cudne zaberi na rieke

Chcem sa spytat ci ste sa stym uz stretli,pri rybacke na Hrone sme krasne feedrovali,tahali sme vseliake osadenstvo vodnej rise,,,bolo jedno aky si mal dlhy nadvazec,,,ale potom to nastalo,,,kamaratov syn si nedoniesol rasosku tak drzal feeder v ruke a ryba za rybou,mrena, nosal,podustva a pod.finta bola v tom ze na udici ci na silone nebolo vydiet ziadny pohyb ,len ked si drzal ucicu v ruke citil si jemne kopnutie,zasek a ryba sedela,,,,este raz podotikam,ze sme mali rozdielne dlzky nadvazcov,,,uz ste sa stym stretli,,,cim to moze byt???
Autor diskuse: otik1 - Profil , 27.7.2009 feeder - techniky lovu

2Livecrew - Profil | Čt 30.7.2009 12:07:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Možná jen nástrahu nechtěli dobírat, někdy to tak je. Já takhle chytal velký cejny a skaláky. Špička fakt jen lehoučce zavibrovala a bylo třeba hned sekat. Jinak na Hron jezdím moc rád.

ShimPaul - Profil | St 29.7.2009 19:03:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Měl jsi zjemnit návazec dát tam jako tlumič gumu a zkracovat návazec dokud by jsi neměl čitelnej záběr jo a co nejmenší,ale velmi ostrej háček.

otik1 - Profil | Út 28.7.2009 17:59:19

chlapci dik za odpoved ,,,ja viem ako sa chyta na prst chytam tak casto,,ale neviem si vysvetlit preco zacali odrazu takto brat predtým spolahlivo ohýbali spicu,,,vsetkym,,,ako som pisal rozdielne feederky,spice,nadvazce,,bolo ich 6,,a ako keby utalo vsetkym zacali brat len takto,,,,inak si nechytil rybu,,,

van houten - Profil | Út 28.7.2009 9:05:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

otik1 >> Takhle jsme kdysi s dědou chytali na Dyji cejny, když ještě nebyly feedery k dostání, ta citlivost na prstě je výborná, ale horší je, když nejsou časté záběry, sedět půl hodiny s prstem na vlasci:-)

pajasoptik - Profil | Út 28.7.2009 7:57:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

napůl jsis odpověděl sám... jedna věc jesou délky návazců a dále má vliv napnutí sestavy, použitá špička, typ udice. A z ruky s prstem na vlasu bude citlivost občas větší