodí procesí lidí co jdou na procházku a všichni se ptaj jak to jde a na co chytám atd.pak vedle vykoupou psa a tak je to do kola dokud to nezabalim.nejvíc mně dojímá jak si místní myslí že ryby jsou jen jejich a cizák jim sem leze.kontrola se stává buzerací a když chytám víc než oni tak mně začnou bombardovat krmítkama ze všech stran.nevim ale nějak se mi na ty svazovky nechce jako dřív .divíte se mi?když chci někam dál tak tam potřebuju taky přespat tzn. bivakovat a to se zase nesmí.tak už nevim....mám chatu 6 metrů od řeky a je to taky na hov...klid už dneska nejni nikde.tak že za mně- já bych si přál soukromák za slušný peníze a uplnej klid.hezké PŘÍRODNÍ prostředí.s čistou kadibudkou at nejni bordel všude. a dostatek všemožných druhů a velikostí ryb at je to pestrý. tak aspon 10ha ,dvě místa po max třech rybářích co na sebe nevidí a neruší se.paráda)),

Juraj - Profil | Ne 18.8.2013 21:00:19

devastator.ccmore >> Nedovolím si psát nikomu, že je na palici, ale ty jsi zřejmě jiný formát. Kam ty půjdeš, nebo ne je každému víš kde...
Ne vždy je na soukromáku snadná chytačka, i když je doslova nacpaný rybama. Už jsem napsal, že když máš tak fantastickou úroveň, tak nám to místo internetového nadouvání přijď ukázat na některý ze závodů.

devastator.ccmore - Profil | Ne 18.8.2013 11:44:54

Juraj >> CHCES mi říct že nachytat ryby na soukromáku je nějaké umění hoši vy jste na palici no a co že tam chyta nikl Osprey atd ja osobně nikdy nepujdu na soukromák pod moji uroven at si mluvi kdo chce co chce

Mrknato - Profil | Čt 1.8.2013 22:32:35

Jarda 7 >> Ty jsi z Nymburku, ze středních Čech, kde jsou všichni "srdcaři" protože MO tam mají v držení dekrety a ÚS s nimi hraje vopičárnu ma "pseudospolečný rybolov" a Rada zase na CS rybolov, takže v tom musíte mít každopádně hokej, a být nas*aní, ale to není žádné srdcařství.

U nás MO nedrží dekrety, jen vypiskují a dělají na uživatele ramena po svazolinii. Tedy situace je začně odlišná od Vaší, a i když si MO dopřávají všude, pak nechápu, jak jsi přišel na ten "předsednický projev".

Jarda 7 - Profil | Čt 1.8.2013 21:51:20

Mrknato >> Ač se mi tento příspěvek adresně nedotýká,dovolím si poznamenat,že Darcy zde promluvil jako rybář srdcař a řekl svůj názor,se kterým asi souhlasí většina slušných rybářů.Tvůj příspěvek mi spíše připomíná projev kandidáta na předsedu MO.

Mrknato - Profil | Ne 28.7.2013 8:15:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Darcy >> Ahoj,
ač netázán, tak se vmísím do hovoru, protože i já pamatuju doby před krajským hospodařením (jezdil jsem s tátou) jinak jsem sám začal až se začátkem krajského rybolovu. Chlubit se velikostí a počty úlovků vnesla do komerční rybařiny, což je WaM rybařina, až moderní panevropská kaprařina. Pojem "moje, nebo naše voda" je správný, pouze v případě, kdy je na příslušném LV v katastru, je uvedeno jméno toho, či onoho spolku, MO, svazu, který si vodu vybudoval, nebo koupil. Otázkou dnes ale může být i za čí?
Co vydrbalo se společnou rybařinou a bylo začátkem nového soukromničení, byly tzv. RMV, malé, či místní vody. To ukazuje na to, že centrální svazy (ÚS i Rada) není tak silná, aby mohla společný rybolov rozvíjet a vřed na tomto rybolovu neléčí a toto bude podstatou konce společného rybolovu, pokud nastane, ne žádní masaři.... Pokud by šlo jen o to, aby se k vodě nedostali ti, kteří nerespektují podmínky VRP, tak by to šlo provést i za fungování společného rybolovu, ale nesměly by do toho vandrovat MO. Tyto pseudosvazové složky a orgány prostě nedovolí fungování společné rybařiny, která by měla hlavu a patu. Jinak chápu že ti je bližší rybařina v MO. Jenomže ty důvody, které sem píšeš nejsou až tak pravdivé. Stejné to bylo se vstupem do EU a bude stejné i při vstupu do měnové unie...... Pokud unie nebude mít silné pravomoce, je to jen určitá forma občanského soužití, kde si každý dělá co chce a jak chce, stejného, jako rybařina pod ÚS, či Radou ČRS......

