One man show

Poslední dobou se mi často stává, že nahlédnu do nějaké diskuze a všude narazím na rádoby humor jednoho exhibicionisty. Ke všemu má co říci, mnozí jej obdivují, ale také mnohé odrazuje od přispívání. Důvod je jediný - ze všeho se snaží udělat ptákovinu. A nutno říci s velkým úspěchem, protože tady není tohoto ražení zdaleka jediný. Ano, jen psát o velikosti háčků, jaké pruty, na co lovit, co za kuličky ... by bylo možná nudné. Jenže proč kazit jiným za každou cenu snahu poradit přihlouplými komentáři (hlavně že jsem já na forhontě)? Dříve koloval vtip, který ve zkratce vyzníval asi takto: Otevřu noviny - Lenin, pustím si televizi - Lenin, poslouchám rádio - Lenin. Bojím se otevřít konzervu. Nepřipomíná vám to v něčem MRK? Kouknu do kaprařiny - Netipa, prohlédnu si feeder - Netipa, podívám se kamkoli - Netipa. Bojím se otevřít svou kartu člena. Kdo ví, kdo tam na mne číhá. Každý vtip se jednou omrzí a vše má svou míru. I skvělé jídlo se častou konzumací stane odporným ....
Autor diskuse: vydra Lucky - Profil , 12.8.2011 všeobecné - ostatní

Jak to vidíte - Zadám na MRKu konkretní otázku a mohu tedy očekávat:

A) Věcnou odpověď na téma0%

B) Odpověď na téma a něco k tomu 30%

C) Povídání o ničem, exhibice několika jedinců60%

D) Že ze mě udělají nesvéprávného, zakomplexovaného troubu, nebo se o to alespoň pokusí10%

Od 13.8.2011 hlasovalo 10 čtenářů.

MrCement - Profil | So 13.8.2011 15:49:27

Když má průměrný člověk pocit, že je výjimečný či snad geniální, tak to nebolí tolik jako v případě, kdy se snaží tuto "skutečnost" sdělit světu. A tyto esa se na MRKu celkem houfují :-). Investují svůj čas do nekonečných textů či polemik určených anonymnímu publiku. A MRK je potřebuje, protože se melou mezi sebou, provokují okolí ...... virtuální život se jim stal alfa i omegou ...... díky nim roste aktivita "diskutujících". Komorní prostředí není vhodné pro komerci.

P!F - Profil | So 13.8.2011 15:44:50

vydra Lucky >> Ked chces komentare jedine k danej teme otazky, clanku a podobne si na nespravnom mieste. Skus nejake knizne publikacie, pripadne casopisy, video. Vitaj na internete.

Azbest - Profil | So 13.8.2011 15:17:03

vydra Lucky >> :-))) s tou Rozinantou se mi to líbí...tos vystihnul lepě:-)
Zámek bude nejlepším a konečným řešením.

vydra Lucky - Profil | So 13.8.2011 15:13:34

Azbest >> Částečně s tebou souhlasím, je to nedemokratické někomu upřít možnost vyjádřit se k problému. Ale četl jsi toto vlákno od začátku ? On ji měl a poslal několik příspěvků - přesně v duchu toho, proti čemu se tu snažím, nutno poznamenat že poměrně zbytečně, vést disputaci. Proto ji koupil a proto jsem mu ji neodňal. Opravdu mi takovéto příspěvky vadí. Nevadí mi humor, ale komentáře ke slepici, když se ptám na motor. Takovíto jedinci zde obrací každou diskuzi na ptákovinu a je to v některých případech skutečně škoda. To je mou pravou a jedinou pohnutkou, proč jsem vyjel na své Rozinantě...

Takže tímto bude asi nejrozumější to tu ukončit. Pokud má ještě někdo nějakou hlubokou myšlenku či věcnou připomínku - sem s ní. K večeru to tu uzamknu, souhlasím s názorem vícero z vás. Co mělo být řečeno, řečeno bylo. Přeji hezký víkend.

Paranoidní Schizofrenik - Profil | So 13.8.2011 15:08:20

meteor >> nein... občas se tady trochu pohecujeme , ale rozhodně se nežereme ....
krom toho, že prej má sladký maso , tudíž bych to viděl spíš na divoký koření a česnek....

meteor - Profil | So 13.8.2011 14:59:27

Paranoidní Schizofre >> Paranoidní Schizofrenik - 13.8.2011 14:47:28 >> ... v trojobalu se povaluje "Netipa", je tak? :-)

Paulus - Profil | So 13.8.2011 14:50:14

vydra Lucky >> Vyser se na to - tvé (promiň mi), ale přiblblé pachtění se za kouskem trusu a trvání na tom pachtění není hodno tvých šedin.
Potažmo ve mě vzbuzuje oprávněný strach ze stáří a stárnutí všeobecně - jdu vyhledat nejbližší geriatrickou kliniku, nechaje se dobrovolně utratit.

