Jak konzervovat boilies ?

Poradí mi někdo jak konzervovat boilies ? Konzervační prostředky,prodávané v rybářských prodejnách (Mossela,Top secret a jiné),mi připadají zbytečně drahé.Platím pouze za značku.Potřebuji udělat větší množství boilie a nemám k dispozici mrazák.Poradí mi někdo konzervační prostředek z potravinářské oblasti ?
Autor diskuse: CTC - Profil , 6.10.2001 kaprařina - nástrahy, návnady

Pavel | Čt 11.10.2001 20:43:20

nabaličkovat a dat je do mražáku,je to výborné a odskoušené.Když se ti budou zdát rady od Golema ,Maria, Jardy a mě blbé ,tak je dej do uzáku,třeba to bude lepší.

Golem | Út 9.10.2001 11:17:42

Zalezi na mnozstvi. Ja to mam zasypany v soli a v lednicce. Mam to tam zatim jen 3 tydny a stale sou ready. Jinak mrazak je mrazak.

Mário | Út 9.10.2001 11:10:18

nie som neaky odbornik ale ako mi Rick poradil susil som ich a skladujem ich v jednej vrstve v otvorenej skatule. Lepsie to ale je dat na ram so sitom maju vzduch aj zospodu. Zatial sa mi neskazili skor su ako beton co tiez neni vraj naskodu. Daju sa tiez zasypat cukrom alebo solou. ale to som este neskusal.

Jarda - Profil | Po 8.10.2001 18:38:01

Jeste je mozno je zvakuovat, ale nevydrzi tak dlouho jako zmrazene. Ztvrdnou a pak se ve vode rychleji rozpadnou cca 3-5 hodin. POuzival jsem to tak zacatkem leta, ale mej jsem uspechy.