Slavnostní podepsání smlouvy o dlouhodobé spolupráci mezi MŠMT a ČRS

Kategorie: Všeobecné

Jak jsme již dříve informovali, udělilo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Českému rybářskému svazu za dlouhodobou aktivitu při práci s mládeží, a za splnění 15 požadovaných kritérií, titul „Nestátní nezisková organizace uznaná pro práci s dětmi a mládeží“, platný pro roky 2017 – 2020.

Takové ocenění obdrželo pouze 18 nestátních neziskových organizací z celé České republiky, které se věnují na nadregionální úrovni mimoškolní práci s mládeží. V návaznosti na udělení tohoto titulu se ve středu 18. října 2017 uskutečnilo v Zrcadlovém sále Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy slavnostní podepsání smlouvy o dlouhodobé spolupráci mezi uznanými organizacemi a MŠMT. Smlouvy garantují vybraným NNO na několik let dopředu minimální dotaci ve výši 90 % poskytnuté dotace pro rok 2017. O tom, že se jedná o prestižní záležitost svědčí i fakt, že se podpisu smluv a jejich předání osobně účastnil ministr prof. PhDr. Stanislav ŠTECH, CSc., který ve svém úvodním projevu vyzdvihl význam mimoškolní výchovy dětí a vyslovil uznání všem, kteří se této práci věnují.

U slavnostního aktu byli přítomni i PhDr. Karel Kovář, Ph.D., náměstek pro řízení sekce sportu a mládeže a Mgr. Michal Urban – ředitel odboru pro mládež. Za ČRS podepsal smlouvu Ing. Jan Štípek, jednatel ČRS. Titul Organizace uznaná pro práci s dětmi a mládeží je výrazem ocenění nejen ČRS jako celku, ale zejména všech vedoucích rybářských kroužků a dobrovolných pracovníků s mládeží, za jejich snahu a čas, který malým rybářům věnují. Za to jim patří obdiv a poděkování.

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/?page=aktuality%2Faktuality&page_menu=&lang=cz&fromIDS=&test=&menu_id=&aktuality_tabulka=aktuality&aktuality_id=564&aktuality_zac=0&aktuality=rozbalit

MAXXSKATER, 23.10.2017

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.