Kdo šije broďáky???

Zdravím, jen bych se chtěl zeptat jestli nevíte kdo šije na míru prsačky nebo broďáky. Díky za pomoc
Autor diskuse: edaeda - Profil , 17.2.2012 všeobecné - náčiní, doplňky

Odvec21 - Profil | Út 29.1.2013 16:17:56

Ahoj nemuze byt třeba v řece deska s hřebíkem. Vydrzí to když bych na neho stoupl nebo se to propichne dik

magito88 - Profil | Ne 19.2.2012 11:00:07

edaeda - >> svalně jsem se nyná díval na ty stránky agamy a zjistil jsem že neopreny s punčochou je v ceně 4.290kč což si myslým je dobrá cena na tu kvalitu jakou dělají. Vyrábí je z 5 a 6,5 mm neopránu takže si můžeš vybrat máš tam i tabulku s mírama jak kde měřit je to podáno tak že když seš oblečenej takže pokud se budeš měřit musíš se obláci jako když chceš jít na ryby a pak se změřit a podle toho to je udělany. Myslým si že za ty peníze to stojí za to. Já kdybych si měl vybrat v současnosti tak jdu nyní do 6,5 mm neoprénu ta 5 nebyla špatná ale zdraví je zdraví. Do silnějšího holt potom musíš přizpůsobit oblečení v létě a potom na podzim stím při měření musíš počítat při zadávání měr a požadavků na výrobu, aby ti to sedělo, pokod ho poškodíš zároveň dělají servis a mají další doplňky které nažehluješ a opravu si můžeš provést sám do dříve nebylo. Nyní je jen to tobě co si vybereš.

magito88 - Profil | Ne 19.2.2012 10:02:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

edaeda - >> neopreny dělá agama zlín když jsem začínal tak jsem si je unich objednal a byly dobrá tehdy jsem si nechával dělat neoprény z 5 mm a byly opravdu dobré a vydržely . Měl jsem je asi 7 let a za tu dobu jsem měnil jednou punčochy jelikož jsem si tenkrát nechal dělat bez holinky. pak se ale po té dlouhé době taky začaly rozlepovat ale to vše bylo časem 7 let je holt sem let měly na to nárok nic nevydrží věčně. Ta cena také tomu ale i v tehdejší době odpovídala. Nemusíš tam ani psát a najdi si je na internetu mají své stránky a tam mají i svoji presentaci co dělají i včetně cen a co je k tomu potřeba pokud si je chceš nechat dělat na míru.

Koubas - Profil | Pá 17.2.2012 23:31:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

edaeda - >> tady pošleš míry a oni ti udělaj na prsačky na míru je to opravdu kvalitka protože ten neopren je opravdu silnej mam takovej pocit že normálně se prodává 4mm a oni dělaj z 6 mm a vic dva kamarádi to mají a jsou strašně spokojeni. nemluvě o tom že opravdu švy a spojení je kvalitní ale není to zadarmo !!!! ale je to investice na delší dobu... http://www.agama-diving.cz/

nofish - Profil | Pá 17.2.2012 23:26:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

edaeda - >> českou výrobu po firmě novesta přebrala slovenská firma vulkan. Novesta kdysi byla schopná udělat boty na míru.
JInak asi budeš muset hledat kontakty na výrobce.
To máš tak velikou nohu nebo co? :-)
edit: mimochodem, docela bych se bál ceny při výrobě na míru.