Dovolená jižní čechy-dovolená s dětmi

Dobrý den, už asi 3dny prolézám internet a nemužu najít žádnou kloudnou chatu v Jižních čechách na dovolenou. Prosím poraťe mi.
Mělo by to být v jižních čechách, chata u vody pro 4 dospělé a 3 dětí kolem 5let. Chci něco abychom mohly dopoledne a večer rybařit. A nejlépe u toho se věnovat aj dětem. Proto chata u vody, ne skrz pohodlnost :-)
Děkuju moc

Badimura - Profil | Ne 31.3.2013 21:50:14

krovec-rebel - >> byl jsem zde, řeka za chatou 10mhttp://www.agentnn.cz/sobeslav/skalice-kuchynky-cha​ta-pro-rybare

Lubo - Profil | Ne 31.3.2013 21:32:47

Ahoj. Jezdil jsem takto na dovolenou s rodinou několikrát. Nejvíce se nám líbilo tady: http://www.rybarka.cz/chaty/0040-chata-v-erne-zatoc​e.html i když už je to pravda pár let. Je to v takové zátoce. Byli jsme tam dvě rodiny i s dětmi (celkem 9 lidí, včetně půlročního mimina) a pohodlně jsme se tam všichni vešli. Je tam parkování před chatou, plácek pro děti, pozemek až k vodě, vzdálené od chaty cca 15 m, na břehu molo s loďkou. U břehu mělčina pro brouzdání dětí. Perfektně jsme si zachytali krásné cejny a kapříky, i pár úhořů přišlo. Pravda ze začátku při lovu na položenou to bylo co nához, to utržení. Pak jsme přišli na to, že nejlepší bylo při vytahování mohutně "zaseknout" a co nejrychleji tahat montáže z vody. Pak nám jeden místní prozradil, že přímo před námi jsou pod hladinou zbytky utopeného baráku. Ale právě takové dno bylo pro ryby jako prostřený stůl. Kousek od břehu bylo vpravo malé rákosí kde i moje dcerka chytila na plavanou kapříka, i když montáž nahodila jen tak na zdař bůh, a děcka skotačila hned na břehu. Klid-neklid, rybám to bylo jedno. Majitelé příjemní i koláč nám přivezli na uvítanou. Ale je třeba chytit počasí, v tom je Lipno nepředvídatelné. Ale to asi všude :-)))

21martin - Profil | Ne 31.3.2013 21:00:45

Podívej se na stránku www.e-chalupy.cz. Inzeráty si tam zadávají přímo vlastníci chat, je to proto i levnější, než zpostředkování přes agenturu (Interbohemia, Chatatour, Rybarka apod.) Je tam toho hodně, určitě si vybereš.

krovec-rebel - Profil | Čt 28.3.2013 11:10:29

klouček : ta chata milena se mě libi, jak je to tam prosímtě se spaním? Nahodou fotky bys prosímtě neměl ?
Dik

Kreja - Profil | Čt 28.3.2013 9:45:01

krovec-rebel - >> dej si do vyhledávače Štilec je možnost volby penzion nebo chaty Je tam prima kousek jsou Č.Budějovice a Krumlov tak je i kam jezdit na výlety.Rybařina parádní kapr nad 65 se pouští tak je tam i dost trofejních kusů.Restaurace otevřena po celý den plus nějaké občerstvení.Všechno je hned u vody na internetu je i spousta fotek.Ale nesmí se to nechat až na poslední chvíli. J.

purkarak - Profil | Čt 28.3.2013 9:25:10

Jumbo >> děkuju kolego ,,to sem rád ,,,já si chtěl letos právě zachytat na mydláku páč bydlim tři kiláky odsud a bylo mi řečeno že snad už na letošek se prodávat povolenky nebudou kvuli výlovu a že si mužu koupit místo toho bezdrývka ,,a tam už se skutečně chytá ,,,tak skusim znovu mydlák ,,díky

Jumbo - Profil | Čt 28.3.2013 9:12:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Purkarak- Špatná informace Mydlák se neloví a normálně funguje letos.Výlov se měl konat v loňském roce ale byl zrušen.

