Jezero za pilou

Zdravím, znáte někdo revír Jezero za pilou? Nějaké info bych prosil o přístupu majitelů, rybí osádce atd. Za jakékoliv info děkuji!
Autor diskuse: misak - Profil , 9.12.2012 kaprařina - revíry, cestování

Npulec 79 - Profil | Čt 14.2.2013 8:54:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kapi.kapoun >> Jezero se otvírat bude v dubnu a pokud tam chceš jet tak tam vyraž, protože já osobně si myslím, že to co tady píšou je jen holá závist protože organizace přišla o vodu kam chodily mísní masařky a pokud někdo napíše že ryby nasadil, tak mu holt musíme věřit a sami se o tom přesvědčit .... já osbně toto jezero otestuji už jen ze zvědavosti a myslím si, že doby kdy někdo koupil louži, roztroubil kolik tam dal ryb a pak se nic nechytlo jsou pryč, v dnešní době sociálních sítí se špatná reklama nese moc rychle a o to asi nikdo nestojí ......tak snad jen hodně štěsti při lovu a třeba někde u vody Petrův zdar

NTomik - Profil | Ne 9.12.2012 19:18:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

No tak ze by tam bylo nejak hodně kaprů okolo 18kg.Když to byl svazovy tomu se mi moc nechce věřit.No spíš tam bylo a je hodně původní obsadky do 10kg.Co tam nasadil majitel to nevim.A povrchová tezba tam dle mého názoru nebyla.Důl kohinor byl hlubinej dul.Jestli se tam nekdy tezilo uhli je to otázka starsi vic jak 25let.Ale muzu zjistit podrobnejsi informaci od strejdy kterej bydli v M.Radcicich.Je to byvali hornik.