Výroba aminokomplexu alebo kupa?

Prosím o radu ako sa vyrába aminokomplex? Kupiť alebo vyrobiť?

kremilek1 - Profil | So 12.1.2013 14:21:47

ze by si nekdo mrk spletl s facebookem? :-)

don Ferrari - Profil | So 12.1.2013 13:32:45

alenka genská >> určitě není potřeba sem vkládat tyto fotky :-) ostatní informace najdeš zde na MRKu, je tady toho tolik, že po přečtení všeho, budeš vědět vše co jsi chtěla :-)

don Ferrari - Profil | So 12.1.2013 12:16:14

alenka genská - >>
250 ml tekutá mořská řasa
250 ml tekutý rybí protein
250 ml tekutá játra
250 ml melasa
dávkování 50 ml na 1 kg suché směsi

můžeš přidat i esenci, používám to bez esence jen takto a stejné používám i jako dip, pouze do dipu přidám konkrétní koření které používám ve směsi, koření to mírně zahustí a dip je koncentrovanější

Kocháč - Profil | Ne 13.1.2013 18:48:11

alenka genská - >> Tím zápisem o samých malých rybách nej 12,5 kg jsi mě dostala.

Martík - Profil | Ne 13.1.2013 18:15:27

alenka genská >> Kupované koule nemusí být špatné, to žes nezachytala nemusí být chyba samotného výrobce. Třeba to nebyla vhodná směs na konkrétní situaci, nebo - neuraz se - ale byla chyba někde mezi prutem a rybářským křeslem. :) Zvláště na placených vodách mají kupované koule tu výhodu,že můžeš spoléhat na jejich kvalitu a to,že se s těma příchutěma ryba už setkala. To může být někdy na výhodu(několikrát jsem tuto situaci zažil). Na svazových vodách v místech bez velkého rybářského tlaku (kam se stahuju,abych měl u vody svatý pokoj), je nejvýhodnější mít koule vlastní, jednak skrz cenu a i skrz to,že ti těžko ryby bude někdo přetahovat kvalitnější směsí.
Jinak další hodně podstatná věc - vlastní směsi se ti finančně začnou vyplácet, až jich děláš desítky kilo ročně.. To z důvodu, že ty fakt renomované firmy nedělají zas takové shity, jak se o tom trochu nihilisticky mluví. Mají sice hodně nízké výrobní ceny,ale zas brutálně nízké nákupní ceny komponent, když toho kupují kamiony :)

neutral - Profil | Ne 13.1.2013 12:52:27

alenka genská >> je lepší prva začít s levnějšima,kupovanýma směsama typu 50/50 atd.a až pak se pomalu pouštět do zgruntu vlastních.Ono to není žádná věda,ale když do toho člověk skočí rovnýma nohama,je toho naráz moc.

don Ferrari - Profil | Ne 13.1.2013 11:03:46

alenka genská >> tak vlastně potřebuješ komplet od základu recept jak na suchou, tak na tekutou složku, no a právě proto jsem Ti již před tím psal, že máš zde na MKRu hledat, je tady takových informací, rad, návodů a receptů, že nebudeš mít čas na nic jiného.

alenka genská - Profil | So 12.1.2013 13:34:49

dakujem za radu-)

alenka genská - Profil | So 12.1.2013 13:21:59

no neviem,lebo suchu zmes mám namiešanu,pozostáva jedna je z:vtáčich zobov 9 druhov,druhu mám výlučne z rybích mučiek tá pozostáva až z 9 druhov no a stoho si chcem skladať boilies veľmi ocením akékoľvek radi aký amino,aký esenciálni olej a čo všetko z tekutých zložiek dať,v suchej zmesi mám jasno len tá tekutá mi robí problém poradťe prosím

neutral - Profil | So 12.1.2013 10:09:03

Kup melasu,nalej do ní tekutá játra,nebo CSL,losos oil,esenci,popřípadě esencialni olej a fertig,žádná věda.