Chléb z domácí pekárny

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli si někdo z vás peče doma chleba na ryby? Co do toho všechno dáváte? Poradíte nějaký recept?

tomaspoko - Profil | So 10.1.2009 11:21:39

A nemá někdo nějaký recept??

paia - Profil | St 7.1.2009 16:03:18

nevím, struktura finálního výrobku mi na ryby nepřijde zrovna moc vhodná, já radši klasické nadýchané pečivo z krámu.

Kurka - Profil | St 7.1.2009 15:59:10

Známá dělá pravidelně ke klobáskám a masíčku chleba z domácí pekárny - dělá pivní,cibulovej,tmavej prostě moooc hruhů a je super.Taky jsem přemýšlel si ho péct na ryby - různé příchutě ,ale ta rozpustnost mne odradila.radši si vezmu jinou návnadu než pořád přehazovat.

LudvaBrno - Profil | St 7.1.2009 15:21:10

Já mám nejraději Francouzský bílý selský, který voní trošku po másle. Je dobré ho obložit třeba anglickou slaninou, tvrdým sýrem a lehce potřít hořčicí. Jako doplněk je vhodné dobře vychlazené pivo v letních měsících nebo čaj s rumem pokud teploty klesnou. Recept na tento vynikající boží dárek je v manuálu k naší domácí pekárně Kenwood. A když chutná mně, proč by nechutnal i rybám?:-)

plavan - Profil | St 7.1.2009 15:10:38

Myslíš jako nástrahu nebo jako návnadu nebo jako svačinu pro rybáře ?

Programátor - Profil | St 7.1.2009 15:09:08

To neni blbej nápad... :-) ja mam zatim svou nejvetsi rybu ( amur 102cm ) na rohlík z hladiny a spoustu dalsich podobnejch kousku se mi prez leto dari, takze tohle mě opravdu inspirovalo a budu tu pekárnu využívat i na pečivo pro ryby. To fakt neni blbej napad. Diky! :-)