Na Slezské Hartě je do konce srpna povolen nonstop rybolov

Kategorie: Všeobecné

V rybářském revíru Slezská Harta 1A je do konce srpna povolen rybolov non­stop. Informoval o tom Moravskoslezský deník s tím, že revír získal v těchto dnech potřebnou výjimku.

http://www.nase-voda.cz/na-slezske-harte-je-konce-srpna-povolen-nonstop-rybolov/

rover, 15.8.2013

Diskuse k bleskovce

Kubalorenc - Profil | Út 20.8.2013 10:53:45

Tohle ale přece vůbec o non stop lovu není. Když je non stopka na chomoutově, tak se nadá říct že by tam bylo víc nebo míň bordelu než normálně. Když jsme byli na 4 dny na hartě, tak jsme s sebou automaticky brali pytle na odpad a všechno to co po nás zůstalo ( i to co tam už bylo ) odvezli zpátky domů. Ano domů, nevykládali jsme to nikde po cestě u kontejnerů. Tohle je o tom jestli člověk chce nebo nechce a úzce to souvisí s mentální vyspělostí člověka. Bordel tam může nechat jak ten co jede jen na tři hoďky k vodě, tak i ten co tam jede na týden. Když jedu někam na sumce a vyvezu, tak je přece kravina to ve 12 stahovat všechno zpět, samozřejmě včetně kotvících bojek ( jak je uvedeno v bližších podmínkách ) a ve 4 ráno to tam zase všechno vyvážet nazpět.

nofish - Profil | Po 19.8.2013 22:39:52

Hoši vy*erte se na to... Lidi co tam jedou na týden, 14 dní za rok, nebo desetkrát do roka na dravce nezajímá, jak to tam ve skutečnosti je. Nevidí ty rozdíly, co se tam změní, je jim to u perdele. Hlavně že berou....
Rybáři jsou takoví milovníci přírody. Příroda= ryby a šlus. Zbytek je jedno, hlavně chytat ryby klidně i po pas v hov..(výkalech).

Ti koupáči by se tam měli fakt zakázat. Podle toho co jsem studoval poslední hromadu, když jsem kousek od ní parkoval, tam akorát chlemtají pivo, místo chipsů si tam nosí boilies a pelety, vyhazují tam špulky od vlasců na které doma asi navlíkají korále a tak dále a tak dále. Taky si máknou, aby tu hromadu udělali. Ta poslední (cca velikost avie- kontejner) jim trvala snad skoro tři týdny a ještě tam netihli nanosit to co zatím uskladnili ve křoví okolo. Taky zajíždí do zákazů až k vodě a parkují metr vedle bivaků kolegů rybářů.

Vždyť oni si lidi za to jak se chovají zaslouží nonstopy, ještě by se mělo rybám přikázat aby braly furt a pro jistotu jen ty velké. Povolenka je drahá, tak co.

Mimochodem, ale mimo téma. Když někomu překáží práce v tom aby chodil na ryby, vřele doporučuji změnit zaměstnání. Fakt to jde. Sice má pak člověk třeba prut jen za litr, protože nemá na dražší, ale má zas čas na ryby. Fakt to jde. Vše je jen o prioritách :-)

GTdpcfix - Profil | Po 19.8.2013 22:29:12

šmudla007 >> ja mam 100 chudi pujcit si poradny fotak a obejit to kolem vody at se chytnou za nos takovy ti chytrejsi nez nejchytrejsi!

šmudla007 - Profil | Po 19.8.2013 22:19:52

GTdpcfix >> Rybáři na Hartě zásadně neserou, byl tu nedávno článeček a rybáři od té doby nosí lopatičky a hovínka zahrabou aby kolem vody bylo hezky čisto :)
Dokonce ani nepohazují po břehu plechovky, sáčky, Petky atd atd .. co rybář to svatej muž, co parta to parta mnichů ve výslužbě. Ten bordýlek nosí koupači a tůristi z německa !!
Koupání a turisty by měla ostrava vyjímkou v BP zakázat!!!

