Mrtví sumci skončili na skládce

Autor diskuse: Vašek74 - Profil , 17.6.2017

Specialista - Profil | Čt 22.6.2017 21:10:14

Je tady ještě někdo, kdo potkal jv na rybách a bylo mu na blití jako mně?
Je tady někdo, kdo slyšel ve 20 minutách radiožurnálu (host pí. Výborné) osobní online přiznání jv k pochybným metodám v jeho rybyznysu?
Je tady někdo ovládající elementární matematiku a umí přepočítat např. vágnerův světový rekord v počtu ulovených sumců?
Je tady někdo, kdo umí s Googlem a zjistil, že každý rok se chytají tygří ryby i ve větších velikostech, než pan jv presentoval jako vzácný úlovek po několika desítkách let a zároveň světový rekord?
Mohl bych pokračovat.. Patřím do všech odstavců. Ani jeden není o závisti. Všechny jsou o zdravém rozumu a zároveň o znechucení.
A že je ta ohromná vlna znechucení panu jv u zadečku? No to by nevyšlo jeho vyjádření k věci.. To dá také selský rozum

Butchi - Profil | Po 19.6.2017 14:18:06

Další z otřesných případů lidského hyenismu. Sumci se nedočkali řádného pohřbu. Eva a Vašek přišli o kšeft, kameník zkrachoval a vazačka smutečních věnců propadla těžké depresi. Zdrcení řečníci zapalují smuteční proslovy a najaté plačky jedou na trenažéru, aby jim nevyschly slzné kanálky. Krematorium muselo přejít na nouzový protokol a žhne buřty. Očekávám, že prezident republiky vyhlásí státní smutek a v televizních novinách se k celé věci vyjádří Jiří Kajínek, Lenka Karlíková aka žena bodnutá vosou a paní Zdena, která strávila noc pod kořenem.

Carpkiller - Profil | Po 19.6.2017 10:06:07

Malda512 >> bože to je obhajoba.... no jasně, to je logické vysvětlení, prostě mu tam ty sumce vyhodil někdo jinej, Jakub zase za nic nemůže (jako vždy je čistej jako padlej sníh), prostě jel někdo kolem, viděl kontejnery, tak si do nich vyhodil svý dva mrtvý sumce, to se může stát každýmu:-DDD někdo tam hodí pytlík od mekáče, někdo dva dvoumetrový sumce.
a kdo ví, jestli to na něj nebyl nějakej zákeřnej útok, třeba mu tam ty sumce někdo chcíplí dovezl a vhodil je do jeho nestřežených kontejnerů schválně:-)))))))))) aby ho poškodil...no to mě po..r.
.......bože to je takovej ulhanej ulhanec všech lhářů král. Možná lepší kdyby držel hubu, než tohle.

Mrknato - Profil | Pá 30.6.2017 11:50:38

Dědek >> Jardo, ti sumci byli evidentně uloveni na BL háky, jak JV všude hlásí a to jsou pak ty konce....))) Pro mě by bylo satisfakcí, kdyby tam JV nechal kartičku, že tito sumci padli na poli moderních evropských trendi, v nejsportovnějším rybolovu, těmi nejšetrnějšími lovnými methodami..... a že nejspíš zemřeli na infarkt, když po 126 uviděli stejnýho uculenýho blonďáka, jak stanovuje další rekordi......

MISO* - Profil | Ne 2.7.2017 16:38:56

zdevac >> clovek, ktory vo svojich videach rozprava dlhe minuty o tom, ako je dolezite ryby pustat a chranit a praktikovat sportovy rybolov a ktory sa vobec nerozpakuje na jedneho rekordneho sumca utyrat na 2 trojhakoch 20 nastrahovych kaprov je u mna krivak. A to nerobi nic protizakonne. Plati to samozrejme nielen na vagnera. Clovek, ktory vo svojich videach predstiera ako velmi trpi a ake je to v tych dzungliach tazke a narocne a ako mu ide o kejhak a pritom kazdy kto ma rozum v hlave a vie ako sa podobne filmy tocia musi vediet aky stab tam so sebou musi mat, je u mna krivak. A pritom nerobi nic protizakonne. Clovek, ktory sa prezentuje s ulovkami ktore sam nechytil je u mna krivak a pritom nerobi nic protizakonne. A clovek, ktory podla mna po vzhliadnuti niektorych filmov porusuje pravidla je u mna krivak. A bodka.

kakr - Profil | Ne 18.6.2017 9:50:51

Zbynda56 >>
Snad nemáš nějaké připomínky k záchrannému programu ochrany genofondu velkých ryb?
Je nad slunce jasnější, že genofond se nejlépe ochrání hospodářskou těžbou ohrožených ryb. Čím více těžíš, tím více chráníš. Jen ryby opakovaně a pod dozorem těžené mají šanci na přežití.
Sumíci na skládce selekcí neprošli......

S&F - pescador - Profil | Ne 18.6.2017 9:23:12

Dědek >> Kubík to měl již od mládí hozeno trochu jinak ....

