Vyber feeder prutu 3.3m

Dobry den.
Chtel bych si na pristi sezonu poridit nove pruty na method feeder.Do ted jsem chytal na 3.6m opium od delfinu a 3m shimano ax feeder.
Jeden je na me obcas moc kratky a druhy obcas moc dlouhy.Podle toho kde chytam.Proto bych chtel 3.3 m pruty.Prodejny jsou ted porad zavrene a for fishing jestli bude,tak se tam asi stejne nedostanu.
Tak bych dal asi na radu Vas... kteri uz to mate trochu osahane a vite co a jak.
Potreboval bych tedy pruty o delce 3.3m
Odhoz aby byl mozny i s 50g kmitkem+futro a aby mel pokud mozno vetsi ocka (jsem zvykli pouzivat odpalovku - tak kvuli uzliku)
Cena tak cca max 4 tis za jeden.
Dekuji za vsechny rady
Autor diskuse: dzeny - Profil , 28.12.2020 feeder - náčiní, doplňky

Pindˇa - Profil | So 9.1.2021 16:43:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hynek.N - Profil | Út 29.12.2020 12:53:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

dzeny >> Ahoj FS - CTX v 3,30 mám.Řešil jsem podobný broblém co ty a ctxkama jsem ho vyřešil k maximální spokojenosti, v podstatě už s ničím jiným feeder nechytám. Prut má velká očka, spičky max 2,5 oz odhozovku 70 g. Potvrdil bych že údaj odhozovky odpovídá spíš váze samotného krmitka. Prut má přijemný poddajný vršek a tuhý spodek ,taková semiparabola. Je to hodně lehký a tenký prut, povrch matný hrubý .
Dělají ještě verzi BW v 3,30 tam je odhozovka 80 g a špičky do 3,5 oz. Chci jenom podotknout, že s tím chytám feeder a né kapří prasátka na ty mám taky FS ale k tomu určený. Ale dal jsem s nim letos i rybu 80+ co vzala na tři červy a byla na břehu za chvíli, jedinej problém byl malý podběrák .😄.....vše je hodně subjektivní ale já jsem z prvního lovu s nimi odcházel vysmátej jak kecka.

Daty - Profil | Út 29.12.2020 11:32:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pokud chceš prut na MF, tak si především kup prut na method feeder, tedy takový, který je k tomu určený. A nedej na místní názory, že je to jedno a dá se chytat s jakýmkoliv prutem. Jistě že se to dá, ale to se dá i jezdit jakýmkoliv autem, spát v jakékoliv posteli a rozdíly v tomto jsou...značné

Někdo ti už doporučoval Trabucco Inspiron FD Master Carp Method 3,30m 90gr MP. Myslím, že je to skvělý prut a za tuto cenu podle mne neexistuje na trhu lepší. Jestli někdo zná lepší, třeba ti sem dá vědět. Mám dva ve 3 m, naprostá spokojenost.

A neřeš velikost ryb. Tyto pruty nejsou pro zdolání velkých ryb nijak limitující. Viz např foto.

Dej vědět, cos zvolil.

EDIT:
Teď koukám, že se ptáš po velkých očkách. To jediné ten prut příliš nesplňuje. (I když tedy moc nerozumím k čemu na krátkých prutech (předpokládám, že nebudeš potřebovat s tak dlouhým prutem házet pokaždé daleko za 50 metrů) odpal. Ale každý to máme jinak)