A teď si přečti jen ty první čtyři slova zase nahoře.
Víc pro tebe nemám, zamkni to.

Paranoidní Schizofrenik - Profil | So 13.8.2011 14:47:28

vydra Lucky - >> na druhou stranu částečně sdílím tvoje rozhořčení.....
otevřu časák - kapr, zapnu tv - kapr, přijedu na ryby a tam světe div se - kapraři chytaj kapry, připojim se k mrku - zase kapraři a navíc při spontálním sebeukájení s kapry, otevřu lednici a v trojbalu se povaluje..........

Azbest - Profil | So 13.8.2011 14:45:01

Netipa - poslední hrdina MRKu >> kartu ti asi odňal Mertin, protože mu to přišlo nedemokratický-celkem logicky.
Ale co bys poradil lidem, který si občas tvoje hlášky přečtou rádi, ale když je jima zaflákanej celej MRK, tak už se jim celkem logicky vaří krev.
Ono zas není všechno, co napíšeš úplně vtipný, spíš bych řekl, že občas tak nějak "třeskutě vtipný" a taky spoustu lidí shazuješ a děláš z nich kokoty, aniž bys na někoho konkrétně mířil.
Já to neprožívám, protože nejsem z těch, co v touze po vědění prolejzaj všechny diskuse a nebo naopak v touze býti viděni a do všeho všeználkovsky pindat.
Mám pár svejch oblíbenech a občas mě zaujme nějaká živá a tím to hasne. Navíc se ke mně chováš slušně.
Ale asi je fakt, že by se zřejmě úplně hovno stalo, kdybys trochu ubral a nesnažil se za každou cenu poznamenat svou přítomností úplně všechno.
Ne-nemusíš mi psát, že seš postiženej a nemocnej a blbej a nedoceněnej....
Mně je to celkem fuk, protože tě ignorovat nepotřebuju a nemusím.
Je to tvoje vizitka, tvoje válka a tvoje věc.
Mně ještě víc lezou na nervy všeználkové, co všechno viděli, všude byli, všechno vědí a přitom se o nich ví, nedržej slovo, přivlastňujou si cizí zásluhy, atd...ale to už je jiná věc.

Mrknato - Profil | So 13.8.2011 14:44:37

Pvl >> Děkuji za vysvětlenou, já myslel, že se to týká toho nejvyššího.... za jeho postoj k homosexualismu. Zajímavé je, že Bátora jde po hřejivejch klucích jak vzteklý a bývalého lidovce Kalouse to dost nahřálo a vytočilo. Kde je pak ta proklamovaná lidovcovská podpora rodiny?

Mrknato - Profil | So 13.8.2011 14:39:13

vydra Lucky >> Tak tam tu červenou Netipovi zase nakuř, když to byly jen technické potíže....vlevo je kamení a vpravo mokřina, skutečně jen dudy.

Azbest - Profil | So 13.8.2011 14:35:25

vydra Lucky >> podívej-dát červenou někomu o kom založíš diskusi, to je nebetyčná blbost, protože to není fér.
To snad cítíš sám, ne?
Už založení tý diskuse nebyl ideální nápad i když chápu tvoje pohnutky, protože Netipovo pindání a předvádění se, určitě leze na nervy spoustě lidem.
Je to nedospělec a podle toho se chová.
Virtuální prostředí moc neumožňuje ho sestřelit, takže je ideální ignorance.

vydra Lucky - Profil | So 13.8.2011 14:22:55

Azbest >> Ano, teď jsem z toho skutečně už frustrovaný. Hlavně když mi tu stále dokola neomylní opakují svou pravdu. Dokonce Azbest vypracoval můj profil ... ubohé snažení kouzelníkovo. Jinudy není možná, prokádrujeme zadavatela a ono se na něj něco najde. To už tu také bylo ... Mnozí se tu pohoršují nad tím, že jsem odňal červenou Netipovi. Ale to je zásadní omyl !!! Já ji nesejmul a ani nevím, jak k tomu došlo. Měl jsem menší potíže s připojením a když jsem se dostal na net - hle jaká jsem bezpáteřní korouhvička. Možná by k tomu mohl něco říci někdo jiný. Já si za svým názorem stojím a neopravuji ho podle toho, kdo co kolem povídá. Trvám na tom, že jedinci, které zde jnemovaný reprezentuje, kazí diskuze k věci a dělají tu z toho bramboračku, tedy si červenou zaslouží. To je jediné, co k tomu mohu napsat. Vyvracet podivné soudy neomylných nehodlám, je to k ničemu. Proč přilévat olej do ohně.