Specialista - Profil | Ne 2.7.2017 15:00:42

Už nikdy nebudu říkat slepým, ať se rozhlédnou
Už nikdy nebudu říkat slepým, ať se rozhlédnou
Už nikdy nebudu říkat slepým, ať se rozhlédnou
Už nikdy nebudu říkat slepým, ať se rozhlédnou
Už nikdy nebudu říkat slepým, ať se rozhlédnou
Už nikdy nebudu říkat slepým, ať se rozhlédnou
Bart Simpson

1Mara - Profil | Ne 2.7.2017 12:40:33

vydra Lucky >> Tak jinak, nechápeš o co tady jde, třeba porušování zákona a RŘ , nabádání ke kravinám jako spaní na ledu a atd. Dále , dřít 130cm. jikernačku 10cm. otvorem v ledu a to nekolikrát za sebou udělá jen idiot a debil a to JV je !!! Takže jen jeden film a je mě z něho zle, na diváky seru a na prachy za které to dělá taky !! káže vodu a sám pije vino a ještě lže a porušuje zákony !!! Takže asi tak k JV a to se bavíme jen o jednom debilním stupidním a ulhaným filmu !

u x a - Profil | Čt 22.6.2017 21:47:57

Dědek >> jaký důkazy??viděl jsi video jak chytal okouni na nádrži z loďky s echolotem?viděl si jak držel okouna za spodní čelist???chtěl by jsi aby tě někdo 15 minut držel za spodní pysk ve vzduchu??a ty chceš důkazy??jenom podle toho jak prošívá línky (co mají tak smutná očíčka) jen proto aby chytil 220kg sumce ,kterého pomiluje a pustí a pak s ním udělá selfíí a dá na twitr ,tak to není žádná úcta k rybám je to jen propaganda jeho osoby a sumec je jen jako kulisa,celá tahle estráda je dělaná jen pro prachy,JV u mě není nic ,vůbec nic..to je u mě mnohem větší frajer jak AD tak třeba i Paulus!!!

hraji - Profil | Po 19.6.2017 10:48:58

Nepřipadá vám divné, že někdo běhá po skládce, kam se vysypávají kontejnery s odpadky s foťákem, a že oba dva sumci zůstali na té fotce tak hezky naaranžovaní?
Zatím jsem neviděl, a vím že se to zdejším nebude líbit, žádný důkaz, že JV může za smrt obou těch ryb. Vy ano? Ale když ono přidat se k davu je tak snadné. Pověste ho vejš.....

dolis - Profil | So 17.6.2017 20:11:47

S&F - pescador >> určitě nechci, aby to vypadalo, že tady někoho obhajuju. Ale přijde mi, že většina lidí sem už chodí jen kvůli tomu, aby si mohli do někoho kopnout. Udělat blbce z někoho, kdo se třeba chce jen na něco zeptat. Podle mě je rybarina už ani nebaví. Ale to je mimo téma. JV to posral sám, a proto teď po něm bude šlapat každej podržtaška.

MISO* - Profil | Ne 2.7.2017 16:55:00

chřenovák >> a kto myslis ze pise tie scenare??

A clovek, ktory vybuduje a zriadi pod ruskom zachrany genofondu sukromny rybnik a navozi tam velke ryby pre potesenie egohonicov a zaraba na tom, je podla mna krivak.

rybomil - Profil | So 1.7.2017 0:11:16

hraji >> Určitě se neužírám záští, ale není mi jedno, že tenhle rádoby borec nám před nějakými roky věšel bulíky na nos a teď tady zkurvil nejenom vztahy mezi rybáři, ale taky vztahy v té podnikatelské sféře a samozřejmě ceny tackles. Mě nepřijde normál nabízet peán za pětikilčo nebo zakázat prodej zboží obchodní značky, který si nakoupili dávno předtím než získal její zastoupení a podobný výjeby.
Tenkrát jsem nebyl ditě a leccos mu věřil, proto je mi těch dětí líto, dokonce je a jejich rodiče před ním varuju, protože chci, aby se o jeho sviňárnách víc vědělo. To je asi tak stručně vše.

Luigi_Lasagne old - Profil | St 28.6.2017 21:08:24

Klauna se nejsnáze zbavíte tím, že mu odeberete manéž a ucítí nezájem. Manéž již od druhého kola nemá, proč ho sem teda pořád taháte? To pak může vyznít jako zájem o klauna.

kakr - Profil | Po 19.6.2017 14:56:48

Dědek >>
Ještě krásněji by znělo -
Po zdrcující kritice na MRKu náš bývalý zaměstnanec, který sumíky nechal vyvést na skládku spáchal harakiri.....

Dědek - Profil | Ne 18.6.2017 15:04:22

sumec 1950 >>
Kdyby se něco takové stalo komukoliv, tedy kdyby se kdokoliv z nás dopustil stejné věci, neměj obavu, že by si to pořádně vyžral.
U něj to půjde do ztracena jako vždy. U celebrit, velkých boháčů a politiků, není vůbec žádoucí, aby byli vůbec a jakýmkoliv způsobem spojování s levárnamí a špinavostmi. Ono to neškodí jen pleti, ale i pověsti. S pěknou pletí, klučičím úsměvem, celoživotní přetvářkou a lží, špinavými známostmi, sahajícím až do dob totality, tedy navenek bez jediného škrloubku, dosáhneš na dotace státu a hlavně dotace z EU.
A ono je to potom úplně jedno, jak tu svou špinavou výdělečnou louži nazveš. Třeba louží záchranou genofondu.... I když je to všechno nesmysl a záchrana genofondu tak jak je postavena u něj, je holý nesmysl, spoléhá se na to, že tomu lidi nerozumí. Stačí používat cizí slova, do toho zamíchat věděcké termíny a využít všeho možného včetně špinavých známostí, no a dotace jsou na světě.
Chtěl bych, aby to byl můj poslední příspěvek k tematu a panu JV, tak už kluci prosím neprovokujte :-))) :-O

S&F - pescador - Profil | So 17.6.2017 20:17:05

dolis >> Já Vagnera nemusím z vícero důvodů, soukromáky už tuplem ne, stejně tak jako závodničení a podobná show kde aktérem je živá ryba ..... s tím je pak spojena spousta věcí které vodám a její osádce nic dobrého nepřináší. Vše tak ustupuje komerci .......

