Doprovodný program výstavy RYBAŘENÍ

Kategorie: Všeobecné

8.-11. března 2012, Brno - Výstaviště

Výstava RYBAŘENÍ v Brně je největší přehlídkou kompletního sortimentu rybářských potřeb v České republice. Jedná se o nejkoncentrovanější nákupní příležitost pro české rybáře. Výstavy se tradičně účastní klíčoví výrobci, dodavatelé a nejvýznamnější importéři rybářských potřeb na českém trhu. Součástí specializované výstavy je atraktivní doprovodný program pro odborné i laické návštěvníky.

Od čtvrtka až do neděle mohou návštěvníci zavítat na některou z naučně populárních přednášek s kvalitní projekcí. Poté si mohou odpočinout v prostoru, připomínajícím posezení u rybníka. Mohou zde potkat vodníka či půvabné vodní (mořské) panny. Děti i dospělí si budou moci zasoutěžit v neobvyklých disciplínách od lámání prutů, pojídání rybích prstů, v ovládání létajících ryb (vzducholodí), v jízdě na speciálních elektrických kolech a mnoha dalších soutěžích a to vše za zajímavé ceny.

V sobotu po poledni bude vyhlášen vítězný exponát, který vzejde z hlasování v internetové soutěži. Ocenění i hodnotnou cenu získá vítězná firma a především vylosovaný hlasující získá poukaz pro 4 osoby na týdenní rybařinu nebo odpočinek u vodní nádrže v luhačovickém revíru v hodnotě téměř 20.000 Kč. Další velmi zajímavé ceny - povolenky, rybářská výzbroj či výstroj, rybářské krmení a další budou denně losovány z anketních lístků, odevzdaných na připravených místech u „hostesek“ vodních panen. Sobotní odpoledne zpestří v kuchařské úloze známý freestyle motocrossový jezdec Petr Kuchař. Se svými stroji se přijedou představit a fanouškům podepsat další čeští FMX jezdci před svojí jedinečnou večerní show, která se uskuteční na brněnském výstavišti také v sobotu od 19 hod. v pavilonu B.

Nedělní program je zaměřen hlavně na děti a mládež, kteří, pokud přijdou v masce z vodní říše, se mohou zúčastnit „Vodního maškarního bálu“, vstup mají zdarma a jejich doprovod zaplatí snížené vstupné. Rodiny tak mohou využít zajímavé slevy na nedělní návštěvu výstaviště a to nejen na výstavu Rybaření, ale i na další tři souběžně probíhající veletrhy – Prodítě, Itea a Peníze.

Na jedinečné rybářské výstavě v moravské metropoli si můžete nejen prohlédnou a nakoupit za výhodné ceny rybářské potřeby, ale také se zde poučit, pobavit a vyhrát hodnotné ceny v celkové hodnotě více než 50.000 Kč. A jak se říká „Co Čech, to rybář“, těšíme se na Vaši návštěvu, protože správný rybář tady nesmí chybět!

Výstava RYBAŘENÍ, rozprostírající se v  pavilonu F brněnského výstaviště, představí přes padesát vystavovatelů z celé republiky, kteří připraví návštěvníkům spoustu novinek pro sezónu 2012/2013 i výhodné nákupy se zajímavým slevami. Základní vstupné pro souběžné akce Rybaření, Prodítě, Itea a Peníze je 160,- Kč, zlevněné 130,- Kč a rodinné 300,- Kč. Podrobnější informace můžete najít na www.bvv.cz/rybareni
Doprovodný program dodává: Forsage spol s r.o.
Organizátor výstavy: BVV Veletrhy Brno

Martin M., 21.2.2012

Diskuse k bleskovce

MuRRon - Profil | Po 4.3.2013 19:10:14

Prosím někdo z Králové Hradeckého Kraje, Okr. Trutnov neměl by někdo místo v autě? Nejede někdo okolo??