Oblečení od Nashe

Na příští rok si chci pořídit nějaký nový (smoking) na ryby , jde mi hlavně o pohodlnost a kvalitu materiálu.Líbí se mi pár věcí od Nashe a tak bych rád znal názory těch kteří něco z jeho oblečení maj a mají s ním nějakou zkušenost - pohodlnost, kvalita použitých materiálů,velikosti, odolnost, pevnost, šustivost (tu nesnáším ;-) ), za každou dobrou radu a zkušenost stejně jako kritiku budu rád. Než vyhodit peníze na slepo raději tady přečtu sto stránek názorů a zkušeností. Všem předem dík.
Autor diskuse: Greysmen - Profil , 16.12.2012 kaprařina - náčiní, doplňky

WR-9 (štuker) - Profil | Út 9.9.2014 22:18:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kendy.dom >> mikina taky už šestou sezonu a to nashe až tak moc nemusím, ale nosí mi štěstí

kendy.dom - Profil | Ne 7.9.2014 19:31:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tricko docela prijemne

sasík - Profil | Čt 4.9.2014 17:05:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdarec, diskuse jak na zakázku :), mám od N spoustu věcí a pohoda, ale hadry celkem katastrofa.
1- celkem 3 čepky, nic moc, ta na zimu je vytahaná jak wemeno,
2 - mikina, jeden velkej žmolek, nebrat,
3 - kalhoty, líbivé, ale materiál jak voskové plátno, nejsou pohodlné,¨
4 - fusky zero toleranc, tak na léto, nehřejou, třepí se švy,
!!! 5 - trička, jak píše freefish,ty jediný jsou fakt super, sedí, jediný z hadrů OK, !!!

Mohu - li doporučit, začal jsem kupovat hadry od Behra, a nemůžu si stěžovat.
jen můj názor :)

jirik11 - Profil | Út 25.12.2012 10:30:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

mám spoutsy věci od Nashe se všim naprosto spokojen, plne funkčni propracovany vychytaný akorad s oblečenim moc zpokojenej nejsem, týhle teplakový soupravy sme zakoupili hned čtyři kusy s přáteli, jedna se srazila, druha sežmolkovala a dalši dve zflekatěli a zežloutli takže žadna sláva..

chesper - Profil | Po 24.12.2012 20:54:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

dukin >> zkus navštívit army shop vojenské opravdu funkční oblečení http://www.armed.cz/exec/search.aspx?exps=gore+tex&​SearchType=Fulltext

Radek Fox - Profil | Po 24.12.2012 8:13:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Greysmen - >> Čau, od Nashe jsem měl už spousty "hadrů" a je to takové střídavé oblačno, někdy jsou dobré a někdy stojí za úplné kulové. Např. moje první mikina od této firmy byla špičková, aby také vlastně nebyla, když se jednalo o výrobek kvalitní firmy Fruit of the loom, kam si nechal slavný Kevin nalisovat firemní nápisy. Později asi přišel na nápad, že bude vydělávat více a kvalita materiálu šla totálně do kopru. Koupil jsem si s parťákem dva nadcházející modely a ty se po vyprání srazily, ale pouze v délce, tak se z nich staly trička, které nosí holky přes kozy na aerobiku :-))) Další zkušenost - nazvu to teplákovou soupravou, která se skládala z mikiny s kapucí a tepláků. Po chvíli používání začal materiál žmolkovatět, i když to byl dobře ušitý komplet, kamenem úrazu se stal opět špatný použitý materál. Za takové prachy, takové šunty, jeho škoda, už si od něj nikdy žádnou mikinu nekoupíme.

Obrázek 1. - to je ta první zmíněná, mám ji více než deset let a paráda

Obrázek 2. - hezky provedená i ušitá, ale po prvním vyprání sražená

Obrázek 3. - hezky provedená i ušitá, ale po prvním vyprání sražená

Obrázek 4. - mikina ze zmíněného kompletu, když byla úplně nová

hudy1969 - Profil | Ne 23.12.2012 18:36:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zdravim,mám jen tohle NASH Bunda LIGHTWEIGHT WATERPROOF JACKET a nevím jestli bych si ještě něco od této firmy zakoupil,prej 100% nepromokavá,první déšť a dokonce nebyl tak velký a hned tričko pod ní mokré,při reklamaci na mě zkoušeli jestli jsem jí náhodou nepral,nakonec jí vzali s tím že jí pošlou do Anglie na reklamaci,přišla nová,ale tu jsem zatím nezkoušel,nějak už jí nevěřím,zakoupena byla v jíném obchodě tady je jen odkaz
http://shop.top-carp.cz/cs/produkt/nepromokava-bund​a-lightweight-waterproof-jacket/

Radek Š - Profil | Ne 23.12.2012 16:56:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Co takhle fleecová mikina 100% polyester - fleece, propínací na zip, 285 g/m²,antipilling polyester,micro fleece za 219,- bez DPH.

Arsenal - Profil | Út 18.12.2012 8:30:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Když jsem to prvně vypral v ruce,né v pračce ve vlažný vodě,pustilo to barvu.Pak dalším praní už míň a míň.K tomu na sluníčku to bledne a dnes místo zelený mám khaki.Na takovou značku,špatný výrobek.materiál.A to není jen u Nashe.Oblíkal jsem se do Doc-u a je to to samé.
Komentuji tento produkt viz foto.
Bunda Nash Combat Max Hodie s tou jsem spokojen.