S&F - pescador - Profil | Ne 2.7.2017 16:53:33

chřenovák >> ..... a kdo mu píše prosím ty scénáře ? Já jen z neznalosti abych byl v obraze ..... Jinak ..... nevěděl jsem,že na ulovení trofejní ryby je potřeba nějaký scénář. Ale asi snad proto spousta rybářů na své ,,trofejní" ryby čeká mnohdy celičký živod nebo je neuloví vůbec. Důvodem asi bude špatně napsaný scénář .....

MB - Profil | Ne 2.7.2017 13:39:05

zdevac >> víš tak nějak se tu řeší že je podvodník a lhář....

jestli porušuje nebo neporušuje zákony ...to je jiný level....to je spíš o tom jak máš drahého právníka a jak to vidí soudce

to že lhal se tu Xkrát dokázalo a navíc stačí pár jeho ,,filmů,, a trochu zkušeností...

to že podvádí se taky jasně dokázalo ...viz štika 120+ , uhoři...blbě sestříhané video atd

a to že mu fandí a žerou mu to nerybáři to mu vyhovuje protože těch je mnohem víc...a to že rybáři vidí ty podvody, nesmysly a jiné šméčka...to je mu fuck páč sledovanost je jasná....stejně jako když doktor vidí ty blbosti v ordinaci ale laická veřejnost tomu věří ...tak opravdový doktor hned vidí že tohle určitě nee a tak že to nejde atd.....takže JV videa jsou to samé co ordinace....a jiné stupidní masové kraviny kde jde jen o sledovanost a nic víc....navíc JV je fakt mizerný herec :c))) ale to je jen můj laický názor

FRANK71 - Profil | Ne 2.7.2017 13:21:19

zdevac >> chlape aspoň si to napřed přečti. Kde má povinnost něco oznamovat ? § 368
Neoznámení trestného činu
(1) Kdo se hodnověrným způsobem dozví, že jiný spáchal trestný čin vraždy (§ 140), těžkého ublížení na zdraví (§ 145), mučení a jiného nelidského a krutého zacházení (§ 149), obchodování s lidmi (§ 168), zbavení osobní svobody (§ 170), braní rukojmí (§ 174), zneužití dítěte k výrobě pornografie (§ 193), týrání svěřené osoby (§ 198), padělání a pozměnění peněz (§ 233), neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku (§ 234), neoprávněné výroby peněz (§ 237), porušení předpisů o kontrole vývozu zboží a technologií dvojího užití (§ 262), porušení povinností při vývozu zboží a technologií dvojího užití (§ 263), provedení zahraničního obchodu s vojenským materiálem bez povolení nebo licence (§ 265), porušení povinnosti v souvislosti s vydáním povolení a licence pro zahraniční obchod s vojenským materiálem (§ 266), obecného ohrožení (§ 272), vývoje, výroby a držení zakázaných bojových prostředků (§ 280), nedovolené výroby a držení radioaktivní látky a vysoce nebezpečné látky (§ 281), nedovolené výroby a držení jaderného materiálu a zvláštního štěpného materiálu (§ 282), získání kontroly nad vzdušným dopravním prostředkem, civilním plavidlem a pevnou plošinou (§ 290), zavlečení vzdušného dopravního prostředku do ciziny (§ 292), vlastizrady (§ 309), rozvracení republiky (§ 310), teroristického útoku (§ 311), teroru (§ 312), účasti na teroristické skupině (§ 312a), financování terorismu (§ 312d), podpory a propagace terorismu (§ 312e), sabotáže (§ 314), vyzvědačství (§ 316), ohrožení utajované informace (§ 317), válečné zrady (§ 320), přijetí úplatku (§ 331), podplacení (§ 332), genocidia (§ 400), útoku proti lidskosti (§ 401), apartheidu a diskriminace skupiny lidí (§ 402), agrese (§ 405a), přípravy útočné války (§ 406), použití zakázaného bojového prostředku a nedovoleného vedení boje (§ 411), válečné krutosti (§ 412), perzekuce obyvatelstva (§ 413), plenění v prostoru válečných operací (§ 414) nebo zneužití mezinárodně uznávaných a státních znaků podle § 415 odst. 3, a takový trestný čin neoznámí bez odkladu státnímu zástupci nebo policejnímu orgánu nebo místo toho, jde-li o vojáka, nadřízenému, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta; stanoví-li tento zákon na některý z těchto trestných činů trest mírnější, bude potrestán oním trestem mírnějším.

Thomic - Profil | Po 19.6.2017 17:45:38

No ty vole, to je zase přehlídka exotickejch názorů. Na skládku nepatří ani zvířata, ani papír, ani plast- doufám že všichni moralisti pilně třídíte, je to větší zátěž pro přírodu než jakejkoli biologickej odpad (ano, i sumec je bioodpad). Jestli to JV věděl nebo ne je asi jedno, ze jo, proste se zaplatí pokuta a šlus.
Rozumím diskuzi o příčině úmrtí, špatných podmínkách ve který ryby na Katlově jsou i pochybné honbě za těžší rybou, které jsou u mě v rozporu se základní myšlenkou rybolovu. Pevně doufám, že pokud prskáte, tak odsuzujete i lov na živou rybku a neděláte si zásobu nástražek, který pak hážete do křoví. Pokud bojujete za lepší podmínky pro ryby, má vám být fuk jestli jde o ouklej nebo trofejního sumce.

drvoštěp - Profil | Po 19.6.2017 14:47:28

Měl napsat, pochybení našeho zaměstnance, vyřešeno důtkou. A bylo to.

Malda512 - Profil | So 17.6.2017 16:36:25

FRANK71 >> Uřady nezajímá kdo je správce. Uřady budou jednat a vést řízení s majitelem . Ten je odpovědný za provoz a ten je také odpovědný za lidi které tam v jeho nepřítomnosti rozhodují.

