Chata pri vode

Ahojte, chcel by som poprosit o pomoc niekoho co ma s tymto skusenost: Moja priatelka + partakova uz manzelka sa rozhodli ze chcu ist na dovolenku a ryby s nami. Podmienky od nich su dpst krute, chata (nejaky prenajom, hotel, cokolvek) pri vode. Nase navrhy typu - zozenieme chatu kusok a vy doleziete vzdy rano za nami boli neuprosne zamietnute. Nejak som sondoval kde by to slo a zaroven tam boli ryby a prd som nasiel. SK Zvazova voda, nemam naladu kupovat si hostovacku kvoli nejakym stupidnym kecom "JA NEBUDEM PRI VODE V STANE, potrebujem sprchu, postel, perinu. Za akykolvek napad dakujem, inak to u mna nabeton skonci rozchodom - nenecham si pos...t dovolenku kvoli debilnemu trucu.
Autor diskuse: P!F - Profil , 10.6.2010 všeobecné - revíry, cestování

oskus - Profil | Čt 10.6.2010 14:31:33

Lubo >> tak,tak

Lubo - Profil | Čt 10.6.2010 14:28:32

oskus >> radši nevědět :-)))

oskus - Profil | Čt 10.6.2010 14:07:07

Lubo >> kamarádky??? :-))

Lubo - Profil | Čt 10.6.2010 13:55:56

Nevím jak na slovensku, ale u nás je chat u vody k pronájmu stovky. Na řekách i na přehradách. Takže určitě bude nabídka chat i na Slovensku. Pokud samozřejmě na to jsou finance :-)) My takto celá rodina řešíme část dovolené už mnoho let a je to ideální kompromis. Pronajmeme chatu přímo na břehu, jsme všichni spolu a já přitom můžu i rybařit. Ráno brzy vstanu, sednu před chatu na ryby a až se rodina probudí jedeme na výlety po okolních zajímavostech, koupeme se atd. Večer zase sednu před chatu, chytám ryby a přitom je celá rodina pohromadě. A máme všichni ideální pohodlí. Sprcha, kuchyň, kafíčko k rybolovu, žádné rozbalování a balení vercajku, vše poruce pár metrů od místa lovu. Ráno a večer mám pro své rybaření a přes celý den se věnuju rodině. Nemá to chybu. Ale má to jednu velkou podmínku. Musí to chtít oba a přidat trošku tolerance. A taky, manželka věděla, že si bere rybáře a musí s tím prostě počítat, neboť ví, že jsem rybář tělem i duší. Jak říká Dr. Plzák: "manželství funguje, když manželka toleruje manželovi jeho záliby a manžel toleruje své manželce její kamarádky :-))))

DejF - Profil | Čt 10.6.2010 10:43:47

já bych to radši pro jistotu zavčasu ukončil :-) Taky jsem takhle podobně jednou dopadl a jak jsem rychle pelášil jinam :-)) Současná žena moje je zlatá ... na ryby můžu kdykoliv, občas jdeme celá rodinka a co se týká dovolený, tak jsme se domluvili v pohodě na chatce u vody nebo na chatce v kempu anebo ve stanu, nebo penzionek u vody (vytipovaných máme hodně míst), podle toho, co se nám bude líbit a kam budeme chtít. Takže uběgaj, dokud je čas :-))

JSOB - Profil | Čt 10.6.2010 10:38:07

Mozna ten rozchod bude nejlepsi varianta. :-))) Po vstupu do stavu manzelskeho se tyto naroky vetsinou zhorsuji. :-)