Pramice NOE Rejnok 250

Pokud mate zkusenosti s touto pramici ( http://www.plastovky.cz/index.php?akce=rejnok250 ) podelte se prosim.
Na BVV jsem ji videl a docela se me zamlouvala. Nemam moznost ji vyzkouset. Uz nechci nafukovaci clun.
Chci investovat cca 15tis +, -.
Popripade i jinou, doporucte prosim.
Byl uz napsany nejaky clanek, ale urcite za ten rok je neco noveho, nebo i vice poznatku.
Diky moc.

Čodiš - Profil | Pá 14.11.2008 10:16:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zde je fotka jak jsem byl na Dyji 5 já jsem fotil kamoš vláčel a nestěžoval si že by se to nedalo

Čodiš - Profil | St 12.11.2008 8:35:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jak píše Tatoo mám taky Rejnoka 350 ,a je to super lodka stabilní ,naložím ju taky sám na auto ,dodělal jsem si k ní i kola takže ju na rybách používáme jako vozík na přepravu věcí na lovné místo super třena na Dyji 5 kde podjedeš s lodí pod závorou v pohodě do ní naložím 300kg nákladu a už ju valíme na místo ,kola tam mám i kvůli tomu že dojedu k vodě shodím ju ze střechy namontuju kola ,pak motor ,baterky a veškeré náčiní na vábničku lod odtáhnu do vody a valím odpadá práce s lodí a sám by to ani nešlo pokud nezaparkuju přímo u vody což u nás na moc místech nejde ,je fakt že dno je trochu pružnější ale používám ju i bez těch laveček a v pohodě se to dá ,u té 250 si myslím že nebude vůbec žádnej problém ,ale hlavní výhoda této lodě je v tom že ten materiál je naprosto odolnej nárazům u břehu což třeba já na Dyji 5 využiju nejvíc ,tam je jen beton nebo šutry takže furt do toho narážíš a naprosto v pohodě to by s laminátkou tak provozovat nešlo

Minnow67 - Profil | St 12.11.2008 7:49:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mám tu 250ku. Váží cca 45kg. Tatoo píše, že naloží na střechu auta loď vážící 70kg, no asi záleží na tělesné konstituci. Sedačky mám plastové a není s nimi žádný problém. Prostřední sedačka je ve tvaru T a uprostřed se opírá o dno. Tím je průhyb eliminován.
Má plochou příď, což je oproti špičaté asi nevýhoda ve vlnách, ale za to je, díky plochému dnu úžasně stabilní.
Nechal jsem si od nich namontovat i zrcadlo. To mělo drobnou chybičku, kolem šroubů teklo do lodi. Teda jen když jsme ji řádně zatížili, cca 230Kg. Vyřešil to silikon pod zrcadlo. Jinak spokojenost.
Taky jsem kontaktoval výrobce ohledně materiálu. Ujistil mě, že plast je prakticky nerozbitný. Dokonce tvrdil, že ho nějací myslivci používají jako přívěs k sněžnému skůtru a přes nízké teploty není s materiálem problém. Natírání taky odpadá, je přímo obarven materiál.
Pokud budeš potřebovat, ptej se.

Tatoo - Profil | St 12.11.2008 7:14:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mám Rejnk 350, zatiaľ nemám hotový príves, tak ho vozím na streche. Má cca 70 kg a sám ho naložím aj vyložím. je naozaj ok. Nekúpil som k nemu dodávaný rošt na podlahu a podlaha trochu "pláva" uvažujem tam dať makrolonovú dosku. Je ľahká a pružná. Používam k nemu Rhino VX 54. Elektromotor nie je do prúdnej vody.Je použiteľný iba na stojákoch, prípadne slabý tok vody. Pri objednávke daj podmienku drevené sedadlá, mne poslali plastové a nie sú dobré, prehýbajú sa. Ak máš iné otázky, a budem vedieť odpovedať, odpoviem.