TEZAR - Profil | Ne 2.7.2017 21:39:38

u x a >> Ten nemá na takový malichernosti čas-vymýšlí nějakou další levárnu,která mu přinese zisk...

vydra Lucky - Profil | Ne 2.7.2017 9:33:26

Colasrumem >> Myslím, že jsi tu zatím jako jeden z mála prokázal snahu být objektivní. Ostatní tu jen plivou jedovaté sliny a plácají jednu hloupost za druhou bez jediného hmatatelného důkazu. Odkaz, zeptej se toho, ten to viděl, já to viděl ale fotku nemám ... česká klasika. Tady se prostě úspěch neodpouští. Jen ti, co na to nemají křičí, pomlouvají a hlavně ze zálohy. Tady na ně není vidět, jsou silní, ukřičení a hlavně - anonymní .... Celá tahle diskuze o 21 (zatím) stranách je o ničem. Jen pomluvy, závist, podlost. Někdo se tu podivoval. proč ten člověk nereaguje. Byl by blázen, kdyby se tu pouštěl do debaty s tímhle senátem spravedlivých, co už předem podezřelého pasovali na odsouzeného, staví šibenici ale důkaz nemají ani jeden. Tedy ten prokazatelný, nevyvratitelný, objevilo se tu jen jedna paní povídala, jsme v Čechách, kde odborník je každý. Je to trapná diskuze o lidské podlosti, závisti a ubohosti. Se opravdu divím, že takového výlevy tu MM nechá plynout. Rady se tu nedočkáš, ale festival podlé hlouposti tu kvete 24 hod denně.

MB - Profil | Ne 2.7.2017 8:30:20

Colasrumem >> napiš v sumcařině dalasovi a zeptej se ho na jv....

Kdysi sem dával obrázky jak jv v tv honí zase néjakou tajuplnou a velice vzácnou rybu ....

Nebo se podívej zpět ....někdo sem dával fotky jeho podvodů a lží se štikou 120+ a uhořema ,

Ale fakt jako stačí vidět pár jeho ,,filmů,, a jako rybář by jsi měl poznat že vše je tak nějak jinak...keci jak sám někde bojuje o holý život a přitom je natáčen 3-7členným tv štábem v hd kvalitě :D

u x a - Profil | St 28.6.2017 20:57:01

Řízek 5,125 >> JV podle mě nikdy na vláčku nikdy nic nechyt ,nejsou k tomu prostě žádné důkazy,video mě zase ani trochu nepřesvědčilo to spíš uvěřím tomu že Netipa chyt okouna 50+ a Paulus přestal pít pivo...

Dědek - Profil | Po 19.6.2017 22:40:48

zdevac >> podle mě? Ty, když takto hloupě mluvíš. Člověk, který veřejně prohlásí, že v rozporu se zákonem, klidně vyhodí na místo kam nemá, přes 100 kg masa, je osel.
I ten JV to popřel, i když tím nejhloupějším způsobem.... Zrovna jeho šrajtofle, by částku, kterou by zaplatil v kafilérce, ani nepoznala. To také svědčí o něčím charakteru....
Promiň mi mou upřímnost a skromný názor.
Jinak ti mohu doporučit, aby sis mě dal do ignoru. U některých tady, co jsou psychicky labilnější je to celkem fajn sport :-)))

zdevac - Profil | Po 19.6.2017 14:47:02

Carpkiller >> Ale to jsou děsné kecy od tebe. To ti fakt mohou žrát akorát tady na Mrku. JV se mi líbí. Ne jako rybář, jednoho videa jsem viděl kousek a stačilo mi to, ale vážně obdivuji, jak si nenechá kálet na hlavu od od podobných individuí, jako se vyskutují zde.

Pokud chceš mít tak silná tvrzení, jak tu píšeš, měl bys být schopen je dokázat, případně něčí tvrzení vyvrátit, tedy jsou potřeba důkazy. Ale zatím tu vidím jen závistivé nebo nenávistné plky. Jak můžeš tvrdit nebo dokázat, že opravdu mu tam z pomsty ty sumce někdo nepřivezl a nehodil jen proto, aby byla další "munice" proti němu? Netvrdím, že to tak bylo, ale dějí se různé prasárny. Jak víš, že nemá pravdu? Vydáváš tu za fakta jen své dohady, nebo to můžeš nějak doložit? Bohužel, důkazy nemá nikdo žádné, vše, co jsem četl, jsou výkřiky pomatených na mrku... :-(

Garys - Profil | Po 19.6.2017 11:29:41

z hlediska zákona nejde ani tak o mrtvé ryby, ale jen to, že je dal do kontíku na komunál...nemyslím, že jen z legrace prostě zabil dva sumce. Jen ty kecy okolo"já oběť"jsou trapas. Kdyby holt řekl,že umřeli a nevěděl, že musí do kafilérie tak asi vše ok. cálnul by pokutu a vyřízeno

Calex - Profil | Ne 18.6.2017 21:14:30

drvoštěp >> U nás jsou v zimě lesy plný velkejch pupíků ze soukromáků. Letos přes zimu jim to obzvlášť pochcípalo. Tak jak píšeš, vozej je na újedě i u nás. Na jednom místě toho byl valník.
Chytat je , to umí dneska každej jouda. Ale udělat jim v zimě okno do ledu, to už neuměj .......

sumec 1950 - Profil | Ne 18.6.2017 14:29:56

Jako vždycky to vyšumí opět do ztracena. Je ale dobře,že se na to poukazuje,jednou snad i zahřmí. Záchrana genofondu velkých ryb ? Dobře se to čte,ale nikdo neví o čem to je.Také jsem marně hledal bližší informace,ale bohužel nenašel. Hlavně že se na to dají vytáhnout prachy. Třeba se ale někdo objeví,kdo nám to tady vysvětlí.Rád bych si rozšířil obzory.

alžběta - Profil | So 17.6.2017 12:17:35

tam byli zaneseni kormoránem nebo vydrou a média z toho zas dělaj vemblouda...

