Lov okounů přívlačí na tekoucí vodě

Tentokrát se vydáme do hlavního města ČR, Prahy! Ukážeme si, jak chytat okouny na malých tocích jako je potok. Samozřejmostí je, že si ukážeme jak správně vodit gumové nástrahy a co na takto malých tocích vyhledávat.

MORPIS - Profil, 18.7.2020

Uživatel je autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

nofish - Profil | Ne 26.7.2020 20:51:40

u x a >> jsem na tom stejně jako ty, neboj :-)
ps: a bez mobilu, když se řeklo ve 3, tak ve 3 a kdo nedorazil, tak prostě příště, žádné přemlouvání.

u x a - Profil | Ne 26.7.2020 20:32:57

nofish >> já jsem šťastný za svoje dětství bez mrku a netu,dneska tihle borci sou díky dislike na interneti schopni spáchat sepuku..

nofish - Profil | Ne 26.7.2020 20:15:32

u x a >> jn, protože já je neumím chytit, hned bych do nich píchnul dva, tři trojháky na candoška, ale jak chytit okouna, že....
Tvl, my kdysi somrovali po dědcích, aby nás naučili to a to a ti ti řekli "dívej se mi na ruce". Dneska udává trendy kdokoli kdo má dost rychlý net aby dokázal uploadovat video na mrk.

u x a - Profil | Ne 26.7.2020 20:12:55

nofish >> beztak jen zavidíš kýbl s mrtvými okouni..

nofish - Profil | Ne 26.7.2020 20:08:53

jeager >> zas budu za debila, protože rybář nechápe moderní trendy rybolovce. Ale ten tvůj kýbl tě může stát povolenku, pokutu, posléze větší pokutu a vyloučení ze svazu....
Ale v klidu, moderní trendy jsou moderní trendy, na co rozum a zákony.... nedej bože nějaký vztah k rybařině, nemyslím teda natočení videa...

jeager - Profil | Ne 26.7.2020 19:38:52

Bachy >> Dobrý den,
Ten kýbl nepoužíváme často, jen jsme to chtěli říct že je to super a funguje to. Tenhle potok je malý a je tam jen pár míst kde jsou ryby. Tak to takhle děláme, ty ryby tam máme chvilku a pokaždé odplují v pohodě. Jinak děkujeme za podporu, ale mic nechápu co myslíte s tou délkou prutu?

Bachy - Profil | Pá 24.7.2020 9:07:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Kluci máte to moc pěkné. Ta hudba a zpracování super, jde poznat odkud vítr vane. Dejte si ale pozor, ať vás to nesemele. Za sebe bych doporučil vsázet na radost a pocity při lovu, tedy i z okolí lovu, váš humor tomu dodá hezký punc. Škoda toho kyblíku. Snad brzy pochopíte, že snaha soutěžit i co nejvíce těžit, je při ultralehké přívlači cesta do pekla. Toho okouna klidně můžete pustit kousek vedle, když už tedy máte takový strach, že vám 20cm okoun odvede další 20cm okouny, které si chcete udržet zrovna na tom jednom místě. Za sebe bych se na to vykašlal a spíš hledal ty větší samotáře, či jiné druhy ryb, než tohle úplně zbytečné trápení za hranicí předpisů. Ultralehká přívlač vám nabízí obrovské množství témat pro vaši tvorbu a vůbec nemusíte ukazovat to ubohé jak nejvíc a nejlíp těžit. Byla by škoda, kdyby tak šikovní tvůrci zabředli do té všudepřítomné smutné kaše. Já vám fandím a přeji dobrou volbu.
Jinač hodnocení dlouhého prutu je jen z neznalosti a nezkušenosti. A jestli vás k tomu navedli, tak jim řekněte, že si škodí sami sobě, protože mohli mít širší sortiment.
Přeji ať se vám daří.