Paranoidní Schizofre - Profil | Ne 28.7.2013 7:42:36

hláskař >> nechtěl jsem použit termín "jak nasráno" a proto jsem použil přehršle, výrazy hodně nebo mnoho jsou na mě příliš vágní.....

Jarda 7 - Profil | Út 23.7.2013 19:35:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jezdím na jeden malý soukromáček.Je to naprostá pohoda.Nejde o rekordy,ale scházíme se tam až na vyjímky stejná parta lidí.Majitelé zavedli chyť a pusť i když jsme toto pravidlo většina dodržovala již před tím.Je to zkrátka řešení pro ty kteří mají časové problémy se dostat k vodě a vyčistit si hlavu.Funguje tam hospůdka, kde je perfekní servis,večer posedíš,pokecáš a hecuješ ostatní.Znám dost soukromáků kde to takhle nefunguje,ale ty jsem zavrhl.Zkrátka je každého věc jestli chytá na svazovce nebo na soukromáku.Důležité je kdo chytá,ne kde chytá.

TG007 - Profil | Út 23.7.2013 19:26:21

(o)_(o) >> Jasně, jak jinak to udělat? :-) No nakonec by asi stejně ukradli všechno :-)

retrívr - Profil | Út 23.7.2013 16:39:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Soukromák mi nechybí.

Darcy - Profil | Út 23.7.2013 16:28:26

Pstruh27 >> Pamatuji dobu, před zavedením celokrajského hospodaření. Voda byla "naše", rybář se chlubil největším kaprem(pstruhem), ne jejich počtem bez ohledu na míru. Zavedení celokrajského hospodaření bylo plusem v počtu revírů, mínusem v cestování masařů, a hlavně názorem: neseberu rybu já, sebere někdo jiný. Já bych chtěl, aby voda byla moje i tvoje, abychom na tom byli ekonomicky zainteresovaní, určitý počet členů, pro nové členy zkušební dobu a dražší povolenku a především takové ceny povolenek aby se masařina nevyplatila. Rybářská stráž by byla zbytečná, protože bychom se pohlídali navzájem. Asi jenom sen...

Pstruh27 - Profil | Út 23.7.2013 10:57:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Darcy >> Super - asi tak nejak. Súkromáky mi nejako neučarovali. Netúžim po tom chytiť 15 kg kapra, metrového jesetera alebo 60 cm Duháka na súkromnej vode kde sú tieto ryby pravidelne nasádzané. Ale veľmi by ma potešilo keby sa naša MO starala o vody podstatne viac ako doteraz, keby sa ľudia a hlavne rybári chovali k prírode s väčšou úctou. To by mi úplne stačilo - hoci je to žiaľ nereálne.

siri - Profil | Út 23.7.2013 10:29:20

Strejka - i prd, napsals svuj nazor, kterej mne primel zminit dva sve... To je cely.

(o)_(o) - Profil | Út 23.7.2013 9:53:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kozič origin - >> Když soukromák tak pořádnej, min. 50ha Disneyland s hospodou, ubytováním, bordelem, tobogánem, píšečnou pláží se slunečníky, prostě musí přitáhnout rybáře i nerybáře, rodiny s dětmi, důchodce, pumpičkáře, ... a generovat zisk.

strejka - Profil | Út 23.7.2013 9:31:49

siri >> rozporuješ něco, co jsem nepsal, ale to je vždy jednodušší...

