rybník Staňkov

Mám dotaz jak to vypadá s rybama v poslední době na tomto rybníku?Naposledy jsem tam byl asi před třemi lety a docela jsev vyhořel.Díky za každou odpověd.

Brouček - Profil | Čt 19.7.2007 21:57:03

HOJKKY na stnakov jezdím každý rok na podzim na čtrnác dní a je to tam super i kdyz dost specifické je tam spousta lavic a spádů kde jsou ryby se musí vědět většínou kdo to tam nezná, tak to pozná podle těch staráých místních dědku kam hází oni jsou i na 99% ryby,ja zeddím ke hrázi kde je cca 80M od přehu kanal k hrázi a v tom kanale jsou vzdy pekní kapříci rekord mam v loni 78 CM lisec, a jedině chytám na pepety a boilies na ostatní jdou cejni a plotice ale i cejni jsou tam kapitální před loni jsem tam mě 51 CM cejna což už je slušná lopata

Don Carlos - Profil | Čt 19.7.2007 11:24:58

Staňkovský rybník je moje srdeční záležitost. Úžasná voda, jenom je třeba vědět, kde chytat. Ryby tady jsou krásný. Letos jsem tam byl první dva tejdny v červenci. Vzhledem k tomu, že mám děti ve věku 3 a 6 let, tak jsem nemohl vyjíždět do zátoky a zůstával jsem jenom na velkém jezeře v kempu. I tak jsem měl ale každej den dva až tři záběry na kapra. Největší 7 kg. A cena povolenky? Mně připadá na tuhle vodu velmi slušná. Kanclíř je podstatně, ale opravdu podstatně dražší - 600 Kč na den... Vyplatí se chytat na boilie, jinak to opravdu berou cejni.

Srnec - Profil | Čt 19.7.2007 8:07:29

Byl jsem tam letos a bylo to strašná bída. Za tyden jsme chytli jenom same cejny a dva male kapry. Osobně bych na rybníky Stankov a Hejtman už nikdy nejel.
Ono se taky není asi čemu divit, když cena povolenky je 300Kč na týden.
Lepší je třeba Kanclíř, ale počítej trošku s jinou cenou za povolenku.