asi Oliheň ?

Ahoj všem, z 90% chytám pouze na sladké koule a zatím nic moc a proto přecházím na masovou stravu :) po přečtení mnoho článků zde na MRKU ;) jsem se rozhodl pro oliheň a doufám, že to bude zásah :) Může mi někdo doporučit výrobce? "Předem děkuji /např. za odpověď/" atd.
Autor diskuse: Steinar-88 - Profil , 29.8.2013 kaprařina - nástrahy, návnady

Fishky - Profil | Pá 30.8.2013 14:26:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Steinar-88 - >> Vůně boilies je v kaprařině tím uplně posledním faktorem, který ovlivňuje množství záběrů. Drtivá většina lidí ti bude schopných přísahat, že na sladký koule neměli záběr a jakmile dali masovky tak se to rozjezdilo (či obráceně) ale je to hloupost. Nezáleží na tom, jak koule voní, ale jak je schopná ve vodě pracovat. Neřeš vůni boilies, řeš podstatnější faktory - místo, čas, taktiku, množství krmení, montáž... až tohle zmákneš, pak zachytáš takřka na cokoliv. Jakmile svedeš lokalizovat krmící se ryby a předložíš jim v danou dobu na správném místě lákavé sousto na funkční montáži, pak nebudeš muset řešit vůni koulí... je to nepodstatné, věř mi.

Casio - Profil | Pá 30.8.2013 7:33:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Steinar-88 - >> Ahoj,já abych netápal proč,jak, kde a koho, jsem se zaměřil na jednoho výrobce a to JET FIH. Možná k tomu přispěla i jeho prezentace( m.j. velice přínosná!!!) . Biosquid funguje,nevím jak nižší řady,já používám Legend ,kterej není tak "ubitej". Jinak dnes mi přijde 20kg Suprafishky s AC Biosquid tak uvidím jak to bude s domácím kulinářstvím:-)

arnošt - Profil | Čt 29.8.2013 21:41:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Steinar-88 - >> Na to Ti nikdo neodpoví,každý si bude hájit to svoje,buď proto,že je v nějakém vztahu k výrobci,nebo proto,že má dobrou zkušenost s koulemi od X,Y...
Já mám kupříkladu dobré zkušenosti s boilísem od Mikbaits. :)) Ale tisíc lidí,tisíc názorů...