Úklid břehů VN Skalka

Kategorie: Všeobecné

Dne 20. 7. 2013 proběhl předem avizovaný úklid břehů VN Skalka ve spolupráci s ČRS Zpč. ÚS Plzeň a Povodím Ohře, státní podnik. Úklidu se zúčastnilo celkem 9 dobrovolníků z řad funkcionářů MO Cheb, rybářské stráže a lidí kterým není okolí našich revírů lhostejné. Úklid začal krátce po 8 hodině a již okolo 12 hodiny bylo k odvozu připraveno několik set kg odpadu. Kromě PET lahví, plechovek, molitanů, pneumatik, igelitových sáčků atd. bylo i dost skleněného odpadu o jehož nebezpečnosti svědčí úraz jednoho z dobrovolníků, který byl s řeznou ránou ošetřen na místní chirurgii.

Vzhledem ke stále opakujícímu se znečištění již uklizených lokalit, bude rybářská stráž striktně řešit odpadky v místě lovu zadržením povolenky. Zkušenosti z předchozích let ukázaly, že není řešením rozdávat lovícím pytle, nebo umísťovat odpadkové koše kolem břehů.

Článek a foto zde: http://www.crsplzen.cz/novinky/149.html

foxxx, 25.7.2013

Diskuse k bleskovce

Razgy - Profil | So 27.7.2013 10:54:53

Lee-Haney >> tady je to nejen o českým vepři. nejčastějšími "rybáři" jsou tu rusky mluvící němci z býv. sovětských posádek v německu. a ty řeči o tom, že se bude pokutovat jsou taky jenom řeči pro veřejnost. vzhledem k arzenálu, který tito "rybáři" nosí u sebe RS pouze sevře půlky a jde tam, kde to není životu nebezpečno.

Lee-Haney - Profil | Čt 25.7.2013 17:59:44

Kam pustíte českého vepře tam je bordel a to nejen rybáře.Ta česká lenost je holt k zblití.

tuzemak - Profil | Čt 25.7.2013 16:32:14

už je nejvyšší čas a brát noty za bordel u vody....