Bývalému řediteli z Povodí Moravy hrozí pět let

Kategorie: Všeobecné

Brno – Připravil někdejší ředitel úseku dotací Povodí Moravy Cyril Kopřiva firmu o půl milionu korun, nebo se pro ni naopak snažil dělat to nejlepší? Tuto otázku řeší od čtvrtka Městský soud v Brně. Kopřiva je obžalovaný z pokusu o porušení povinnosti při správě cizího majetku. Hrozí mu za to až pět let vězení.
Kopřiva měl Povodí Moravy poškodit ve dvou případech v květnu a červnu 2009. „Oba se týkaly Brněnské přehrady. Šlo o zakázky na sběr biomasy a provzdušňování vody,“ uvedl už dříve státní zástupce Radek Mezlík.

http://brnensky.denik.cz/zlociny-a-soudy/byvalemu-rediteli-z-povodi-moravy-hrozi-petilete.html

rover, 2.12.2011

Diskuse k bleskovce

rover - Profil | Pá 2.12.2011 23:02:23

Heatley >> Pokud víš, resp. máš o něm nějaké konkrétní info, ...asi tušíš, co s ním :-)

Heatley - Profil | Pá 2.12.2011 22:57:47

Toho člověka by měli pověsit,za to všechno čeho se napáchal v povodí Moravy ,zejména za totální devastaci Bečvy...

rover - Profil | Pá 2.12.2011 19:05:16

retrívr >> Vím to Pájo, ...ahojky, ...do problému samozřejmě zasvěcený nejsem, nicméně se mi to nečte zrovna dobře, ...stejně jako i tvůj postřeh, ...poslední věta je myslím celkem výstižná :-(

retrívr - Profil | Pá 2.12.2011 11:23:08

rover - >> Ahoj, tady nevyhraješ. Navíc není znám rozdíl v cenách.Vím, že tady není nic noc čistého ale toto zdůvodnění je zajímavé. Pro mne zvlášť proto, že jsem viděl stavdu silnice od firmy, kde vozili beton v káře za škodovkou.Mrzí mne jen, že jsem to nevyfotil. Upozorňuju, že silnice byla ještě do kolaudace opravovaná a po 6 letech není 100 m, kde by nebyl na jedné, či druhé straně flek.Konkretní silnice Jablonec nad Jizerou - Poniklá / směr Jilemnice.To je k bli.í.
iv>