Feeder, který z těchto?

Ahojte, je tu pár otázek ohledně feederu, ale žádná nedává pořádnou odpověd. Hledám feeder do 1500,- , líbí se mi Sema Therapy, SPRO Precision Feeder, Esox Neptun Medium a taky Ultimate Inspiron. Který byste mi doporučili? Hledám 3,6 m, spíš Medium až Heavy, chytám aj na stojáku aj na řece, spíš universál na kapříky, cejny a občas aj na candoše. Díky za každou radu.
Autor diskuse: Aiwen - Profil , 31.7.2008 feeder - náčiní, doplňky

Který byste mi doporučili?

A) Sema Therapy26%

B) SPRO Precision54%

C) Esox Neptun10%

D) Ultimate Inspiron10%

Od 31.7.2008 hlasovalo 80 čtenářů.

anguilla - Profil | Čt 31.7.2008 23:05:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Aiwen: od Universum bych nic extra nečekal, prostě základní řada, ale v akci jsem ho neviděl, tak nebudu odsuzovat. Mám pocit, že tu padlo pár příspěvků o žvejce... Z-force je dobrej proutek. O tom Spro Precision jsem četl v Č.Rybáři, tak jsem si to našel: chování při náhozu: velmi dobré, prut je houževnatý a hodně bytelný...chování při zdolávání: bez problémů, spíše tvrdší akce obstojí i při cíleném lovu větších kaprů. užitná hodnota: velmi dobrá, výborná cena. Ale stejně tak obstál v recenzi Imperium i Therapy, takže chybu pravděpodobně neuděláš, když vezmeš jeden z nich. Ideální by bylo, kdyby jsi měl možnost si je vzít do ruky a osahat, jeden ti určitě padne více.

anguilla - Profil | Čt 31.7.2008 22:38:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Sema Z-force je hodně pochvalovanej proutek. V délce, kterou sháníš ho ještě seženeš. Therapy by měl být jeho nástupce. Ztko jsem měl v ruce a co se týče zpracování, tak se mi zamlouvá. Osobně bych doporučil nějakýho Mivardiho řady Spectrum, Spectrum Cross nebo nové Imperium. Cena je o něco více (kolem 1600Kč). Mám ten první jmenovaný, proutek je to tvrdší se špičkovou akcí, uváděná gramáž do 70gramů je trochu podceněná, zvládne více. Chytání v proudu není problém, dal by se pravděpodobně sehnat i někde ve výprodeji.

Luban - Profil | Čt 31.7.2008 21:19:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Přiklánim se ke SPRO to je krássej proutek s velkýma možnostma a pěknou cenou.

klouček - Profil | Čt 31.7.2008 19:28:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Osobně mám Semu Z-force a max spokojenost. Therapy jsem v ruce neměl, tak nevím. Therapy je o něco horší než Z-force. Už jsem na něj vytáhl kapra 50cm a žádný problém neměl.