Stříbrné jezero na Opavsku se díky dotaci změní

Kategorie: Všeobecné

Město očekává šedesátimilionovou dotaci. Jen za výkup potřebných pozemků dalo pětatřicet milionů. Projekt rekreační oblasti u Stříbrného jezera se přehoupl do své poslední fáze.
http://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/sadrak-se-zmeni20110629-d91c.html

DAVISS, 30.6.2011

Diskuse k bleskovce

svfrantisek - Profil | St 6.7.2011 21:50:59

Jak jsem tuhle zprávu slyšel, tak jsem šel do kolen. Opravdu lidi neví jak z....t i ten zbytek hezkého co nám zbylo. A to se prý něco podobného chystá i na hlučínské štěrkovně :-( Nevím proč nemůžou nechat něco jen tak, lidi se tam můžou koupat i bez mola a bez umělé pláže. Rád tam zajdu, ale bojím se, že po změnách tam už bude jen plot a vstupné, protože dneska není nic zadarmo :-(

nofish - Profil | Pá 1.7.2011 8:17:22

Dimmu >> Víš jak tam bude krásně? Asi tam začnu jezdit na ryby. Ušetřím si nožičky, nebudu potřebovat na noc baterku, nesmím jim zapomenout navrhnout ten parník. Pejskaři budou chodit po asfaltu, postavíme tam rovnou ještě tesco když už tam budou jezdit ty rodinky. Lidi vy nevíte co je příroda. Zeptejte, to je dle města asi anglický trávníček, pečlivě opečovávané křoví a troška toho asfaltu, betonu a plastu nikdy neuškodí......
Aneb vymyšlíme kraviny aby bylo kde si k něčemu pomoct.........

Dimmu - Profil | Pá 1.7.2011 8:09:55

Paráda, nejlepší by bylo zrekultivovat všechno, co začíná na slovo přírodní... Na sádrák sice nechodím chytat, ale znám plno lidí z města, co tam jdou po robotě odpoledne na chvilku sednout na rybky. Na betonovém chodníku pod lampou VO to bude úžasné... Ještě bych udělal kolem dokola cestu pro auta!
I když se jedná o dotaci, tak město evidentně neví co s prachama, když rozjebou 2 roky starý asfalt v Kyleškách a nebo se pak pouští do takových nesmyslných projektů na sádráku, které stojí kasu.... Typický příklad plýtvání peněz (zvracející smajl)

Chrust - Profil | Čt 30.6.2011 20:07:02

No, já si myslím, že město myslí hlavně na to, aby se měly na čem vyřádit ty partičky navalenců, co chlastaj v krytu divoké zeleně.:)

Ranař - Profil | Čt 30.6.2011 19:06:18

K čemu to vše bude, když se stejně voda zakalí a je hnusná, pomalu jak mlíko. Je vidět že někdo dostane zase super zakázku. Na to prachy jsou.

nofish - Profil | Čt 30.6.2011 12:23:13

jn na ryby už si tam nikdo nezajde, protože tam zvýšíme komfort pro turisty a koupáče. Teď tam hospody mají asi malé tržby a lidi musí chodit pěšky k vodě....... Parník je ještě nenapadnul? Navrhnu.

kiwi - Profil | Čt 30.6.2011 12:21:04

To bude ale hezké...Veřejné osvětlení, krásné červené plastové molo, asfaltové chodníčky, betonové břehy, nová zastřihnutá zeleň, páč ta stávající je málo zelená. Ach jo... Opava potřebuje asi další záplavy nebo co, aby nevymýšlela pi..viny!