Jižní čechy-na dovču???

zdravím všechny,páni a paní kolegové poraďte kam na dovolenou u vody,nejlépe jižní čechy,jen musím na nějakou chalupu,máme 10ti týdenní dceru,tak aby tam měla pohodlí,třeba i nabídněte k pronájmu,přehrady řeky,soukromáky,jen ať je klídek ne žádnej kemp ála Václavák,moc vám děkuju,třeba jen za odkaz,foto apod.

Dave> - Profil | Po 27.2.2012 15:21:00

Doporučuji Lipno.Na Lipno jezdíme už pár let, a vždy jsi pronajímáme chatu na 14 dní a kousek od vody, asi 5-10min pěšky k vodě.Ryby tam jsou(Cejni,Plotice,Kapři,Candati,Štiky,Sumci) a i klid se tam najde..................:)))Jen počasí se tam dost mění, jeden den je hezky, je na koupání a další dny třeba prší a ochladí se o 15 stupňů, prostě z plavek do dlouhých kalhot a bundy, ale ryby tam podle mně na změny počasí moc nereagují, aspoň my to tak přijde.

Mike1977 - Profil | Po 27.2.2012 15:05:55

Tak to trošku oživíme. Kolegyně chce ( a já musím a rád taky) v červnu min na týden do JČ. Krásná příroda, příjemní lidé. Jen nevíme kam. Kemp NE, spíše chatku u vody, nebo klidně penzion. Spiše polosamotu. Prostě 50 pct rybařina, 25 hřiby a zbytek výlety po okolí. Kdo zná a ví, může doporučit? Díky

marty101 - Profil | Pá 25.6.2010 13:40:00

Star-Lab >> Zkus tohle: http://www.pribenice.cz/. Přímo na břehu Lužnice, s vařením, hygoška přímo na pokojích. Klid a pohoda.

Star-Lab - Profil | Pá 25.6.2010 11:27:52

sumec83 >> njn,když ve chvíli kdy jsem začal přemýšlet v březnu,narodila se dcera a bylo vystaráno,a vzhledem k tomu že se narodila dříve nevěděl jsem jak to bude,ale je už vše v normálu,tak sháním,a z těch nároků vzhledem k malé moc slevovat nemůžu.....alespoň základní hygienu a ele.to mít musí,to myslím,že je pochopitelná samozřejmost při tak malém dítěti....

sumec83 - Profil | Pá 25.6.2010 11:07:27

Problém je, když začne člověk shánět solidní chatu u řeky(zvláště pak u Lužnice) až začátkem prázdnin. Z vlastní zkušenosti vím, že ty nejlepší místa bývají již na konci dubna rozebraná. Ale netvrdím, že se nedá na poslední chvíli něco sehnat, vždycky je nějaká možnost(i když pak už člověk musí občas slevit nároky)

sumec83 - Profil | Pá 25.6.2010 10:51:06

Zdravím tak já už několik let jezdím na Lužnici na Stádlec,
letos jedu sem
http://www.chatyachalupy-chatar.cz/stranky/home/lok​alita/jizni-cechy/chata/375
Když se koukneš na tyto stránky tak tam ještě nějaké chyty(trochu někde jinde) volné budou

Star-Lab - Profil | Pá 25.6.2010 10:19:14

Zdravím všechny,nevíte PROSÍM někdo o nějaký chajdaloupce u Lužnice k pronájmu na první polovinu srpna???volal jsem snad všude,a vůbec nic...jen potřebuju aby byla pitná voda a sociální zařízení,a ele.(3měsiční dcera)moooc moooc díky za všechny postřehy!!!

Star-Lab - Profil | Po 7.6.2010 11:56:58

tak koukám asi to vyhraje Lužnice,jestli máte někdo nějaký rady a postřehy,prosím do sz.

yvana - Profil | Po 7.6.2010 10:15:34

Star-Lab >> Staňkov znám myslím,že moc dobře,jezdila jsem tam,když byl ještě dost klid,ale do kempu už nikdy a z malým dítětem už vůbec ne.No jinak nevím,jak kde pochodíš,letní měsíce bývají dost dlouho předem zamluvený.

Pellon - Profil | Po 7.6.2010 9:59:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Star-Lab >> stankov je jeden velkej kemp... a to jsi psal ze moc nechces... takze ti tam nikdo moc neporadi... jedina moznost pekne do kempu, pronajmout nejakou chatku tech je tam spoustu a na ryby vyrazit lodkou na druhe jezero tam je klidecek a pohodicka... ale ja bych do kempu nejel za zlate prase... jezdime s kolegou a vzdy si privezeme lod a frcime co nejdal to jde :) a tech nekolik minut nez prehazime veci mi bohate staci abych vedel ze kemp tedy ne :(((

Dobříšák - Profil | Po 7.6.2010 9:51:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ne webu najdeš plno chat na Lužnici které stojí přímo u vody, nebo mají oplocené zahrady až k vodě. Za 14 dní jedu taky na Lužnici, pronajatá chata pro 4 osoby v ceně kolem 8 000 Kč a chytat se dá skoro z terasy chaty. Hledej a určitě něfco najdeš.

