Krátkodobé ryb.závody na vašich MO v roce 2011

Ryb.závody na MO jsou v plném proudu.Pobaví vás tento čas zasoupeřit si s kamarádem o nějakou tu cenu,pokecat o všem nemožným,dát si točené nebo lahvinku zlatavého moku,zasmát se všemožným kravinám,prodiskutovat nápady prostě superá nálada kolem Vás.Jak hodnotíte takové akce na vašich MO a co by se dalo vylepšit.Nápady,techniky lovu počas závodů,fotky,příhody a případné Vaše ceny a umístění prostě sem...Pochlubíte se?
Autor diskuse: Arsenal - Profil , 7.5.2011 všeobecné - ostatní

Arsenal - Profil | Po 6.6.2011 17:41:18

Šinic >> Moc hezká cena...

Šinic - Profil | Ne 22.5.2011 10:24:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Včera proběhl u nás takový rybářský srandamatch Bambus cup 2011 a i když nebyl moc podpořen místními rybáři a celková účast nebyla moc vysoká, vlastní závod se vydařil a byl příkladem toho jak by se k sobě vždy měli chovat rybáři, kteří se vzájemně neznají a přeci dovedou utvořit dobrou partu a skvěle se bavit. Nápad výboru uspořádat závody s již historickým vybavením a technikou z doby Komančů zaslouží velkou pochvalu. Také hodnotné nerybářské ceny z oblasti spíše gastronomické potěšily.

Lukas89 - Profil | Ne 8.5.2011 18:42:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Arsenal - >> Ahoj, místních závodů už se neúčastnim, nějak mě to přestalo bavit a jsem z nich i krapet znechucen, když ti po záběru z tvýho krmnýho místa přiletí od kolegy krmelec a v zápětí druhej z druhý strany se slovama promiň, mi to ulítlo, jen kůli tomu, že jsi chytl a oni ne, tak mě to akorát pak štve.. Ale jinak sem rád jezdil k okolním MO na závody, tam se takovýhle věci neděli a bejvalo to supr, užívl jsem si to, hlavně sem si mohl vyzkoušet jiný vody a zdokonalovat se když tam byli jiní a lepší lovci.. ;-)

Šlapeto - Profil | So 7.5.2011 10:31:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nádherná atmosféra, fajn známí pořadatelé, pokecáme pochytáme výběrové nasazené kapry. Jen mě opravdu mrzí nerovnost rybáře. Jak je možné, že si uřčití VIP rybáři mohou vybrat místo, od ostatních vzdálené několik, až desítky metrů, a o jasné době hájení zde mohou trénovat a krmit. Kazí to celý ráz těchto závodů na KOmoře, pořádané MO Přelouč...

Fotek moc nemám, protože 100% chytám :))) Jinak letos bylo umístění propaák, přestože jsem do plavačky dal vše co umím, prostě to nešlo a akorát jsem se trápil, podle chování vody nejspíš štiky v krmení. Dost často jsem se ale vlezl do 5.místa, hlavně když jsem chytal za děti. Nejlepší místo mám druhé+první místa z rybářských závodů na rybářských soustředění. Rád závodím, ale ještě raději mám spravedlnost.... :)