Letni lov na marmysku

Tak trochu jinak se zeptam. Jak na marmysku mimo zimni sezonu? Jake mate zkusenosti, nejake tipy, ci zajimave ulovky...
Autor diskuse: typecx - Profil , 9.7.2009 všeobecné - nástrahy, návnady

Anýzový dědek - Profil | Pá 10.7.2009 8:47:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na stojaku ji muzes pouzit nekolika zpusoby (zalezi na hloubce a pouzite nastraze).
Vetsinou na ne (na ty mensi) chytam okouny,ploticky a kapry (krovinare) na vlacenou-plavanou. Pod 'brcko' nebo maly splavecek (max 2g) ji uvazu misto hacku a jako nastrahu dam 2cervy nebo kousek zizaly, na okouny muzes taky oko z okouna. Jinak, kdyz tu vetsi uvazes na pevnou montaz (jako na boilies, ale v mini provedeni) a das jako nastrahu carek z rybky muzes na ni chytat stiky a candaty. Dalsi zpusob je 'zvedani a spousteni' (vetsinou z lode nebo ze strmeho brehu do hloubky) montaz tzv. paternoster (na kmen koncove oluvko nebo pilker a bocni prives s marmyskou). Nastraha mini twistrik, mini smacek popr. slunka aj.

typecx - Profil | Čt 9.7.2009 20:04:33

Jeste zadne nemam, ale chtel bych to vyskouset, bavi me jemna privlac. Rad bych zkusil takhle chytat dravce na rece ale i na stojaku, zalezi na tom za jakych podminek jde marmyzku pouzit...

Anýzový dědek - Profil | Čt 9.7.2009 19:22:55

Napis, kde (stojak, reka) chytas, co bys chtel chytat za ryby (bila, kapri, okouni, dravci). Kdyz tak dej fotky tvych marmyžek. Kazdy pouziva jinou montaz. Jen je smula, ze je to vlaceci nastraha.