Odpad se množí i u rybníků. Největší kusy ukáže až výlov

Kategorie: Všeobecné

Odpad se množí i u rybníků. Největší kusy ukáže až výlov

Jižní Morava – Ještě v tomto týdnu loví vodohospodáři z brněnské přehrady staré pneumatiky. Někdo jich tam vysypal stovky. Na nepořádek u vody mohou narazit také lidé při procházce kolem Písečenského rybníka na Hodonínsku. Základem černé skládky je lednička.
Zdroj: https://hodoninsky.denik.cz/zpravy_region/odpad-se-mnozi-i-u-rybniku-nejvetsi-kusy-ukaze-az-vylov-20180109.html

yvana, 11.1.2018

Diskuse k bleskovce

Rožnovák - Profil | So 13.1.2018 18:13:21

Jak píše Erva je to o lidech. Ošetřit věc vyhláškou je jedna věc, ale ohlídat to věc druhá, kamera na každý strom či 100 příslušníků městské policie rujnující obecní rozpočet i malého města není řešením. Pochybuju o tom že experta házející do vody a na břehy různý velkoobjemový odpad či elektro si čas od času na tak navštěvovavném místě někdo nevšimne, tak proč těm úřadům nepomoct a nepoužít mobil místo vyzývání k odpovědnosti neexistující instituce. Rozhodně bych to nesrovnával s tzv, bonzováním různých pomocných složek za minulého režimu, jak se tady někdy stává. Pokud někdo prostě škodí ostatním, musí pochopit že ostatním to jedno nebude.

rover - Profil | Pá 12.1.2018 21:34:18

Starat se musí ten, komu lokalita (ty), patří. Polovičatá řešení - neřešení, to už dnes snad nezajímá vůbec nikoho, hlavně že se aspoň něco udělalo, pak se děj vůle boží. A je to dobře, potřebujeme ve své blbosti nakopat. Jednoznačně, ...starat se prostě musí ten, komu ta konkrétní lokalita patří, a to velmi, velmi dobře, hlavně rázně. Kdo si své investice ( majetek ) neumí ochránit, je v dnešní době tak říkajíc "ve smrti ", resp. o slovu "hospodář ", nelze ani snít.
Navíc sankce v hodnotě jedné mizerné měsíční výplaty je až směšná, ... po nás potopa.

Erva - Profil | Pá 12.1.2018 21:09:00

Turňa - Mám obavu že to nebude o ochráncích , ale o lidech obecně ...

Turňa - Profil | Pá 12.1.2018 20:53:23

No a teď mi řekněte, kde jsou slavní ochránci přírody. Umí jen kafrat do stavebních řízení k dálnici?