Pes snědl háček

Ahoj kolegové. Dnes se mi stala taková nehoda... Nechal jsem háček s rohlíkem ležet na poličce a když jsem nedával pozor, pes snědl rohlík i s háčkem. Podle rentgenu je háček až v žaludku. Stalo se Vám něco podobného? Podělte se o podobné příběhy.
Autor diskuse: Šiban - Profil , 26.7.2014 všeobecné - příhody, kuriozity

Cappyk - Profil | Ne 27.7.2014 14:19:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Můj psék naštěstí nesežral nic s háčkem,ale musim dávat bacha protože mu boilies moc chutná.Jednou se na dovolené k naší chaloupce zatoulal pes od sousedů a ten náš si hověl pod lavičkou.Měnim koule na obou prutech a v tom ten náš vypálí za nim.Seknul si háček za hřbet...jízda jakou jsem ještě neměl :) .Utíkal s tim dobrejch 25m. Instinkt mi velel , přidrž cívku a sekni ale naštěstí jsem byl střízlivej.
I když byl plnej adrenalinu z toho psa,tak by šel náš pudlik ubrzdit v pohodě:) Pes v pohodě,měl to jen za kůži . Já byl z toho rozklepanej víc než on!

Vendys 65 - Profil | Ne 27.7.2014 14:16:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Šiban - >>
Čauves,mám pitbula a ten my provedl to samé,akorát já tam nechal boilí ( masovou chuť ). a zkus vyndat psovi z pusy háček,nakonec mu to zůstalo někde ve střevech,pes měl horečky a zvracel.Po operaci která stála něco kolem jedenácti tisic je pes v pohodě. P.S, něpřej si slyšet co jsem si vyslechl od manželky.

kedul1 - Profil | Ne 27.7.2014 12:14:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ano, stalo se nám něco podobného před rokem a půl a bylo to dost hrozné. Ve dvou párech a se dvěma psy jsme jeli na jeden soukromý revír na Pardubicku. V neděli v poslední hodině Honza vytáhl kapra okolo 11kg, pomohl jsem mu ho podebrat, dali ho na podložku. Háček s montáží jsem kaprovi vyndal a položil asi dva metry vedle a šli jsme fotit. Ronie (štěně labradora) behem dvou vteřin přiskočil a boilie zhltl. Honem jsem po něm skočil, háček jsem viděl v tlamě a snažil se ho vytáhnout, ale vyškubl se mi a háček spolknul. Bylo to hrozné, pocit beznaděje a v hlavě se vám honí hodně černé myšlenky. Vlasec jsme ustříhli a jeli do Padrubic na veterinu s vlascem trčícím z tlamy. Ronieho museli uspat a dva doktoři montáž vytáhli z žaludku. Vzali jsme si den navíc dovolené a v pondělí ráno pro Ronieho jeli na veterinu. Když jsem volal ráno doktorovi, doktor říkal, že mu musí dát kapačky s výživou, ale on namísto spolupráce všechno trhal, potvrdil jsem, že to je skutečně náš Ronie. :-) Přijeli jsme do ordinace, Ronie stál na speciálním stolku a s obrovským nadšením a radostí nás vítal, jako kdyby žádnou ránu na břiše neměl. Oči jsem měl plné slz dojetí. Dali mu výživu a jeli domů na Prahu. Výživy ale bylo opravdu hodně a tak po cestě, přes to že Ronie je vychovaný a řekl si kňučením o potřebu, tak nejprve počůral přítekyni a o půl hodiny déle i mě :-)
Byl to zážitek plný hrůzy, dojetí a nakonec i legrace. Buďte moc opatrní na psy u vody, je to hrozně nebezpečné. Jo a stálo nás to 8500,-Kč operace a další 3000 dolečování. :-)

Petrstaif - Profil | So 26.7.2014 11:37:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Prásknu kamaráda, kdy mu štěně jezevčíka sežralo papírovou krabičku s muškama . Snad 10 háčků různě v žaludku nebo střevech a šel pod kudlu. Netušim kolik ho to stálo, ale určitě v řádu tisíců :-) Co já platim ročně na psi na veterině jsem se rozhodl, že v příštim životě budu veterinář :-)

otoš - Profil | So 26.7.2014 10:25:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

...je to snad 12 let...pořídil jsem si pitbula. Když mu bylo 15 měsíců, vrátil jsem se z práce domů a na chodbě jsem na zemi viděl válet se woblery. Sakriš, zapomněl jsem zavřít krabičku s vobíky! Pes je potahal po celém bytě....Šok však teprve přišel...našel jsem Rapalu OF 10 totálně ohlodanou, zůstala jenom ,,drátěná" konstrukce s trojhákama...Jak se mu to povedlo je mi dodnes záhadou. Zkontroloval jsem mu mordu, nikde ani škrábanec. Od té doby si dávám velikého majzla na ,,volně ponechané" rybářské věci....
PS.: při odpoledním venčení bylo lejno v barvě FT

JOP - Profil | So 26.7.2014 9:56:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vloni, když jsem byl na pramici a měl stažené pruty ve vidličkách, tak mi chtěl sežrat boliie.
Výsledek - 500,- veterina, 350,- oprava prutu.
Háček byl s protihrotem a tak nešel vytáhnout. Propíchnout skrz jsem to také nemohl - šlo už by mu to do čenichu. Takže paní veterinářka ho přispala řkouce:,,Nevím, jak vypadá háček, tak mu to tím skalpelem řežte vy, já vám ho přidržím". A tak jsem si odoperoval psa, ona to zašila a pohoda :)