Středočeská povolenka-mohu na pražské revíry?

Zdravím,
jelikož jsme majitelem pouze krajské středočeské povolenky a hodlám vyrazit s přítelkyní na dovolenou za Prahu,mám dotaz ohledně pražských revírů.Něco jsem v povolence našel,ale nemám jaksi jistotu.Proto bych se vás rád zeptal,zda se smí chytat s touto povolenkou na pražských revírech.Konkrétně revír Sázava u obce Pikovice.Díky moc.
Popř. budu rád za kontakt,kde budu moci zakoupit alespoň hostovačku.
Autor diskuse: Lyam.jr - Profil , 5.5.2008 všeobecné - RŘ, MO, svazy

frederik - Profil | Út 6.5.2008 20:55:23

zdravim já myslim že tam povolenka středočeská platí normal.chytai sme tam vloni na tu samou bezproblémů....

Lyam.jr - Profil | Út 6.5.2008 15:39:39

Aha,pánové moc díky za objasnění. Také jsme to zde hledal,ale nebylo mi to moc jasné.Tak snad mi prodají nějakou místenku za dobrou cenu. Ale jak hledím na další vaše příspěvky,tak je zakoupení další povolenky poměrně "náročné"...nj,tady v České republice se člověk nemůže divit.

profo - Profil | Út 6.5.2008 14:49:41

Mikulas : teoreticky (pokud nejsou u tebe v MO líní), tak by jsi měl mít možnost zakoupení té povolenky i u tebe v MO, ale jistější a rychlejší je to u MO v daném kraji. Výdejce svým způspbem má povinnost ti ji vydat, bohužel ho k tomu nikterak donutit nemůžeš. Sice si to takhle naspané trochu protiřečí, ale je to tak. Navíc většina ÚS vyplácí výdejci všimný, který se odvíjí od počtu prodaných povolenek bez ohledu na to jakých, tak by to mělo být i v jeho zájmu. Zkus jinou MO a nebo výdejce, který je deklarován na stránkách ČRS.

JKL - Profil | Út 6.5.2008 14:41:28

Mikulas : Není- je to ovšem poměrně častá reakce. I na MP vodách. Na stránkách ČRS jsou uvedeny ceny povolenek, jediné rozlišení je věk a členství ve svazu. Logicky by měl člen mít právo zakoupit libovolnou povolenku.

Mikulas - Profil | Út 6.5.2008 13:53:05

pánové, lehce zaparazituji, jsem organizován v Praze a když jsem včera volal do Jablonce n/N, že bych chtěl zakoupit severočeskou pstruhovou povolenku, řekli mi, že mám smůlu a jako člen pražské MO si můžu koupit leda celosvazovku. Je to normální??

JKL - Profil | Út 6.5.2008 13:28:50

Když se podíváš na stránky ČRS na netu, nejdeš tam vše potřebné - uspořádání revírů je přehlednější než v tištěné formě. Jinak Praha je samostatný kraj, takže platí, co psali kolegové. U některých revírů se to překrývá - výměna mezi ÚS - Slapy, Orlík a pod.

anguilla - Profil | Út 6.5.2008 13:09:19

Lyam.jr : je to přesně tak, jak píše kolega. Mám také jen středočeskou a na pražské revíry neplatí, pokud není uvedeno jinak v soupisu revírů.

plavčík Tom - Profil | Út 6.5.2008 12:58:42

Domnívám se, že pokud není revír, kde chceš lovit, v soupisu revírů, který si dostal k povolence, povolenka se na něj nevztahuje.