Nejrychlejší úprava sumečka amerického

vše kromě uzení
Autor diskuse: Javor - Profil , 5.7.2010 všeobecné - ostatní

SOPTIK 52 - Profil | Po 5.7.2010 12:49:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ahoj,je to podle chuti.Já dávám přednost klasice.Tj. sůl,kmín,trochu sl.papriky,kápnout citronem - pro ty, co nesnáší chuť rybiny .A mouku.Na pánev máslo,případně ol.olej.Oproti některým,zavrhuji friťák.Pánev je pánev.Ale on nejlepší kuchař je vždy hlad,on nám řekne co v dané chviličce je pro nás nejlepší.Dobrou chuť.

Paranoidní Schizofrenik - Profil | Po 5.7.2010 12:18:19

bezkonkurenčně nejrychlejší úprava je píchnout ho na klacek a tradá nad plamen....pěkně jako naši drazí pohanští předci.....

Venca888 - Profil | Po 5.7.2010 12:12:42

Baltaz >> to je sice nejrychlejší, ale zbyde prázdnej žaludek... :-)

ToMoW - Profil | Po 5.7.2010 12:07:20

Baltaz >> nejlepší recept..:)

foxxx - Profil | Po 5.7.2010 12:00:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Javor - >> Tady máš jeden dobrý jednoduchý recept na úpravu sumečka amerického:
http://www.dobrerecepty.cz/rservice.php?akce=tisk&c​isloclanku=2008082701

xmac - Profil | Po 5.7.2010 11:51:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Sladký kečup, hrubá mouka, sůl, ... Omýt, obalit v mouce, teď teprve posolit, hodit do misky s kečupem a hned na pánev (do friťáku) ... Udělá to pěknou krustičku ... Můžeš použít i ostrý kečup, případně pepř ...

Paranoidní Schizofrenik - Profil | Po 5.7.2010 11:30:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

sůl, pepř , kmín (možno nacpat do útrob nějaký zelený - kopřivy,rozmarýn, šalvěj....) orestovat na másle max 1min z každý strany a slovy klasika : Onkel Uwe : " Mahlzeit " k rybě servírujeme : citron, pečivo (eventuelně s bylinkovym máslem) a misku s vodou + ubrousek na opláchnutí rukou......

Baltaz - Profil | Po 5.7.2010 11:24:12

Oustit ho zpátky?