Mezinárodní setkání mládeže

Kategorie: Všeobecné

Ve dnech 6. – 10.7.2018 se konalo Mezinárodní setkání mládeže, které proběhlo pod patronací EAF (Evropská rybářská federace sdružující 10 národních rybářských svazů s 3,5 mil. členů). Na tomto setkání nás reprezentovalo vítězné družstvo z Národního kola Zlaté udice v roce 2017, kterým bylo družstvo Moravskoslezského územního svazu.

Mezinárodní setkání mládeže se koná jednou za dva roky a v jeho pořádání se střídají členské státy sdružené v EAF. Letos toto setkání proběhlo ve francouzském Štrasburku. Na akci nás reprezentovali 4 dívky a 2 chlapci ze Severní Moravy.

Akce probíhala v závodním duchu. Účastníci byli hned po příjezdu rozděleni do dvoučlenných týmů, ve kterých soutěžili po celou dobu. Soutěžilo se v plavané, fly castingu, muškaření, přívlači ze břehu a přívlači z loďky, mimo tyto soutěžní aktivity účastníci absolvovali také exkurzi na rybím přechodu a naučili se jezdit na plachetnici.

Ve všech oblastech se podařilo našim závodníkům obsadit stupně vítězů a sbírat body do celkového hodnocení. Celá akce byla výborně naplánovaná a zorganizovaná, program byl velice pestrý a náročný, ale i přesto jsme si jej všichni užili. Vše bylo na konec podtrženo skvělým celkovým umístěním našich dvoučlenných družstev na prvním, druhém a čtvrtém místě.

Děkujeme všem za skvělou reprezentaci. Tato akce je podpořena MŠMT.

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/?page=aktuality%2Faktuality&page_menu=&lang=cz&fromIDS=&test=&menu_id=&aktuality_tabulka=aktuality&aktuality_id=658&aktuality_zac=0&aktuality=rozbalit

MAXXSKATER, 13.7.2018

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.