Chodíte na členské schůze Vaší MO ?

Setkávám se u vody s mnoha chytrými rybáři, co vše ví, všemu rozumí, žádný problém jim není cizí. Na schůzi je vše jinak. V mojí MO účast ani ne 10 % ( 92 lidí z cca 1 100 členů), jediným diskutujícím jsem byl já, nezájem o diskuzi ze strany výboru více než zřejmý. Je to všude stejné ?
Autor diskuse: moskyt - Profil , 24.3.2012 všeobecné - RŘ, MO, svazy
1 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NSaddám - Profil | St 28.3.2012 11:38:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

S 10% účastí jste moskyte, na poměrně velkou organizaci, na tom docela dobře. U nás už to je mnoho let v rozmezí 4 - 5 %.
Na schůze chodím pravidelně,protože mě jako člena zajímá i dění v mé organizaci, kde jsem se stal členem už před 36 lety. Ono období,kdy byly schůze povinné, mělo také něco do sebe. Bohužel se v poslední době stává, že,,význam" členských schůzí pochopilo pár jedinců z jedné dosti agresivní (oni říkají progresivní) frakce rybolovců a bez nějaké hlubší znalosti ichtiologie, hydrobiologie nebo ekologie se zde snaží protlačovat změny ve způsobu hospodaření.Ryby ovšem nejsou moc progresivní, jeví se být silně konzervativní. Hloupé na tom je, že se zhusta účastní i RO , a je mu to jedno.
To , že jsou členové výboru potom pod tlakem skupinky rybářů u nichž je jediným pozitivem to, že se umí domluvit, je velmi smutné a alarmující. Má-li někdo odborně něco dělat, neměl by se přeci třást strachy před houfem tupců, kteří rozhodují o tom, jestli ho zvolí nebo nezvolí, pakliže nevyhoví jejich požadavkům.
Pročež, kdo to myslíte trochu slušně s rybami a rybařinou jako takovou, a ne jen se sebou, netlachejte jalově u vody ( na MRKu to je jen o něco málo užitečnější, ale o tolik zas ne) a vyrazte na schůzi své MO. Nebude to sice najednou ani nadvakrát, ale to je jediná šance na změnu. A k roku 2014 bych se moc neupínal. Zas tak moc se nezmění. Ono samo se nikdy nic nezměnilo.

Nbambusový dědek - Profil | Po 26.3.2012 19:41:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Paranoidní Schizofre >> Paranoidní schizofrenik-krásné, závidím ti tu diagnózu.
Vašek na Hradčanech to má na kvadrát. Možná i na třetí.
Právě jsem četl jeho horní výplach, že není podstatné, co je v nahrávce. Samotná nahrávka rozhovoru mezi gaunery je amorální! Gauneři mají právo na intimní diskrétnost!

Doufám, že ostatní prominou...