Dědek - Profil | Po 3.7.2017 20:41:27

Mrknato >> to máš jistě pravdu. Já se ale o ničí ženě nebudu vyjadřovat hanlivě veřejně. U piva, mezi sebou si můžeme říct věci různé, ale ne vše se hodí házet kdekoliv na sklo....

Dědek - Profil | Po 3.7.2017 20:29:37

Mrknato >> Pavle, rovnoprávnost je co? Beru to tak, že žena je žena. Vždy je něčí matka, dcera, nebo manželka či družka. Tím, že mě někdo prudí, si myslim, že nemám právo, se otírat o jeho ženu a to jakýmkoliv hanlivým způsobem. K ženě bychom se měli vždy chovat s úctou, ať je číkoliv. Ale je to jen můj názor, nikomu ho nevnucuji a nechci ani moralizovat.

Dědek - Profil | Po 3.7.2017 20:06:15

rybomil >> tak, k ženě, ať je číkoliv, bych se nevyjdřoval...
Nicméně, po něm bych si nešel sednout ani na flek u vody....

Mrknato - Profil | Po 3.7.2017 18:02:03

Dědek >> A právě proto se o tom musí neustále hovořit, že lov ryb na územní povolenku není stanovování rekordi jako na Turyňském rybníku, že lov na CS povolenku není zdolávačka uvázaného sumce, kradení ryb na poli po povodni, že jíst opičky a prát se s anakundama není to, co by měl umět každý páťák......... a že lidi, co tohle dělaj jsou úchyláci a do svazu a mezi pionýry nepatří a ani na MRK........ když to nedokáže udělat MM. S takovým malamutem mu to šlo náramně, to byl "jednička"......((((((

Mrknato - Profil | Ne 2.7.2017 17:14:59

vydra Lucky >> Zkus přesvědčovat heboučkého králíčka, že vlk není špína, hajzl a podvodník a gauner..... schválně, jestli ti uvěří....... a jak to opravdu skončí? Králíček ti to už asi neřekne a vlk bude na videu šířit, jak má rád králíčky a jak jim pomáhá a hraje si s nima......

zdevac - Profil | Ne 2.7.2017 12:59:01

1Mara >> Jestli máš nějaký důkaz o tom, že JV porušuje zákony, není tvojí povinností to nahlásit? Neporušuješ náhodou také zákon, když to nenahlásíš? Podle základní logiky se tedy buď dopouštíš protiprávního jednání, nebo jsi obyčejný tlučhuba a formulací svého příspěvku se dopouštíš pomluvy. Ani jedno o tobe nevypovídá nic lichotivého. Což ostatně platí pro všechny, kdo píší v podobném duchu. Tedy pokud by vše o JV byla náhodou pravda, nejste o nic lepší, děláte úplně to samé. A proč tedy jeden "podvodník a lhář" útočí na toho druhého, úspěšnějšího? Volání po pravdě a spravedlnosti s vaší zkaženou morálkou a pokrytectvím vylučuji, zbývá tedy obyčejná hlupácká závist. Hm, hezká partička to tu je :-)

skwor - Profil | Ne 2.7.2017 10:59:34

vydra Lucky >> Je pravda, že když před lety chytal na Turyňském rybníku u Kladna, tak těch cca 10 prutů měl. Ovšem měl nějakou vyjímku, kdyby mi někdo dovolil totéž, chytám tak taky :) Ale souhlasím v tom, že každoročně na For fishingu mají všichni kritici možnost si to s ním vyříkat a zeptat se ho na to a to přímo z očí do očí. A nepamatuju, že by to někdo udělal :)

Řízek 5,125 - Profil | Ne 2.7.2017 9:15:12

Colasrumem >> je tu značná podobnost s Kalouskem, tomu taky nikdy nic nedokazali..., přesto ho spousta lidí nesnáší....:-)

Colasrumem - Profil | Ne 2.7.2017 6:41:49

Specialista >> nejlepsi je, jak tady vsichni kolem sebe kopou vzteky, vcetne to potapetovanyho, ale nikdo to tady nedokaze obhajit. Nikdo z tech superstar tady nenapsal: tady je odkaz na prokazatelne poruseni, nebo tady je fotka. Nene vsichni si jen placaji jatra a to hlavni jim porad trochu chybi. Rad bych to videl a velice rad znam svou chybu, ale zatim neni duvod.

Colasrumem - Profil | Ne 2.7.2017 6:29:37

Carpkiller >> to jsou blaboly o tom, cim se tady prezentujes :-), to ze rad olizujes ryby, kterym pichnes do huby hak a pak se to snazis omluvit tim, ze ji napatlas clinicem a pustis, je vyraz alibismu. Nic vic, takze jsi vlastne totez co JV jen on je na tom financne trochu lip :-)

P!F - Profil | So 1.7.2017 23:25:33

Carpkiller >> na mrzaka v gatoch dnes vyfasujes napravu za eurofondy, problém je mrzak v tej veci na krku...Jeho karta mi je ukradnuta, ale vecne obhajovanie Jv na mrku mi je divne.Dokola tou istou vetou o dokazoch uz x rokov.

Mrknato - Profil | Pá 30.6.2017 11:03:29

Carpkiller >> Nešlo ani tak o Jánošíka, jako jeho rebro....) Mít ten hák protihrot, nemuselo to skončit tak fatálně....)))))

venca1 - Profil | Pá 30.6.2017 10:18:03

Carpkiller >> pán ráčí být volem?..-))

P!F - Profil | St 28.6.2017 18:16:23

MISO* >> uzol, kecy o tom, aka je zla karabinka, o tom, ze sumec zasadne lezie do prekazok ked ho tahas atd... Uz len napriklad to, že olovo co najlahsie aby pomaly padala nastraha musi byt jasne aj tebe ze to je blbost. Cele som to nepozeral, mam slabe nervy.