Bakyno - Profil | St 27.3.2013 13:54:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj,
používám tenhle web.
http://www.rybarka.cz/
třeba to pomůže ;)

krovec-rebel - Profil | St 27.3.2013 12:56:13

Ja sem si našel tohle : : http://www.alkatravel.cz/chaty/120-cr-jizni-cechy/A​1880-chata-stropnice.html
Majitel tam píše že to je pstruhovej revír, na MO české budějovice mě tvrdí že prej taky, ale podle mě je to blbost. Když se podívám :
http://www.mrk.cz/rybarske-reviry.php?menuid=-1&kw=​stropnice tak by to měl bejt revír stropnice 1 a když kouknu na http://rybaricb.webnode.cz/nase-reviry/stropnice-1/​ tak je to zas revír stropnice 1 a to je mimopstruhovej a pstruhovej je někde jinde krucinal.
Na pstruhovku se mě moc nechce :-(
Co vy na to?Kdo má pravdu? Nezná to náhodou někdo osobně?
Diky moc za rady

Komplexacek - Profil | Út 26.3.2013 22:23:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

krovec-rebel - >> http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=629857 mrkni na tohle.... kemp, chatky, hotýlek, rybník, restaurace, minigolf, pláž.... a přesto se tam dá najít klidné místo pro chytání....

purkarak - Profil | Út 26.3.2013 22:11:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ahoj ,,na tom mydlovarským ve zlivi se letos nechytá ,,,bude se lovit ,,je místo něj náhrady bezdrývka mezi zliví a municema ,,

klouček - Profil | Út 26.3.2013 21:56:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

krovec-rebel - >> třeba si něco vybereš zde http://www.chaty-jiznicechy.prodej.net
Osobně jsem byl na této chatě, pokud tedy nejsi moc náročný. Oplocený pozemek až k vodě, nikdo Ti tam nechodí, bylo to i s loďkou. http://ubytovani.kamsi.cz/jizni-cechy/chalupa/milen​a-rybareni/detail/15264

pepe1000 - Profil | Út 26.3.2013 21:37:17

Ještě doplňuji : Pozemek končí brankou kterou se prochází k vodě, na břehu se dá sedět jsou tam schody, žebřík do vody, hloubka cca 1,2 metru. Kolem vody vede pěšinka, po které se chodí, takže když chytáš tak za tebou je trochu provoz. Ale není to tak zlý. Od plotů chat k vodě je to cca 3 až 5 metrů. Je tam prakticky před každou chatou flek, ze kterého místní chytají. U břehu večer a ráno honí štiky. /nikdy jsem žádnou nepřemluvil/. To aby jsi měl plné informace. Pokud se rozhodneš, přeju příjemný pobyt.

pepe1000 - Profil | Út 26.3.2013 21:29:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

mohu doporučit tuhle chatu :
http://www.registr-nemovitosti.cz/pronajem_chat_a_c​halup/chata_v_plane_nad_luznici_primo_u_reky.html

Lužnice, Planá n.Lužnicí, před Táborem, pozemek přímo u vody, možno nahodit skoro od chaty, hospoda 200 m, jez (rybačka pod jezem) asi 1 km, okraj chatové osady, oplocená a ohraničená parcela cca 30 x 50 metrů, parkování na pozemku u chaty, loď k dispozici. Je tam klid, (sousední asi 3 chaty vcelku v klidu) pohoda, gril, krb, televize, pěšky kolem řeky do městečka cca 10 minut. už tam pojedeme po třetí. Otázka je, jestli bude eště něco volný. V tom odkazu je ještě stará cena, aktuální cena je 9 000 /chatu a týden plus poplatky a elektrika. Volat tej paní Kalinové. Ne že bych to chtěl nějak propagovat, taky jsem takto hledal na netu až jsem našel tuhle a líbí se nám tam. Zdar.