Rybarsky bazarek v HK, LBC a okoli

Nevite nekdo o bazaru ryb. potreb v Hradci Kralove, Liberci, nebo okoli? Diky.
Autor diskuse: jiri - , 3.12.2003 všeobecné - ostatní

mirmen - Profil | Pá 5.12.2003 7:43:30

Je možné prostřednictvím tohoto bazárku i prodávat, nejen pruty a navijáky, ale i drobnosti, pro které už není využití, jako např. "pozůstalé" náhradní díly k navijákům, staré třpytky, vidličky aj.V prodejničce lze sehnat levně i strouhanku, šrot, splávky a celou řadu drobností. Jenom škoda, že pro mimohradecké je bazárek na zastrčeném místě.
to volukim:
co myslíš, že je lepší? Koupit třebas pět let starou kvalitu, v perfektním stavu nebo nový naviják made in China, který vydrží jednu-tři sezony? Navíc např. pro začátečníky je možná lepší koupit starší náčiní a do kvality investovat, až se člověk naučí nahazovat, dávat pozor na větve,písek atd.

Volukim | St 3.12.2003 19:31:44

Nevím jak vy,ale já bych si asi nekupoval prut,naviják nebo třeba podběrák po někom ...

mirmen - Profil | St 3.12.2003 0:15:12

Městská část Malšovice, po-pá 14-17.00. Prodejnička je v předsíni rodinného domku. Jede-li se z Hradce Králové ( od fotbal.stadionu-lízátek) směrem na vesnici Malšova Lhota, projíždí se kolem hospody "U Čechů", (konečná sedmičky). Po několika stech metrech je po pravé straně zahrádkářská kolonie. Ještě před kolonií je asfalt.silnička (po pravé straně, z jedné části ulice lemovaná finskými domky). Zhruba vprostředku vlevo.