P!F - Profil | St 28.6.2017 13:02:53

jirkazez >> kukni, sumcovej privlaci sa venujem celkom dlho a hodne intenzivne. To znamena, ze o tom nieco viem. Vagner v tom videu robi zo seba totalneho blba, pretoze trepe blbosti a toci video o niecom comu rozumie ako koza petrzlenu.

Knapík - Profil | St 28.6.2017 9:57:15

S&F - pescador >> já pochybuju skoro vždy a téměř o všem a tady nevidím důvod k výjimce .-)
Myslím, že má domněnka je minimálně stejně pravděpodobná jako to, že toho sumce skutečně chytil.
Ubožáky si tu nikdo nemůže dovolit, to je jak známo kyberšikana a proti té se lze úspěšně bránit pláčem.

Dědek - Profil | Út 20.6.2017 16:33:54

Colasrumem >> já s tím souhlasím, zatím není nic konkrétně s těmi sumci prokázáno. A ani nebude... Ale znáš mě... :-O
Víš jak. On je v rybařině, jako Kalousek v politice....

hraji - Profil | Út 20.6.2017 14:07:17

Sa(l)micka >> když chceš dělat charitu, tak ji klidně dělej. Ale JV je podnikatel v šoubyznysu, do kterého zahrnul i rybaření. Proč by měl dělat cokoliv zadarmo nebo za symbolickou cenu? Copak jiní přednášející neberou peníze? Nebo umělci hrající pro děti, hrají zadarmo nebo za symbolickou cenu? Prdlačky. Se konečně vzpamatujte.

Malda512 - Profil | Po 19.6.2017 16:23:07

zdevac >> co čekáš ? že se veřejně přizná a bude za vola ?
Vše směřuje k Vágnerovi. Jeho rybník,,,jeho kontejner. A nebo vážně věříš historce kdy bude někdo čekat až si Vágner přistaví kontejner a pak vytáhne z mrazáku dva sumce a hodí mu je tam ??? A jeho obrana ? Naprosto přesně stejná jako v jiných případech kdy ten osel udělal přešlap a místo přiznání barvy dělal ze sebe obětního beránka a ublíženýho. Uplně stejný scénář.

http://www.nachytano.cz/clanky/rybnik-pohan/a/1930/​

Luky61 - Profil | Po 19.6.2017 10:30:56

Carpkiller >> Jakub svoje kšefty necílí na "profi" rybáře. Nebo, řekl bych, objektivně smýšlející rybáře. Ta jeho cílová skupina je drtivě větší a samozřejmě neznalá. Pro ně je Jakub ten super největší rybář, vždyť má několik světových rekordů, čerpal dotace na ochranu velkých ryb, pořádá akce pro děti a ryby přece pouští a ochraňuje, tudíž mu ty sumce do kontejneru určitě někdo hodil schválně. Prostě někdo chytil 2 velké ryby a řekl si, že je hodí do jeho kontejneru, samozřejmě si důkladně zjistil, že má vůbec pronajatý kontejner, zjistil si kdy to má pronajaté, zjistil také kde, hodil ryby na ramena a šel. Logické přece.
Vtipné je i to, že těch jeho afér už bylo tolik, že to využívá to k svému prospěchu i při svých absurdních výmluvách, nebo rádoby vysvětleních. Protože ZASE ho někdo chce poškodit. Někdo ho chtěl poškodit loni a několikrát předtím, takže určitě to bude zase ten stejný zlý člověk, který mu závidí jeho úspěchy... Je to jasné. Úspěchy má možná tak v balamutění lidí, na čemž má postavený kšeft, má fakt ze všech jen prdel.
Takže JV z toho vyjde zase jako oběť.

u x a - Profil | Ne 18.6.2017 22:08:19

jen tak mimochodem proč vlastně ty sumcí chcípli?to je tou šetrnou metodou chat and realse a nebo nevydrželi stále oblíbenější převoz??

FRANK71 - Profil | Ne 18.6.2017 12:12:31

No to je v prdeli. Nofish odborník vzatý, kterému při výlovu chcíplo desítky ryb, které na místě smrděly několik dní zase moralizoval. Pane bože.

Zbynda56 - Profil | Ne 18.6.2017 9:40:22

dolis >> Nejsem žádná podržtaška.Byl jste pane někdy před Vágnerem na Katlově?Játu vodu pamatuji více než 55roků.To,co ten ..... dokázal spáchat během té krátké doby co na ní hospodaří,je k pláči.A nejstrašnější je ta jeho přetvářka za lidumila a ochránce ryb,a přírody.

petrikveprik - Profil | So 17.6.2017 22:12:50

Kašpara JV fakt nemusím ani trochu.....ale tohle na mě působí hrozně fejkově, možná konkureční boj. Kdybych nasypal sumce do kontejneru (kdoví s čím ještě), a vysypal na hromadu bordelu na smetišti, tak ti sumci rozhodně nevypadají jak na těch fotkách.

Pitris - Profil | So 17.6.2017 19:07:34

To byly nějaký líný mrchy a ne sportovní sumci když nevydržej nějaký to sportování u Kuby.

