Jednání statutárních zástupců ČRS s ministryní Dostálovou

Kategorie: Všeobecné

V souvislosti s přípravou centrálního informačního systému proběhla 13. 9. schůzka předsedy ČRS Dr. Macha a jednatele Ing. Heimlicha s ministryní pro místní rozvoj Klárou Dostálovou.

Hlavním tématem schůzky, které předcházelo jednání s premiérem Andrejem Babišem na letošním ročníku Země Živitelky, byly možnosti kofinancování informačního systému ze souvisejících operačních programů. V tuto chvíli probíhá intenzivní komunikace s příslušnými pracovníky ministerstev; o výsledku této iniciativy samozřejmě budeme informovat.

V současné době je vypsáno otevřené výběrové řízení na analýzu interních procesů a přípravu zadávací dokumentace na tvorbu informačního systému. Přihlášky je možné podávat do 15. října 2019, bližší informace v odkazu.

Petrův zdar!

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/119-vseobecne/558-jednani-statutarnich-zastupcu-crs-s-ministryni-dostalovou

MAXXSKATER, 23.9.2019

Diskuse k bleskovce

Honza7 - Profil | St 25.9.2019 19:57:23

Totálně nic neříkající informace k požadavkům na vytvoření SW za který mají být utraceny peníze.
" V současné době je vypsáno otevřené výběrové řízení na analýzu interních procesů a přípravu zadávací dokumentace na tvorbu informačního systému. Přihlášky je možné podávat do 15. října 2019, bližší informace v odkazu."
Pokud do této chvíle neví co potřebují a na to si žádají analýzu interních procesů chtělo velmi rychlou personální změnu. Nejde o nic jiného, než o další vyhozené peníze.