Sladidlo sacharin do boilies

Pouzivate nekdo sacharin do vlastni vyroby boilies,dipu atd.,nebo to je uplna pitomost a davate jina sladidla?Autor diskuse: sanov - Profil , 22.6.2012 kaprařina - nástrahy, návnady

2x v oblíbených a 6x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NMatesJ - Profil | St 4.7.2012 12:24:41

šmudla007 >> ja pouzivam melasu taky ,ale nikdy to neni sladke tak jak kdyz tam prdnu 3ml sladidla.Pri dnesnich cenach cukru to sladidlo vyjde urcite levneji nez to sladit cukrem.

N(o)_(o) - Profil | St 4.7.2012 12:23:19

šmudla007 >> Ideální do dipu nebo krmení, který nemusí být jen na kapry. Zvýrazníš chuť a vůňi za 0 peněz. Můžeš si sám vyzkoušet, do lžíce medu co používáš kápni sukralózu a promíchej. Nech 5 minut působit, pak ochutnej med bez a s. Potom sem napiš jaký v tom byl rozdíl.

NMatesJ - Profil | St 4.7.2012 12:22:32

šmudla007 >> ono staci klidne ctvrt kila aby to lepilo jak stara kur......

Nšmudla007 - Profil | St 4.7.2012 12:20:46

MatesJ >> míchám do suchýho mixu melasu a v pohodě. Cukr taky. Sacharin je příšerně drahý a diabetici pak nemají čím sladit. Toho cukru se tam snad nedává půl kila na kilo těsta ne?

Dávkování sladidel do bojlíz těsta: melasa 30-40-100ml/ kg ... čtvrt kila to je opravdu příliš :)

NMatesJ - Profil | St 4.7.2012 12:18:06

šmudla007 >> tak to zkus osladit cukrem a uvidis jak se ti to bude valet :-D

Nšmudla007 - Profil | St 4.7.2012 12:03:43

Kapři jsou už diabetici? Kterej kaprolékař tuhle koninu vymyslel? Kaprům musí stačit klinik a melasa nebo obyčejnej cukr, pro rozmlsaný kapry fruktoza(vinný cukr) nebo med od pravých českých či afrických včel.
Siacharin bych dával jen kaprům s diagnostikovanou cukrovkou(se pozná když kapra vykucháš, že má zduřelý slepý střevo= tak ten potřeboval sacharin, ale už ho nepotřebuje). Dejte se na cejny nebo vám z těch kaprů hrábne.

N(o)_(o) - Profil | St 4.7.2012 11:58:17

sanov - >> CandyS (Sukralóza)

N(o)_(o) - Profil | St 4.7.2012 11:42:20

Kajman60 >> Pokud vím, tak se Thaumatin získává "uměle" z geneticky modifikovaných bakterií (GMO). Takže na to, že jde o čistě přírodní produkt rychle zaponěň.
Thaumatin se přidává jako složka směsí v umělých prodávaných sladidlech (např. Candilac), protože sám o sobě má ocas po lékořici.

NAnýzový dědek - Profil | St 4.7.2012 6:55:32

Harmatan >> ale ty řízky jsou samy o sobě dost sladké, takže to postačí...o))

NHarmatan - Profil | Út 3.7.2012 22:57:10

Anýzový dědek >>
Repné rízky???
Leda tak pro krávy. Nevim kde si to videl davat to kaprum?!?

V cukrovaru sa s rizku cukr vypere a zostane ho tam minimum!

NKotoule - Profil | Út 3.7.2012 22:25:53

smaljoni >> Jen pro srovnání cen...zajímavé
http://www.nachytame.cz/?tekute-prisady,31

NSlavíček - Profil | St 27.6.2012 5:22:22

Koblizek86 >> Tohle funguje kdysi jsem to taky používal .

NKoblizek86 - Profil | Út 26.6.2012 19:20:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já používám kandisin,na 10 vajec dávám 6ml

NAnýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 13:35:26

RamonRamone >> bodejť ne, když jsem z oboru...o)))

NRamonRamone - Profil | Út 26.6.2012 12:55:20

Anýzový dědek >> ano maš pravdu ,chemia a priroda je velky rozdiel

NDave≻ - Profil | Út 26.6.2012 12:43:18

sanov - >> Dávam melasu, která funguje zaroveň i jako konzervant.Davam ji 100ml na 1kg směsi.

NAnýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 12:42:57

RamonRamone >> já si taky myslím, že kdo chce , že si vybere. Ale cukr nebo med to nikdy nenahradí......o))

NRamonRamone - Profil | Út 26.6.2012 12:32:57

Anýzový dědek >> ponuka na trhu je bohata,stačí si len vybrať

NAnýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 12:19:18

Ještě by se dalo použít aspartamové sladidlo, které je údajně 100krát sladší než sacharin a je na přírodní bázi.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Aspartam

NRamonRamone - Profil | Út 26.6.2012 12:08:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

sacharín je citiť dosť po chemiji,používal som sladidlo Sular pre diabetikov,je sladší ako Sacharín a necitiť tak velmi že je to umelina,Sular dostať kupiť v lekarni,davkovanie je jedna kvapka na jedno vajíčko to bohate stačí,kto chce sladšie boilies tak nech si prida 2-3 kvapky na 1 vajičko. Dobra vec na sladenie gul je aj hroznový cukor Glukopur,je sladky a je to bohatý zdroj energie ,čista energeticka bomba,dávkovanie dve polievkové lyžice na 10 vajec

NAnýzový dědek - Profil | Út 26.6.2012 7:30:36

TWIN 69 >> jistě, v jednoduchosti je síla..o))

NTWIN 69 - Profil | Út 26.6.2012 7:27:37

Anýzový dědek >> Tak tomuhle já nerozumím.Kafe nesladím a pokud potře buji něco sladit pro ryby,tak používám obyč.cukr.