Sumčí stezky

Diskuse k rybářskému videu Sumčí stezky

Autor diskuse: Carp team Exil - Profil , 28.4.2023

$ - Profil | Po 15.5.2023 8:09:48

Carp team Exil >> děkuji za odpověď. Asi nepřekvapím tvrzením, že jste značka. Zkusím to ještě malinko jinak, vím, že vezmete konstruktivně.
Chodím do značkové restaurace a dávám si wagyu steak, středně prorostlý a přesně medium trefený. Vždy si pochutnám a olizuju se až za ušima.
Pak jednou přijdu a dostanu kuřecí prsa s broskví a směs zelí a mrkve vedle hranolek. Když řeknu, že to je (pochopitelně) zklamání, řekneš že vařil jiný kuchař. Ale že broskev a nastrouhanou zeleninu jste vymysleli poté, aby to šlo vůbec na talíř dát.
Hele, nejde mi o to, že čumím rád na kaprová videa. Čumím jen na kvalitní videa. Takže jich vidím opravdu málo. A klidně to může být 1:1 s dravci. Chytám je zrovna tak. Spíš s tím buď rychle něco svedete - jak jsi naznačil a pevně věřím, že to klapne, dravci super (ale třeba i jiné druhy ryb), nebo si značku poškodíte.
Držím palce

Carp team Exil - Profil | St 10.5.2023 16:08:20

$ >> v klidu, díky za názor, jen si uveďme věci na pravou míru. Nikdo z nás krom Kuby sumce nechytá. Kuba si svoji sezónu s dravci natáčel sám, zatímco my se věnovali tomu co tě u nás baví a snad bude bavit i nadále, videa o lovu kaprů. Zároveň je to jeho první video, které jsme mu pomohli dát dohromady aby bylo koukatelné, ať už dotočením mluveného slova či střihem. A i když si to možná nemyslíš, je za tím spousta práce, takže slova o “ochcávání” jsou hodně mimo mísu. Sám jsem také fanoušek jiného stylu videí, kterým se prezentuji a budu se snažit to do budoucna naučit i Kubu při lovu dravců, tak uvidíme jak budou vypadat Sumčí stezky II.🙂 Ondra

$ - Profil | Út 9.5.2023 14:29:01

Protože mám rád Vaše videa, napíšu Vám tady to, do čeho se jiným nechce, proč tam není ani jeden 👍
Je to totální propad. Nedalo se na to koukat a musel jsem hodně přeskakovat. Což se mi u Vaší produkce, jako u vyjímky, dosud nestalo. Nebudu do toho raději počítat 3 nebo 4 kluky na gauči.
Je to zřejmě počtem účastníků na výpravě? Ošizený neskutečně. Tohle vyprávění s powerpoint prezentací úlovků od Vás opravdu neberu. Ryby pěkný, samozřejmě. Akce = 0. Žádný nastražení, žádný záběry, žádná zdolávačka. Katastrofa.
Pokud jste chytří, berete kritiku jako dobře míněnou radu zadarmo. Ochcali jste to a hlavně toho kluka, co ty dravce loví.
Petrův zdar

Carp team Exil - Profil | Po 8.5.2023 23:32:15

Tomahawk >> 🤜🤛

Tomahawk - Profil | So 6.5.2023 21:02:38

Výborný nápad, natočit i video s dravcema. Za mě největší pecka ty candáti. Těším se na druhý díl 👍

Carp team Exil - Profil | Pá 5.5.2023 11:23:34

VTV >> velké díky🤝

VTV - Profil | Čt 4.5.2023 13:06:37

I přes to, že jsem kaprař, tak musím uznat, že je to další super video z dílny CT Exil.
Parádní sumci v super videu.
Doporučuji shlédnout.
Za mě opět pecka.
Doporučuji mrknout i na ostatní videa CT Exil.

Carp team Exil - Profil | St 3.5.2023 9:49:29

hadis >> díky🤝

hadis - Profil | Út 2.5.2023 11:14:03

Masakr sumci🔝