GTdpcfix - Profil | Po 19.8.2013 21:57:06

vikikaca >>zvasty?tak pojd se mnou v sobotu te vemu za ruku projdem se kolem vody a za kazdej pytel odpadku co ja nazbiram tak ty si das facku!?chci videt kdo padne driv jestli ja vycerpanim nebo ty na otres mozku!nemluv prosim o necem o cem vis jen z doslechu lodickaru ktery se na beh jdou maximalne vychcat!z diskuze ov vi ze jsi slusny rybar a mas rad kdyz se dodrzuje poradek a nejaky rad....neni to tak dlouho co jsi tady vystupoval s nejakyma fotkama co se tobe nelibili ze?nediv se ze se certim ale taky nemas rad kdyz mas nasrane za barakem!

PYTLAKS - Profil | Po 19.8.2013 20:52:58

Blumik >> i mi by to vyhovovalo,ale jak jsem psal,pokud nonstop,tak všude a nesoustředit to jen na jeden revír

Vash - Profil | Po 19.8.2013 19:32:41

PYTLAKS >> Jo pravdu díš. Smutnou pravdu! Mam za barákem Orlík, kde je nonstop lov. A přesně jak píšeš, bordel a brutál porušování předpisů. Osobně na noc nechodim, du po práci na pár hoděk a stačí mi to. Těšim se na konec prázdnin, kdy končí nonstop a bude u vody klid. Jen ten bordel zvostane....
Dost často si přídu jako debil, že se řídim nějakejma předpisama. :o)

Blumik - Profil | Po 19.8.2013 19:21:22

PYTLAKS >> Hele, každý máme směny jiné,ja například chodím na 18h do práce a končim ve 2h rano,pak bych mohl na ryby do 7h,v 9h jdu spat v15h vstanu,poobědvam a v 17 už jdu zase makat,takže ja vlastně teď na ryby ani nechodim,jen když mam aspoň jednou tydně volno a to na ukor rodiny,ktera mi to toleruje,všichni nejsme v duchodu.Takže, mě by to vyhovovalo.

tuzemak - Profil | Po 19.8.2013 19:15:27

arnošt >> ono je to tím,že ty tresty,veškerý zákon stojí za hovno....

arnošt - Profil | Po 19.8.2013 18:53:14

Problém není v nonstop lovu nebo ve vyhrazených hodinách,problém je v lidech.Problém je v těžké vymahatelnosti práva a v nízkých trestech za porušování předpisů.
Kdo se chce u vody chovat jako dobytek,bude se tak chovat i klidně jen v rámci stanovených hodin,komu jde opravdu jen a pouze o čistou rybařinu,klid,pořádek a respektování nějakých morálních zásad,s tím nebudou problémy ani při lovu nonstop.
Smutné je,že jsou země,kde vše funguje jak má jaksi samozřejmě,ale tady si z toho nikdo nebere příklad.Ono ne nadarmo se říká,že kdo chce,hledá způsoby,kdo nechce,hledá důvody...

PYTLAKS - Profil | Pá 16.8.2013 8:27:06

rove >> :-)))

rove - Profil | Pá 16.8.2013 8:23:52

PYTLAKS >> Hmmm-to vieme obidvaja velmi dobre o tom by sa dalo debatovat dlhe hodiny...

PYTLAKS - Profil | Čt 15.8.2013 21:27:28

rove >> určitě,jen si to asi neumíme nebo spíš nechceme uvědomit

rove - Profil | Čt 15.8.2013 21:20:00

PYTLAKS >> Vies-ono ako sa uz pisalo,keby sme si ako ludia uvedomili ze ideme na ryby a nie na party-bolo by jednanie o nonstop vodach niekde inde...

PYTLAKS - Profil | Čt 15.8.2013 21:12:44

rove >> to určitě je a byl bych pro mít TAKOVÉ vody,ale ne jen jednu vodu na celý kraj,tam se projeví vše a znásobí se to:-(((