Nové mobilní aplikace Povodí Labe

Autor diskuse: MAXXSKATER - Profil , 20.3.2018

Maxi Sob - Profil | So 24.3.2018 20:52:46

show must go on >> Dík naštuduji .

show must go on - Profil | So 24.3.2018 20:35:47

Maxi Sob >> Prosím tě...... je otázka "RS a posuzování brolly...",kde mě mají hrozně rádi, protože to tam nemohou překousnout! Já jsem to ověřoval na Správě CHKO Třeboňsko a u policajtů na Obvodním oddělení PČR a je to pravda! Přečti si popis revíru Lužnice 10 a Lužnice 7 B, tam taky píšou, že jsou povolené deštníky a deštníky brolly! Otázka, čemu kdo říká deštník brolly! U mě je brolly prostě brolly! Když tak piš SZ!

Maxi Sob - Profil | So 24.3.2018 20:25:20

show must go on >> Zdravím kde se o tom dá dočíst chystám se na Majdu na podzim dík za info .

show must go on - Profil | So 24.3.2018 19:24:02

venybit >> Od letoška jsou na Majdaléně a Vlkově povoleny brolly, ikdyž odpůrci bivakování tvrdí, že to je protiprávní i přes povolení Správou CHKO Třeboňsko.

venybit - Profil | So 24.3.2018 18:14:42

RK >> Nemáš pravdu . Musíš si totiž položit otázku proč to tam kde se dá dojet až k vodě stojí za prd? A odpověd na ní je jednoduchá, protože se až k vodě dá dojet na tak málo místech, že když to někde jde, snaží se to místo využít velké množství rybářů. Znám jich spoustu co ujdou 50 metrů ,ale 60 už ne. Prostě na to ve svém věku či invalidním důchodu nemají sílu ujít víc. A těch je obrovské množství, ztrávil jsem po nemocnicích dva roky času , rabaří každý druhý důchodce co tam leží, protože jiná zábava už pro něj prostě není. A když se někam smí autem, tak se samozřejmě na to místo tito lidé sjíždějí. A najednou bum závora . To je řešení těch dnešních podělaných kapitalistů . Vše do puntíku podle zákona, veškerá lidskost mizí. Brzy budou místo policajtů roboti, protože dodržovat zákon do puntíku podle naprogramování zvládnou také. Prostě řešení není všechno zavřít. Ale naopak všechno otevřít! Podívej se Jihočeský svaz jestli se nepletu zakázal na svém uzemí komplet bivakování. Kam asi budou všichni ti Kapraři jezdit? Všemi těmi zákazy prostě rybáře koncentrují do míst, kde je těch zákazů postihne nejméně. To je logické. To znamená, že logicky čím víc zákazů, tím víc se to všechno zahustí a zhorší. Má to přesně opačný učinek než chtějí. Určitá skupinka si bude libovat ale jiná o nic menší bude trpět. Jako třeba já na vozíčku . Z devíti míst už jich mám asi šest. Za to platím 2000 za papíry. To jen podotýkám , ta částka je mi jinak fuk. Dal bych i 10 000 abych si mohl zachytat. Pokud ovšem budu mít kde.

RK - Profil | Pá 23.3.2018 9:40:21

venybit >> já zas tak uplně nesouhlasím. Vím v jaké jsi situaci a rozhodně by měly být vyjímky. Ale na druhou stranu, tam , kde je povoleno a dá se dojet až k vodě, tam to pak stojí za hovno. Já se radši projdu, klidně dva kiláky. Hlavně ne stánky s občerstvením a wifi zdarma, jen to ne....

venybit - Profil | Út 20.3.2018 13:00:00

To je v podstatě k ničemu ,když stejné informace už na netu dávno jsou. Nepotřebuji na to aplikaci. Kdyby raději udělali aplikaci, která by zobrazovala kde a za jakých podmínek se může chytat včetně přístupových cest , závor, zákazů atd. To by bylo super. Protože dnes už se k Labi pořádně nedá ani dostat a každých "100 metrů" je všechno jinak. I když na co aplikace . Stačí leták s mapkou Labe a na obou březích nápis Rybáře tu nechceme , podpis obce. Protože taková je jejich politika. Ovšem nedivím se jim, protože pro obce znamenají rybáři pouze zátěž. Jinak z nich nic nemají. Udělejte o litr dražší papíry s tím že ty peníze dostanou obce procentuelně podle návštev revírů v jejich katastru . A uvidíte, že do roka budou mít pro rybáře stánky s občerstvením a WIFI zdarma. Protože peníze to je to o co jde především.