Penzion Oáza Hřensko - rybářská rekreace

Adresa:
Hřensko 107
Hřensko
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Ústecký

Druh: kemp, ubytovna

Penzion Oáza se nachází v centru Hřenska, v nádherném prostředí Českosaského Švýcarska. Nabízí ubytování v 2.poschodí,kde jsou dva dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a sprchovým koutem, TV, SAT. Také v 1. poschodí je možnost ubytování v jednom jednolůžkovém pokoji, se společným sociálním zařízením a sprchovým koutem.Na pokoji je TV a SAT.V celém objektu je možnost připojení na internet. Zdarma je také parkování na parkovišti před penzionem a uzamykatelná úschovna kol a lyží.Je ideální i pro dovolenou,rekreaci i samostatně.
Možnost vyjížděk lodí, pěší turistika, cykloturistika,poznejte České Švýcarsko, nadchne Vás i Vaše přátele.
Pohraniční obec Hřensko je položena na severním toku řeky Labe, při státní hranici s Německem. Oblast je propletena množstvím značených turistických tras a je nejznámější svým největším skalním mostem v Evropě - Pravčickou bránou, Sokolí hnízdo,Edmundova soutěska,Divoká sotěska, Mezní můstek,Gabrielina stezka, Křídelní stěna atd. Najdete zde sportovní možnosti v létě i v zimě a využití i v okolí Hřenska, které je výchozím místem pro výlety, rekreaci a nádhernou dovolenou.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Česká Lípa (30 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

1,6 km - Labe 1 - MP
7,1 km - Labe 2 - MP
11,0 km - Ploučnice 1 - MP
9,1 km - Ploučnice 1 B - MP
9,0 km - Chřibská Kamenice - P
10,7 km - Jílovský potok 1 - P
0,5 km - Kamenice 2 A - P
9,0 km - Kamenice 2 B - P
0,6 km - Kamenice 1 - P
8,1 km - Křinice 1 - P

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry