SIGNALIZÁTORY

Stále nemám jasno.
Potřebuju koupit pro syna pípáky. Rozhoduju se mezi: SEMA FORCE ZR, STAR BAITS OUTSIDER VT2, BEHR EVROBITE, BYRON 5 (obdoba FOX). Máte někdo zkušenost (dobrou, špatnou).Poraďte, prosím.
Autor diskuse: Mikky - , 30.3.2006 kaprařina - náčiní, doplňky

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 20:58:27

m.kindl - ® : tak teď jsem nepochopil !!! Celou výstavu v Brně jsi mě a Kordovi tvrdil, že nic !!! nepotřebuješ, že bys potřeboval jen lehátko, taky jsi JT otravoval, aby ti lehátko dal vyskoušet a nakonec jsi ho stejně nebral :-))) Jinak jsi tvrdil, že máš všechno a že pokud ti něco chybí, tak je to jenom to lehátko. Ale pokud nebude, tak se z mamkou - mikdandym vlezete na jeho :-))) Stejně tam prý trávíte většinu času :-))) No a teď mi tu najednou píšeš, co všechno nepotřebuješ :-)) !!!!

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 0:10:49

m.kindl - ® : no jo, ty aby ses neozval ! Hlavně, že jsis v Brně stěžoval, že ty tvoje foxy stojí za hovno a každý rok do nich sháníš novou KUKAČKU !!! Ty tvoje křapky, jsou stejně přebalené Flajzary :-) Hoši nechci vám FOXy hanit, ale od kluka co jsem kupoval swingry, tak mi říkal, že 1/2 Němců na signalizátory FOX strašně nadává !!! Pořádně jsem ho nepochopil, ale říkal, že se často zařezává silon do nějaké gumy a musí to jít do servisu, fakt nekecám a byl jsem tím dost překvapený ! No já mám ty hlásiče 2 1/2 roku a ještě mě ani jednou nesklamaly !!! Zatím není důvod je měnit, už jen kvůli super servisu !!! Jen aby jste pak po nejakém čase nezaplakali, při případné opravě těch skvělých FOXů atd. I mercedes se občas kazí a servis + ND jsou dosti drahé :-)))
Ondra (tloušťák) - ® : ty zas do mě jedeš :-) tak pro tebe ještě jedna fotka :-)

kaprr - Profil | So 1.4.2006 21:00:56

Když jsem všichni dáváte fotky hlásičů tak taky jednu přiložím. A aby to bylo k tématu tak bych ti mikky asi doporučil ty semy, má je kámoš a moc si je chválí.

m.kindl - Profil | So 1.4.2006 15:46:32

Martin - Havířov - ® Schovej to haraburdí a podívej se jak vypadaj hračky pro dospělý chlapy :-)

Martin - Havířov | So 1.4.2006 9:39:30

trochu se pochlubím :-))) zatím naprostá spokojenost.