Malda512 - Profil | So 17.6.2017 15:06:08

Cena kafileri je od 8 do 10 kč. Jak psal nějaký uživatel na FB. Jakub má rád jakékoliv peníze. Ale velice nerad když nějaké peníze jdou s jeho kapsy.
DaveX - Zvířata uhynulá ve volné přírodě nikdo umyslně do lesa neháže. Pokud se takto stalo na reviru tak je vlastník ze zákona povinen tyto uhynulé ryby zlikvidovat dle legislativy. Spíš mě zaráží, že Vágner skrz 1500kč udělá takovou hovadinu.

cheff - Profil | So 17.6.2017 14:03:40

Vágner nemá udírnu,nebo co?? :D

Mrknato - Profil | Po 3.7.2017 21:02:42

Dědek >> Ale každý jsme nějaký syn, bratr, manžel, vnuk, otec, milenec, švagr a má si nás brát nevybíravě do pusy nějaký divnočlověk, divnožena, jen proto, že jsme muži? Mnozí mají docela jemné ručky, voní podobně jako ženy, sami se neubrání hrubiánům. Co kdyby se tak někdo vyjadřoval k bukvoženě, partnerce registrovaného bukvomuže?

EDit : co takhle vyjmout z povinností brigádničit i občany "středního pohlaví"? Je vidět že jsme málo tolerantní..........

Dědek - Profil | Ne 2.7.2017 17:19:27

si uvědomuji, kolik zbytečného času jsem ztratil psaním písmenek o člověku, který mi za to nestojí. Už na něj prďte. Kdo ho brání, bude bránit vždy, kdo ho nerad, bude hanit pořád.

Mrknato - Profil | Ne 2.7.2017 17:05:00

skwor >> Někteří lidé jsou splachovací, bez empatie, neupřímní, zahleděni jen do sebe a svých kšeftů a s těmi je jakákoliv diskuse zbytečná, nebo stejná jako diskuse s ampliomem.... Ty takové lidi, mimo toho co zahodil sumce na skládku, neznáš?

kakr - Profil | Ne 2.7.2017 13:32:09

FRANK71 >>
Náš líbiče a že jich dávám jako šafránu.
Jen nevím ,zda informace získané na MRKu patří mezi hodnověrné?

1Mara - Profil | Ne 2.7.2017 13:16:35

zdevac >> Kup si jeho debilní DVD , shlédni ho a pak mudruj .............

MB - Profil | Ne 2.7.2017 12:50:42

1Mara >> je to marný je to marný je to marný...

u x a - Profil | Ne 2.7.2017 12:45:48

1Mara >> přesně v čr by měl chytat podle našich pravidel,v cizině ať si dělá co chce...

chřenovák - Profil | Ne 2.7.2017 11:05:39

skwor >> To by se mu museli koukat do očí ,tady na mrku nemusej☺☺

MISO* - Profil | So 1.7.2017 14:42:44

Colasrumem >> ja ano. Aj tu na mrku, aj v casopisoch aj v televizii.

Carpkiller - Profil | So 1.7.2017 10:48:57

Specialista >> že na něj vůbec ještě reaguješ, přečti si ty bláboly co má napsané ve své kartě a uděláš si obrázek okamžitě, tohle normální člověk nemůže vyplodit.
Btw: vlastně může, ten kdo má nějaký komplex, například když má sám mrzáka, třeba v kalhotách:-)
A nebo ve sklepě:-D


Pedro1 - Profil | Pá 30.6.2017 22:27:49

Specialista >> Tady nikdy žádný očitý svědek v jakékoliv kauze JV nebyl.
Takže ho sice nemusím,ale nikdy mu nikdo nic nedokázal.
Jen si tady někteří prihrivaji polívčičku.

MISO* - Profil | Pá 30.6.2017 16:13:07

zdevac >> nezda sa mi rozumne stracat s tebou dalej cas, neviem o co ti ide. mysli si co chces. na vagnera tu bolo povytahovanych uz tolko rukolapnych dokazov ze je to krivak, ze ja viac nepotrebujem. co si mysli on, a ako zije je mi uplne uprdele.

zdevac - Profil | Pá 30.6.2017 12:55:31

MISO* >> Tím se většinou lidi jen utěšují, aby tu "nespravedlnost" nějak překonali. Většinou je to nedožene a žijí si spokojeně až do smrti. Dokonce opět lépe, neb díky absenci morálky, dostatku peněz a dalším podobných charakterům si i klidně seženou lepší zdravotní péči nebo zajistí lepší podmínky.

Pedro1 - Profil | Pá 30.6.2017 11:25:59

Dědek >> Když Tě karma doběhne,musí to dost bolet,ne?

http://www.karma-as.cz/produkty/karma-hb-150/

MISO* - Profil | Pá 30.6.2017 11:15:13

zdevac >> ja si svoju chrbtovu kost vazim. Spokojeny zivot si bude uzivat, ale len do casu. Dobehne ho to.

Pedro1 - Profil | Pá 30.6.2017 10:17:53

venca1 >> Což by znamenalo,že jsou Carpkiller a P!F příbuzní,možná sourozenci.

poldeci - Profil | Pá 30.6.2017 10:00:13

Carpkiller >> ale janosik bol vraj madar

zdevac - Profil | Pá 30.6.2017 9:33:19

MISO* >> To je právě trochu problém. Pokud nemáš tu svojí "chrbtovou kost", tak ti prakticky nic nevadí a nevšímáš si toho. A názor ostatních je ti jedno. Takže takový člověk, ač si něm ostatní myslí nebo píší cokoliv, si nic takového nepřipouští a je vysmátý. A pokud k tomu přidáš ještě povrchnost a čistě materiální založení, tak ačkoliv ho lidi budou považovat za toho nejhoršího lumpa, on bude žít pohodový a naprosto spokojený život a užívat si. Z hlediska toho dotyčného ideální život. A problém mají jen ti ostatní.