Akula2 - Profil | Út 18.12.2012 7:55:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Greysmen >> mám bundu Combat už čtvrtým rokem a je v pohodě

F.T.M. - Profil | Po 17.12.2012 17:18:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jak jsem již uvedl vlastním teplákovou soupravu od NASHe a zatím se nesrazila, nevyšisovala :-)))
Kde je chyba ???? Mě ji pere mamka :-))))) Nosil jsem ji po celý rok jak na slunci, tak také za deště a sněžení. Táta vlastní mikinu od NASHe , FOXe a je na tom stejně:-))))) Neslyšel jsem jej si stěžovat u mamky, že asi po jejím praní přibral :-)))))

Rejdy - Profil | Po 17.12.2012 12:56:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Greysmen >> Ahoj, nečetl jsem zbytek zápisů, tak jen v rychlosti přidám zkušenost se soupravou z tvého seznamu o zápis níže.
Souprava mi po sezoně vyšisovala a po jednom vyprání se srazila, takže teď ji používá přítelkyně a té je momentálně akorát. :)

Makrelobíjec - Profil | Po 17.12.2012 12:42:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Greysmen >> to jsem taky čekal kvalitu od takové značky proto jsem si to nakoupil abych měl kvalitu a nemusel kupovat vše dvakrát .
Bunda Nash Waterproof Jacket tu mám a to je snad jediná věc které nemužu nic vytknout .K tomu stejny kalhoty a tam na stáhnutí pasu je jakejsi špagát kterej vůbec nedrží a pořád se povoluje a zipy se sekaj . Moc krásně se čtou ty popisky co u všeho má ,ale skutek utek . Z oblečením jsem přešel na jRC a Pelzer mnohem levnější kvalitnější nebo i když se taky nějakáý neduha najde u všeho tak to aspon tak nestálo . Za ty love co to vše prodává tak by mělo být vše na 1000% .Všude píše jak vše garantuje a vše se testuje tak ten kokot to nemohl mít na sobě jinak by to nepustil do prodeje .
Za to má všechno v krásnejch obalech to se musí nechat :)))
Jo ještě mám od něho ponožky řadu zero tenkrát stáli 516kč Popisek u nich jako by snad už nemusels nosit boty jaky ti bude teplo :) trpin na studeny nohy tak jsem je vzal a vysledek ?
Ponožky od ťonga za 20kč hřejou víc .
Taky jsem jednou na rychlo zháněl provlíkací strunu a měli jen od Nashe za 117kč :) no musel jsem ju vzít nebyl čas zhánět někde jinde .Později jsem koupil jinou strunu neznámé značky za 19kč se mě ty dvě pomíchali a do dneška nevím která je která :) naprosto stejny :)

A jak tady někdo píše ,že někteří lidi neumí prat věci tak vše se pralo podle štítku .Ostatní věci mi tyhle problémi po praní nedělají a perou se stejně .

F.T.M. - Profil | Ne 16.12.2012 20:18:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Osobně vlastním od NASHe teplákovou soupravu a co se týče kvality materiálu a pohodlnost při nošení, tak z mého pohledu nemá chybu.

Freefish - Profil | Ne 16.12.2012 18:59:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Greysmen - >> Mám tohle triko a spokojenost, dobrý střih i matroš,ale jak čtu níže je lepší ,že ostatní hadry mám od Trakkera a Doca.

Obrfišlař - Profil | Ne 16.12.2012 13:43:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Greysmen - >> A letos jsem si na vanoce nadelil toto. Triko je 100%bavlna a podle prohlednutí je to kvalita. cepice je takova jak od Vietnamcu akorat s vysitym logem Nash. Ty kalhoty vypadaji zatim v pohode, akorat jsem zvedavy na teplejsi dny (leto) jestli budou trochu vetrat. jo a taky trochu susti:-).

Obrfišlař - Profil | Ne 16.12.2012 13:41:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

mam termo komplet Nash Zero Tolerance - je celkem v pohode, akorat jak pise Makrelobijec, tak se zmolkuje - kapuce mi nevadi, ze je na cvoky. Mne celkem drzi, takze ok. Davám pod vrchní mikinu ještě moiru jako prvni vrstvu a tuto mám jako další.

Makrelobíjec - Profil | Ne 16.12.2012 13:20:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Greysmen - >> ahoj tak za mě jsou to předraženy hadry ze stánku .
Mám termo zero prádlo strašně zežmolkovalo a kapuce se připíná na cvoky což vůbec nedrží se to pořád odepíná a že by v něm bylo teplo jak se udávalo v popisu tak to ani náhodou .
Kalhoty zero u nich jsou velice špatné zipy ze spodu nejsou nijak obšity a píchaj do stehen .
Boty v nich stačí projít rosou a komplet mokrý .
Zimní boty zero vložka se strašně potí a je doslova mokrá .
Nepromokavý komplet bunda v pořádku,ale u kalhot jsou u kapes opět zipy špatně řešeny nepodšity a se velice často zasekávají .
Za ty love by mělo byt vše v top kvalitě a prd .

Přemet:-) - Profil | Ne 16.12.2012 13:01:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Greysmen - >> Nash, stejne tak i Fox, Chub, vyrabi sve obleceni nekde v Cine a kvalita mi rozhodne neprijde odpovidajici cene. Osobne jsem Nashe nemel, ja mel vzdy Foxe, Nashe mel bracha... Je to vse na stejne brdo. Velice rychle vysisovani barev, na obleceni se vytvori takove zrzave mapy atd... Osobne bych si uz treba konkretne mikiny a tricka od nich nikdy nekoupil....