(o)_(o) - Profil | Út 23.7.2013 9:17:27

TG007 >> Jako, že by se zhaslo? :-)

TG007 - Profil | Út 23.7.2013 9:13:30

Stačilo by kdyby se vrátili všechny nakradené ryby zpět do svazových revírů.

siri - Profil | Po 22.7.2013 18:34:12

Strejka - ano, zcela spravne, rybarina skutecne neni o tom, ze kdokoli prijde s tim, ze jako 'ja si tu zaplatil a chci za svy prachy svuj servis a jestli nebudu spokojenej, chci vratit jizdny' - s obdobou 'shopu na benzince' u kazdeho reviru. Aspon ne vetsinove, ostatne ani drivejsi 'spolkova rybarina' takhle nefungovala (a 'tam, kde jsou dal' nefunguje ani ted). To ale dobre vis... Jinak mne osobne je dost jedno, jestli se prislusnymu utvaru rika spolek nebo klub - anebo mistni organizace. Dobre nebo spatne, i velmi spatne, muze fungovat to i to (uz jsem na MRK, jak si asi vzpomenes, daval aspon dvakrat link na nejaky sumavsky muzeum, na clanek tusim o ryb. spolku v Susici)...

tuzemak - Profil | Po 22.7.2013 18:03:51

devastator.ccmore >> mno twl,tebe tu je škoda,mazej do parlamentu,tam hledají osla....

strejka - Profil | Po 22.7.2013 17:50:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ideální soukromák by bylo tak 20 % současných pstruhovek, o které by se někdo staral, já bych mu za to platil a on by mi k tomu navíc dával servis v podobě dostupnosti povolenky po přijetí k vodě, na jeden den, možná bych si mohl u něj dát i pivo, oběd, ubytovat se, koupit základní cajk... ale ne to je blbost, takhle to přeci funguje v jakémkoli jiném podnikání, ale rybařina je přeci úplně jiný příběh a podnikatelsky se o ní uvažovat nesmí, protože pak by to nebylo pro všechny a takhle soudruzi, takhle bychom ten socialismus nevybudovali, takhle teda ne...

Darcy - Profil | Po 22.7.2013 16:59:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kozič origin - >> Já bych nechtěl žádný soukromák. Nechci žádný kasamač se spoustou kapřích chudáků s potrhanýma hubama. Bral bych ale takovou klasickou klubovou vodu se smíšenou osádkou, s partou nadšenců kteří by měli společný zájem: kvalitní rybařinu bez připitomělých rekordů, bezuzdného masaření a kradení ryb.

S&F - pescador - Profil | Po 22.7.2013 16:30:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Soukromák ? Asi jsem již starý a k tomu ještě patriot ale nějak mě tento druh rybařiny neoslovuje ....
Vidím v tom osobně více záporů jak kladů. Je to ale na každém jak a pro co se dneska rozhodne.
Tak,že za mou osobu nepotřebuji žádný.

P!F - Profil | Po 22.7.2013 16:16:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kozič origin - >> Musis skratka spravit nieco, co tu este nie je. Ja by som tam nasypal nasadaky a povolil bowfishing.

Makrelobíjec - Profil | Po 22.7.2013 16:01:45

Kozič origin >>
Aby ti to vydělávalo tak si myslim ,že se tady nikomu nezavděčíš :) budeš stoho muset udělat cirkus alá Humberto .
Jeden bude nadávat na jesetery a druhej zas na líny . By mě zajímalo kolik plavačkářů by jezdilo za línama a hlavně kolik by za to byli ochotni dat za den ?

Mit love tak si koupim svůj rybál přetvořim k obrazu svému a nikoho tam nepustím :)
Kdyby ti to někdy povolili na řece to by bylo něco první tekoucí soukromej revír v Čr to by mohlo zabrat .

1.Ne ,řeka to by bylo něco .
2.Ne ,pouze místa na lov .
3.Všeho chut a jen trofejní kusance .
4. Od každyho druhu jen jeden exponát .Po ulovení zabit a nahradit čerstvim.
5.Ano každej kdo by měl na Mrku auru nad 5% by měl stup zdarma .
6.No ,mam nějaky stravenky a kuponky do MC .