Nejlepší řeka v ČR na dravce?

Jaká je podle vás nejlepší řeka v ČR na dravce? Ať už se to týká zarybnění, klid u vody, nápor rybářů, celkový vzhled kolem řeky, zákoutí, atd....
Autor diskuse: Shawt - Profil , 1.3.2017 dravci - ostatní

Která řeka v ČR je podle vás NEJ?

A) Vltava8%

B) Labe12%

C) Berounka7%

D) Sazava3%

E) Ohře3%

F) Lužnice6%

G) Bečva3%

H) Odra3%

I) Dyje4%

J) Jina50%

Od 1.3.2017 hlasovalo 181 čtenářů.

3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NHonza7 - Profil | Čt 2.3.2017 18:06:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Velmi zajímavá otázka. Většina rybářů asi uvede tu kde má celkem nachytáno dost ryb. Já osobně nemám žádného favorita ( protože je to asi jak si vybrat, které za svých dětí mám nejraděj ), ale v danou chvíli - okamžik je to ta řeka, kde stojí zato se na chvíli zastavit a tak trochu splynout s okolím. Je to takové místo na řece, kde se cítím velmi dobře a nemusím v tu chvíli zrovna lovit ryby.

Nboticar - Profil | Čt 2.3.2017 10:40:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vašek74 >> Určitě musím souhlasit. Nejhezčí místa, na kterých jsem chytal, byla těžko dostuná i na kole. I dnes, když mohu použít automobil, se vyplatí trochu přemýšlet a od auta šlapat kus lesem. A také je potřeba vzpomenout na to, že jsou celkem pěkné úseky našich řek i v některých městech, tyto úseky jsou někdy více a jindy zase méně provařené, ale často podobně nedostupné, jako ty přírodní. Jak vidíte na dvou fotkách, mám slabost pro velmi malé mimopstruhové revíry. Od loňska mám v hlavě jeden, který je plný dravých ryb. Vloni jsem tam jednou s kamarádem zavítal, něco jsme tam pochytali, ale kraťasy spolu s kopřivami nepřály větší expedici. Letos to hodlám napravit, i když to pro mě znamená celkem dalekou cestu autem a pár kilometrů houštinami a zřejmě i močály pěšky. Vzpomínku u mne zanechají i místa, kde to moc nebralo, ale většinou jsem nakonec nějakou čudlu vyškrábnul.

NWidl_CZ - Profil | Čt 2.3.2017 10:08:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já rád takový ty zapadlejší kouty a menší říčky a hlavně hezký okolí, ať je na co koukat. Třeba loni jsem byl poprvé na Kněžné a ta mi dost učarovala. Vysoké břehy, meandry které se do nich zakusují a hluboké tůňky. Díky vysokým břehům je tam velká osádka ledňáčků, dírky mají všude možně. Plno kopřiv, křoví - byl to takový boj s přírodou, ale moc příjemný :)

Hodně rád mám i Úpu, procházka skrz Babiččino údolí od České Skalice je vždycky hezká. Metuje z Nového Města do Pekla je to samé, procházka hezkou přírodou. Neregulovaná Stará Metuje má taky svoje kouzlo. Labe nad Dvorem Králové má taky hezká zákoutí a to nemluvím o Orlici... na každé řece se najdou krásné úseky :)

NVašek74 - Profil | St 1.3.2017 22:02:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

No toto je otázka "do pranice" jak se říká nejlepší řeka /voda/ je každá když se tam daří, a nejhorší žádná....
Ale pokud bych měl říci svůj názor, co jsem chytal, tak menší řeky.Pokud je nezasáhla tolik regulace , jako některé kreré jsou jak dálnice .Krásná je Jizera u Benátek, Ohře ,Sázava Berounka,Doubrava a mnoho menších říček.Samozřejmě Labe a jeho nenší ramena atd...Plno krásných fleků na ryby jsem objevil třeba pohledem z vlaku,nebo na mapách případně jinou více méně náhodou.Pak jsem tam šel na procházku, nebo na kole.Protože mám člun, hodně mi to pomohlo,protože na krásná místa jsem se po souši vždycky nedostal.
Věřím že co rybář to názor, ale asi nikdo nepropálí svá top místa na "své" říčce když otázka zní jak zní.
Opradu pěkná místa jsem si "vydřel" a vyšlapal, určitě to tam nefunguje s autem za zádelí....
Ať se daří..

Červené karty: goter