Lauri - Profil | Po 7.6.2010 8:49:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Star-Lab >> souhlasím s yvanou, do milevska na Vášův mlýn jsem jezdil ještě s rodičema,když to ještě nebyl soukromý revír. Příjemné prostředí, dobré pivo a snad i úlovky. když jsem tam jezdil já tak jsem tam se svolením majitele chytal jen malé kapříky.
V okolí máš spoustu zajímavostí kreté můžete navštívit.

yvana - Profil | Po 7.6.2010 8:41:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Star-Lab - >> http://www.vasuvmlyn.cz/ Tady je to soukromák,ale znám to tam osobně,když máš takhle malého prcka,tak tam by se ti líbilo,je tam hodně prostoru pro děti,jsou tam chatky a myslím,že ceny jsou dost slušné,jinak prostor před chatkama je taky ohraničený,nikdo ti tam nepoleze,majitelé moc ochotní a do města jenom 1kilometr,je tam i doktor.Ahojky

Star-Lab - Profil | Po 7.6.2010 8:33:20

Zkusím se ještě zeptat,nevíte někdo o solidním ubytování u Staňkova???děkuju....všem

Star-Lab - Profil | Ne 6.6.2010 22:04:30

díky za příspěvky,každá dobrá rada drtahá,díky všem za ochotu

Badimura - Profil | Ne 6.6.2010 12:40:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Star-Lab - >> Ahoj v loni jsem byl tady,pěkná chata řeka 50m,kdyžtak zašlu fotky na meil ze svého alba.http://www.chaty-chalupy-agentnn.cz/19-sobeslavsko-​sobeslav/128-skalice-kuchynky-chata/ Kamarád byl se mnou ale o 3km jinde v tété chatěhttp://www.chaty-chalupy-agentnn.cz/19-sobeslavsko-​sobeslav/114-skalice-luznice5-chata/ jsou to nově postavéné chaty k vodě asi taky 50m,jsou tam k dispozici 2loďky od kterých máš klíč.Kdyby jsi potřeboval více infa tak napiš.

KOLIBŘIK - Profil | Ne 6.6.2010 12:17:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Star-Lab - >> Zdravím.Těch možností je příteli dost ale to co vy hledáte má i svá kouzla.S malým děckem potřebujete nejen pohodlí ale i pokud je to pronájem soukromé chaty také aby byla chata vybavena k obývání s malým děckem.Já mám barák na Orlíku a tak si trochu i myslím že mám i překrásné Jižní Čechy prolezlé zkrz na zkrz.Proto vám doporučím jeden vskutku jedinečný revír s jedinečnou možností jak kvalitního rybolovu tak i kvalitní dovolené s rodinou s malým děckem.Je to tři kilometry od Kardašovi Řečice.Rybník se jmenuje Popelov .Je to soukromá voda která nabízí neobyčejné úlovky o kterých se může rybáři jen zdát.Rybník je dostatečně zarybněn velkými kapry o váze kolem dvaceti kilogramů velkými tolstolobiky amury ale i líny a pěknými dravci.Povolenka se kupuje přímo na břehu u pana Papeže který má tuto vodu na starosri.Klasika je že si můžete na břehu bud postavit stan a nebo přívěs ale to ve vašem případě nejde vzhledem k malému děcku.Je tu ale možnost si pronajmout přímo ve vesnici která je takřka u samotného rybníka soukromý privát.Ty lidi mají dva překrásné rodinné domky dobře vybavené jak na spaní tak i socialní vybavení krásné kuchyně zahradou kde je bazén,Dá se tam v zahradě parkovat.Pro mne tohle není ale pro rodinu s malým děckem je to ideální.K vodě to je tři minuty a tak pokud se budete chtít ztratit na ryby brzy ráno tak vás rodina uvidí z okna.Nehledě na to že si můžete vzít pokud budou chtít s sebou na louku.Další výhodou je i náhradní program.Pokud ryby neberou a nebo není na ně nálada tak jsou kolem nádherné lesy na houby ale i na vyjíždky na kole.Nehledě na možnosti navštívit autem které koli větší město v Jižních Čechách a ta možnost je zde poměrně veliká.Do Kardašovi Řečice je to kousek jak do obchodu tak i k lékaři nebo na poštu.Je to má nabídka na vynikající rodinou RYBÁŘSKOU nádhernou dovolenou která naplní celou rodinu.Mohu zaslat na SZ telefonní číslo lidí kteří vastní ubytování.