Vnadící směs na úhoře

Zajímalo by mě, jestli je vhodné zakrmovat na úhoře, popřípadě jakou směs použít? Jeden známý používá pstruhové granule namočené v sardelovém oleji, ale nevím jakou s tím má úspěšnost ...
Autor diskuse: trnkáč - Profil , 25.8.2008 všeobecné - nástrahy, návnady

aligator - Profil | Út 26.8.2008 17:09:31

To je celkem pracné,ne?Sbírat slimáky?A to je vylíváš hned u břehu?

KarelR - Profil | Út 26.8.2008 6:37:25

AHoj...ja jsem na zahrade nebo v parku (nekdy pod kamenama kolem vody) nazbyral kyblik slimaku (tim myslim chudeho sneka-bez domecku :-) ) chvylku jsem je v tom kybliku nechal pustej hromadu slizu a pak jsem to cele vylil do vody a tak za necely 2 bodinky sel uhor za uhorem ...jen to chce hacek s dlouhym raminkem aby to ty hnupy nemeli az v pr.... :-)

aligator - Profil | Po 25.8.2008 22:52:13

Tak jak to teda je?Podle mě,se to může.Když se můžou používat různé rybí moučky, tak proč bych nemohl vnadit směsí z mletých ryb?A ješté jednou říkám, že v řádu jsem nenašel ani zmínku o tom, že se to zakazuje

TGH - Profil | Po 25.8.2008 12:33:36

O vnadení masom sa píśe v jednom článku tu na MRK . Článok je zameraný na lov štuky a zubáča na makrelu a iné ryby. Autor píše, že to môže mať veľký vplyv na konečný výsledok lovu. Skúste sa opýtať autora toho článku., ale najskôr článok najdite.

aligator - Profil | Po 25.8.2008 12:18:53

vím, že bylo zakázáno vnadit krví

aligator - Profil | Po 25.8.2008 12:18:03

u obou, ale ted momentalně chytám v Praze a listuju českým rybářským řádem

trnkáč - Profil | Po 25.8.2008 12:11:16

aligator a jseš u moravské rybářského svazu nebo u českého

aligator - Profil | Po 25.8.2008 12:07:10

Jako, že je to zakázaný?V tom případě - můžeš mi prosím napsat, na které straně rybářského řádu se o tom píše?Já to tam opravdu nikde nenašel

jezevec - Profil | Po 25.8.2008 8:38:50

trnkáč má pravdu

aligator - Profil | Po 25.8.2008 1:49:05

Jo?A od kdy?Já jsem v rybářském řádu o tom nic nenašel

trnkáč - Profil | Po 25.8.2008 1:10:43

aligátor ale vnadění rybím masem je zakázany ne

aligator - Profil | Po 25.8.2008 0:39:12

zkus rozemlít kousky makrel - hlavy atd., přidej trochu rybího oleje (lososový, sardinkový nebo halibut) a tuto směs můžeš zahustit trochou šrotu nebo strouhanky