Úklidové brigády v MO?

Kolem našich revírů je opravdu hodně odpadků a dle mého ve většině případů od rybářů, i když se najdou vody, kde jsou hlavní bordeláři „koupáči“. Proto by dle mého měla úklid kolem vody zajišťovat právě organizace, která daný revír obhospodařuje. U nás tomu tak není a zajímalo by mě, jak to funguje jinde.

Organizuje vaše MO úklidové brigády?
Jaká je účast členů na těchto brigádách?
Jaká je této činnosti věnována pozornost?
Myslíte, že by se zvedla účast na brigádách při zvýšení náhrad za brigády?

PS: Rozdělování na bobkaře, kapraře, vláčkaře a podobně sem nemotejte. Bordel je prostě od dobytků z řad rybářů a je jedno jak a na co loví.
Autor diskuse: fotojakes - Profil , 24.6.2011 všeobecné - RŘ, MO, svazy

Organizuje vaše MO pravidelné úklidové brigády?

A) Ano, aktivně se jich účastním35%

B) Nno, ale neúčastním se jich15%

C) Chtěla by, ale není zájem z řad rybářů1%

D) Rybáři by uklízeli, ale MO nemá zájem je organizovat11%

E) Neorganizuje39%

Od 24.6.2011 hlasovalo 75 čtenářů.

Paranoidní Schizofrenik - Profil | Ne 26.6.2011 12:04:16

Arsenal >> myslim že v současný době je svazu úplně jedno koho přijme za člena a jakou měl rybářskou minulost, hlavně aby zaplatil všechno co má a jak se bude chovat u vody už nikoho dál nezajímá.....
a to je podle mě kámen úrazu.....peníze jsou jedna věc, a jistě jsou zásadní pro provoz a chod samotné organizace, ale kam skara zmizela morálka ???

fotojakes - Profil | Pá 24.6.2011 18:28:31

Mrknato >> V tomhle je velký rozdíl, protože odpadky dokáže sbírat téměř každý, kdežto jmenované stavby by měl provádět člověk, který k tomu má nějakou odbornost.
Chyť a pusť, K-70 a podobně nemá s uklizením odpadků kolem vody nic společného a jak jsem psal v zadání otázky, nechci zde podobné dohady.