boilie sýr popř. komponenty na jeho výrobu

zdravim Vas,
chtel by jsem zkusit opet chytat na boilie prichuti syr, ale co vim tak Carp Devil uz nedela a jinde nemam info ze by bylo k mani.Klidne si jej nasoulim sam, ale kde sehnat napr. sýrový prasek,sýrový dip,booster,sýrovou esenci nebo aroma a podobne?Dekuji za tipy J.

Jirka Klíma - Profil | Pá 6.7.2012 14:18:18

Odlo - 6.7.2012 2:22:36 >> dik za tip ale koukal jsem a ty stranky jsou nejaky amatersky ani neni zadny e-shop je katalg ke stazeni a vyhledavani zadny.Kdo to provozuje?

Pvl - Profil | Pá 6.7.2012 9:32:42

Tomajo >> Udělal jsi to za mne -- před chvílí jsem chtěl doporučit ementál , ale nějak liknavě :o§)

Tomajo - Profil | Pá 6.7.2012 9:26:21

Jirka Klíma >> ted' zrovna jsem měl Apetito na rohlíku a super. Doporučuji :-)

Jirka Klíma - Profil | Po 25.6.2012 19:51:03

máte někdo další zkušenosti se sýrem?

don Ferrari - Profil | Ne 24.6.2012 10:10:11

Machino >> žádné, esence nepoužívám vůbec

Machino - Profil | Ne 24.6.2012 8:51:37

don Ferrari >>a jake mas zkusenosti s esencemi od Aroka?diky

sanov - Profil | Ne 24.6.2012 8:09:15

Kajman60 - Profil | So 23.6.2012 21:21:56

Já jsem používal do směsi boilies tento italský výrobek, super vůně (smrad!!) Parmezánu, perfektní pojivé vlastnosti,žádná mazglavá sračka...http://www.tuttopescamare.com/pesca-sportiva/pastur​e-e-accessori/pasture/pastura-mare-fondo-cefalo-1-k​g.html
.Zde v překladači.: http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=it&u=​http://www.tuttopescamare.com/pesca-sportiva/pastur​e-e-accessori/pasture/pastura-mare-fondo-cefalo-1-k​g.html&prev=/search%3Fq%3DFondo%2Bmare%2Bcefalo%26h​l%3Dcs%26safe%3Doff%26biw%3D1200%26bih%3D608%26prmd​%3Dimvns&sa=X&ei=WhDmT9CYGuzT4QTcxNXXAQ&ved=0CGUQ7g​EwBA
Bohužel u nás nesehnatelné,posílá rodina z It. Lze dosypat i do partiklu, na krmítko atd.Nepotřebuje dodávat žáden -posilovač a jiné chemické kraviny. Nebo lze sehnat originál Parmezán u nás ,nastrouhat dle libosti..rozmixovat v potrav. glykolu na dipování. Až na ten smrad....

Hermis_s - Profil | So 23.6.2012 20:09:57

Jirka Klíma - >> sice to neni cistej sejra.
http://www.dhbaits.cz/boilies-spice-n-cheeezy.html

don Ferrari - Profil | So 23.6.2012 13:03:24

Jirka Klíma >> esenci tvarůžek koupíš u Aroco

Tomajo - Profil | So 23.6.2012 9:33:47

Jirka Klíma >> ta esence tvaruzky neni spatna je to teda poradnej smrad a doma bych to urcite nesoulel. Kazdopadne tohle uz je jen doprodej, takze nevyhoda je ze kdyz ti to bude slapat tak uz treba nemusi bejt. Dale co vim tak Mik prodava extrakt z modreho syru a ten kamarad tusim prave s esenci tvaruzky velmi uspesne pouziva do boilie.

Jirka Klíma - Profil | Pá 22.6.2012 22:50:03

zkousel uz nekdo produkty tvaruzek od Vasr?

ludek 73 - Profil | Pá 22.6.2012 22:35:03

Jirka Klíma >> není zač

Jirka Klíma - Profil | Pá 22.6.2012 22:23:31

ludek 73 >> diky ludo

ludek 73 - Profil | Pá 22.6.2012 22:18:16

A ješte se mrkni k vasrákum na eshop ti tam mají aminokomplet tvaružky a esenci tvaružky

ludek 73 - Profil | Pá 22.6.2012 22:10:58

Čau zkus Lidl tam mají tekutý sýr na salát.To myslím že by tam šlo.A ještě si pamatuju že Lojza Fiala řikal nech romadur týden za oknem a pak ho šupni do těsta.

JKB - Profil | Pá 22.6.2012 22:01:56

Jirka Klíma >> Komponentu na syr.boilie mas plne Tesco, Kaufland atd., staci koukat a popremyslet, ne duplikovat od kolegu z MRKu.

Pvl - Profil | Pá 22.6.2012 21:57:51

Jirka Klíma >> Ty prevíte :o§)

Pvl - Profil | Pá 22.6.2012 21:57:09

lubos666.p >> Nechat uzrát tvaroh --ovšem jestli je takový jako dříve ??

Jirka Klíma - Profil | Pá 22.6.2012 21:55:12

Pvl >> diky za reakci.Mas pravdu jsem hrozne linej ;-) ne vazne rad b jsem reakce kdo neco podobneho zkousel atd.diky mej se J

lubos666.p - Profil | Pá 22.6.2012 21:51:47

Dělal jsem kdysi bobky podle recepisu myslím Ivo Slámy z olomóckých syrečků.Do 10ti vajec se mi ale zdály 3 kolečka málo,tak jsem to trošku pozměnil a postupně tam přišlo těch koleček 7.Jako dip jsem vždy kuličku tím syrečkem omatlal a hodil do vody.Ivo tam měl psané nějaké sýrové aroma,ale to nebylo zrovna v obchodě k dostání,tak jsem to vyřešil takhle.Bylo to ale ještě v dobách,kdy olomoucký syreček nebyl tak sterilní,jako je dnes...:-)Když se nechal uzrát,tak malinko tekl:-) Kapr to žral.

Pvl - Profil | Pá 22.6.2012 21:47:10