Azbest - Profil | So 13.8.2011 13:59:09

vydra Lucky >>" I skvělé jídlo se častou konzumací stane odporným ...."
A ještě k tomu všemu neumíš vařit...

Pvl - Profil | So 13.8.2011 13:44:24

Mrknato >> Aby jsi netápal ,

Hra je podle Čtvrtníčka přímo ze života pražských koželuhů, kteří prý vyráběli z ovčí či oslí kůže pytlíky na tabák, které se vykuřovaly. "Cechovní hrdost vždy velela mít svého šéfa – a tomu se říkalo prezident vykuřpytel," vysvětlil. Představení označil za romantickou žertovnou zpěvohru, s jejímiž reprízami počítá. "Bude to zkrátka fajn večer," dodal Čtvrtníček.

Mrknato - Profil | So 13.8.2011 13:39:04

Azbest >> Koho chleba jíš, toho barvu přiznej. Tenhle evidentně barvou děkuje primátorovi za povolenou reklamu GaL života, velkým pochodem matičkou Prahou. Dole bude taky určitě modrej pták....) Jen nevím, kdo je to ten Čtrvtníčkův vykuřpytel......

Paulus - Profil | So 13.8.2011 13:38:40

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Von ti sejmul srdcový eso ? A tuhle ti dal MM lájku (tedy líbí).
Bych se nad tím tedy zamyslel a velmi vážně. Něco je tuze špatně ...

Metax - Profil | So 13.8.2011 13:29:03

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Od teď jsi Kazma Kazmič. :)

Azbest - Profil | So 13.8.2011 13:22:41

Mrknato >> pěkně vytuněnej švihák-i ptáka máš modrýho?:-))
Ledňáčka?:-)

Azbest - Profil | So 13.8.2011 13:21:21

vydra Lucky >> obávám se, že mu závidíš i jeho věk a mladistvý elán.
Smutný je, žes červenou sundal až po tom, co ti to přikázal náčelník. Posero.
Poprosil = přikázal.
Teda v případě, že to neudělal za tebe on.
Jsi duševní žebrák a takhle si nasrat do vlastního krmítka, jsem tu ještě nezažil...
Jestli si myslůíš, že svýma bezduchýma plkama, co tu trousíš, si ještě zachráníš xycht, tak to se hodně mejlíš.
Řekl bych, že bys měl chodit kanálama aspoň rok.
Nemáš charisma, koule, argumenty, vyjadřovací schopnosti, přesvědčivost, vtip, IQ, pravdu, sympatie, nárok....nemáš vůbec nic.

šmudla - Profil | So 13.8.2011 13:03:27

Martin M. >> Tu kartičku odebral zakladatel diskuze sám o své vůli nebo byla odebrána rozhodčím na vyšší úrovni(adminem za bezdůvodné kartování)?
Jestli se mu nelíbí příspěvky tak má velice jednoduchou a opravdu účinnou a přijemnou možnost, šupnout vtipálka do ignore a přestane pro něj existovat(téměř).
Zákládat debatní kroužek o "ML One fish show" by mi přišlo taky jako docela k ničemu.

Mrknato - Profil | So 13.8.2011 12:28:26

Kdo je tedy průměrným a spořádaným MRKmenem? Snad tento?

Paranoidní Schizofrenik - Profil | So 13.8.2011 12:27:42

pokud tě tolik irituje, proč ho jednoduše neignoruješ, namísto zakládání topicu, který nemá s rybařením pramák společného, ba naopak slouží pouze k nenávistné a štvavé kampani proti jedinci, který se nezdráhá napsat to co si myslí, narozdíl od respondentů kteří stále dokola věrně papouškují reklamní slogany a masírují se úctyhodností svých sportovních ejakulací ???
co tě k tomu vlastně motivuje??? závist.......... pomsta........... kapr........... trauma z boilie ????

: vydrák - Profil | So 13.8.2011 12:24:51

Mrknato >> Lucky prostě vyhodnotil situaci tak,jak ji vyhodnotil.Doufal,že když založí tuto diskusi,něco se dozví,popř.že najde spojence.
Dozvědět se něco chtěl i admin,který tuto diskusi pustil.Možná to byl sám nejvyšší:-))
Jinak zde diskuse,které by měli hodnotit jiného MRKmena nepadají příliš na úrodnou půdu.
Já bych to neviděl tak drasticky:-))

meteor - Profil | So 13.8.2011 12:20:01

vydra Lucky >> psychologii ti nepodsouvám, to bylo konstatování ke tvým "rádobypsychologickým" úvahám (alespoň na mě tvé závěry a následné reakce takto působí). Mé názory samozřejmě nejsou neomylné, nedělá mi problém přiznat svoji mýlku, ale rozhodně jsi mi k tomu nedal příležitost :-) svojí reakcí, postojem, argumentací, čímkoli...

