MO Malešov - úlovkový lístek 2014

Od známého jsem se dozvěděl, že letos byly v této MO vydány úlovkové lístky s datem 2013. Samozřejmě je chyba i na straně těch, kdo si to nezkontrolovali při převzetí. Ale další věc je, že o tom vedení ví. Členy zpětně o své chybě neinformuje.

1. Co si o takovém přístupu ze strany vedení MO myslíte?

2. Prosím pokud znáte rybáře z této MO , informujte je ať si na nich nehoní ego členové RS jako je p.S...l a podobní, kteří o tomto problému vědí.
Autor diskuse: Gandy - Profil , 20.5.2014 všeobecné - RŘ, MO, svazy

Drtic21 - Profil | Ne 25.5.2014 8:19:08

Jestli tomu správně rozumím, jde o docházku k vodě. Formulář je čistopis, do kterého jsou údaje vypisovány. Samozřejmě je dobré si to zkontrolovat. Jinak samozřejmě známka má svůj letopočet, ato musí i ten nejjednodušší člen RS pochopit, že si ji tam rybář asi nenalepil sám. Opět je to jen o lidech.

computerfish - Profil | St 21.5.2014 18:32:19

hraji >> Skutečně? Pak tu někdo kváká o zavádění výpočetní techniky a jak vidím, nejdříve by se mělo začít z gruntu od hlav nejvyšších. Pokud není nabídka na výběrové řízení aktuální, měla by asi zmizet a ne tam rok smrdět. Aktuality znamená aktuální informace. Ale plivnout jedovatou slinu místo nějaké relevantní informace, to se di daří. Takže bych si zametl nejdříve před vlastním prahem.

computerfish - Profil | Út 20.5.2014 21:26:28

chřenovák >> Asi se jim ty pokuty moc nehromadí. Profesionální RS hledají již rok.

4.2.2013:
Důležité upozornění:
Moravský rybářžský svaz, o.s. vyhlašuje výběrové řízení na:
dva členy profesionální rybářské stráže