Jinak svůj názor na tebou postované téma jsem tu už ve dvou svých příspěvcích napsal (hledej, šmudlo :-)), to jen aby sis nemyslel a nežil v omylu, že tu píšu jen tak mimo téma...

EDIT: co například říkáš na tohle téma a jeho zadání, "nezasloužilo" by si nějakou vtipnou reakci mimo mísu? :-)

http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=641518&page=1

Mrknato - Profil | So 13.8.2011 12:12:42

Dulf >> No, protože to onen pán pojal jako "otázku", přispěl jsem a to ještě i v mantinelech "otázky". Rozhodně na něj nebudu někde jukat, spíš mně šlo o názory jiných.

Též přeji krásný den (neděli dle předpovědi), vč. Petrova zdaru.

Mrknato - Profil | So 13.8.2011 12:07:45

: vydrák >> Souhlasím, že vše, nejen Netipa se "okouká" a zevšední, ale skutečně si nepamatuji, že by svým zapřičiněním "znehodnotil" nějakou fakt zajímavou diskusi.
Pokud pan Lucky má nějakou připomínku ke komukoliv, proč ji neuplatní přímo v té které diskusi? Je to pod jeho úroveň? Má možnost si založit "lepší" diskuse - privátní..... Že by to též nevěděl? Nebo si chce také trošičku před exitem zaexhibovat?

Dulf - Profil | So 13.8.2011 12:07:23

Mrknato >> to, proč to dělá ví jen on sám.Víc nemá smysl se tím zabívat.Přeji Ti hezký den.Petrův zdar.

: vydrák - Profil | So 13.8.2011 11:52:31

Mrknato >> Mě nepřipadá,že by zadavatel diskuse až tak ujel.
Je to starší chlap a ne každý se Netipovu šaškování dokáže stále do kola smát.I já v poslední době psal Nikovi několik reakcí,že už to není takový,jako to bývalo.
Netipu čtu přesto rád,je to inteligentní kluk,který ví,jak oslovit zdejší populaci MRKmenů a stáhnout je na svou stranu.
Ovšem je třeba brát v potaz,že obehraná písnička se jednou přestane líbit a čeho je moc - toho je příliš.
Tolik k tématu.

Mrknato - Profil | So 13.8.2011 11:40:01

Dulf >> Ano, ale paradoxně tu je řeč o vyzrálém člověku s akademickým titulem, který se chová charakterově hůř, než jím "kritizovaný" ( v otázce! ) Netipák.
Co mu brání v jakékoliv otázce kohokoliv upozornit, že je mimo rámec otázky. To se tu děje běžně.

M.J. kdo studoval před rokem 90, musel si nutně zatížit, většinou i pokřivit páteř tím, co říkal, aby dostudoval i kdyby si to nemyslel.... Proč tedy řešit jednotlivce co si opravdu myslí, či nemyslí a proč to dělá.

Dulf - Profil | So 13.8.2011 11:14:33

Mrknato >> i mně bylo párkrát domlouváno,ale přesto to tak nevidím.Řekl bych,že na to má svůj názor a zajímá ho ,zda-li je tu ještě někdo s podobným.Zřejmě ho to trápí víc,než jsme si ochotni přiznat,ale nikdo mu v tom nepomůže.To ,že dal netipovi červenou jsem viděl jako exemplární potrestání ,jak by to mělo v otázkách vypadat v případě opakovaného zasírání.Neříkám,že s těmito lidmi souhlasím,ale někdy to slouží i dobré věci.Vše je o lidech a pokud to nevybočuje z mezí slušnosti ,tak v tom nevidím problém.Není to jen o Netipovi,ale stejně tak to může být i o tobě,občas i já se neudržím a stejně tak mnoho dalších.

Mrknato - Profil | So 13.8.2011 11:06:18

: vydrák >> I zdánlivě slušný člověk se může chovat v kritických situacích jako prase. Nemusí "kazit otázky, být sprostý"..... na to se tak někak pomalu zapomíná, ale podle reakcí si nemnozí vzpoměli......

Mrknato - Profil | So 13.8.2011 10:55:27

Dulf >> Tato "diskuse" je v něčem velmi zajímavá. Od svých blízkých vím, jak se v praxi provádělo poučení z krizového vývoje u revizních komisí ( důsledky znám osobně).... Lidem bylo doporučeno, aby souhlasili se vstupem "spřátelených" vojsk a odsoudili jednání nespřátelených lidí. Lucky to pojal jako u té nějaké revizní komis......