MISO* - Profil | Čt 29.6.2017 18:29:52

zdevac >> ak nemas chrbtovu kost tak nic

zdevac - Profil | Čt 29.6.2017 17:51:54

Lovec T >> A co je na tom špatného? Být na jeho místě, udělal bych to samé. Klidný a spokojený život zajištěn, co o mě píše nějaký jouda někde na webu by mi mohlo být u zadku :-)

Lovec T - Profil | St 28.6.2017 20:58:12

Typické jednání pro J.V. sumci posloužili ke komerci a k výdělku pár stovek euro. Celá ta jeho famílie je proradná, není jen náhodou že jeho otec spěšně vycestoval před invazí rusáků do čech 21 srpna 1968 z čech do sovětského svazu, takových moc nebylo, asi dostal echo a vědom si toho že kdyby vycestoval na západ brnkal by jen na lopatu. Na a na poslední chvíli se zase neuvěřitelnou náhodou v době tuhé normalizace z něho stala hudební legenda. Jaký otec takový syn. Legenda za legendou.

u x a - Profil | St 28.6.2017 20:53:40

Malda512 >> mě přijde že jirkazez pomáhal JV hodit ty sumatry do kontajneru když se tak rozčiluje...

nofish - Profil | St 28.6.2017 18:28:17

Malda512 >> tvl... se těším, jak budu na pytlačku "ručkovat" rybu co má pár kilo.... :-D Děkují, good comedy...

S&F - pescador - Profil | St 28.6.2017 18:23:08

P!F >> ......... o tom uzlu jsem zapochyboval taky hned a to se na sumce nijak nespecializuju ( to víš ) s tím olovem co mám zkušenost tak taky obrácenou ..... K J.V. mám ale určitý druh averze tak,že od jisté doby se k tomu nevyjadřuju.

Obiš - Profil | St 28.6.2017 17:51:55

Borek-kerob >> Jedna věc je něco říkat a druhá věc je to opravdu dělat. Jsou různé typy lidí. to je pravda. Tu skupinu lidí co myslíš ty,to jsou ti zamrzlí v určitém stereotipu co si myslí,že vše už věděli před 20 rokama.
Skupinu,co myslím já je třeba Pifák. Neustále,něco zkouší,a učí se novým věcem,které si ověřuje v praxi. Tomuhle já říkám dělat něco intenzivně.
Ale určitě tě chápu. Je to jen o úhlu pohledu a zaměření se na určitou skupinu lidí.... Souhlasím...

P!F - Profil | St 28.6.2017 16:05:43

vydra Lucky >> Ok, napisem to jednoduchsie. Kazdy clovek, co ma trochu viac skusenosti s cielenym lovom sumcov na vlacku si pri pozerani hentoho videa bude trhat vlasy.

vydra Lucky - Profil | St 28.6.2017 15:58:31

P!F >> "sumcovej privlaci sa venujem celkom dlho a hodne intenzivne. To znamena, ze o tom nieco viem". Hmmm, to že někdo něco dělá dlouho a intenzivně neznamená vůbec nic. Protože tebe neznám, nesoudím, ale znám jiného chytrolína, co se takhle zabývá jinou věcí a dodnes umí leda hovno ... přeber si to jak chceš. Ale podle příspěvků a starého českého - podle sebe soudím tebe - to bude asi síla.

jirkazez - Profil | St 28.6.2017 14:49:56

P!F >> O to přece vůbec nejde. Já o tom nevím nic. Ale dokáže mně rozpálit chování, kdy sem někdo dá nový příspěvek od Vágnera, nic k němu nenapíše a čeká, kdo se zase chytí a začne ten kolotoč zase od začátku. Všechno tu už bylo řečeno tisíckrát, ale jsou lidi, kteří se v tom rádi hrabou pořád dokola. To mi přijde jako ubohost.

Malda512 - Profil | St 28.6.2017 10:14:49

Knapík >> Když ´vezmu v potaz , že Vágnerovo video mělo zároveň sloužit jako reklama Westinu - pak nechápu proč tam vychvaluje zcela průměrný prut ale v zápětí má v ruce prut MadCat . Pak vysvětluje, že prut nesmí být zcela horizontálně skrz prostor k záseku a hned má prut až za krkem. Celé to graduje když se mu zabere sumec který zřejmně kameramana natolik vyděsil , že vypnul kameru :-)
Ten jeho komentář na závěr kdy sdělí rybářům, že mají dávat pozor aby se jím nezasekl háček do tlamy je také famózní. Celé video je na 10x sestříhané a ještě hrozně lajdácky.

sumec 1950 - Profil | So 24.6.2017 18:31:19

vydra Lucky >> Já vím,a to je na tom to nejhorší.

vydra Lucky - Profil | So 24.6.2017 17:42:39

venca1 >> Ano, vím o tom také něco, v té době jsem bydlel v Rozdělově a MO Kladno byla mou domovskou.... Také jsem nebyl spokojen, nesouhlasil, ale to bylo asi tak vše, co se s tím dalo dělat. Dodnes mám uloženy fotky s mnoha pruty, loďkou, ulovenými sumci .... ale nejde o to, co si myslím, ale zda je to fér vůči osobě, kterou to tak pomlouváme. Když dostanu povolení, ať už tak či onak sporné, mám vyjímku, mohu konat i kdyby se to nelíbilo komukoli. A po pravdě být na jeho místě, bylo by mi také úplně jedno, co si myslí třeba Franta Šťastnej nebo sumec 1950..

Colasrumem - Profil | Pá 23.6.2017 10:09:44

Specialista >> urazil jsem jen ty, co maji fotky s okounem chycenym tak, jak pise u x a a totez o tech co chytaji sumce. Jen reakce na prispevek kolegy. Ale musi vam strasne lezet JV v krku, preji vam to, zavist a vlastni neschopnost, to je previt :-) :-) :-) :-) me se strasne libi jak si vecne placky najdou vzdycky objekt, ktery mohou pomlouvat a plakat nad nespravedlnosti sveta. :-) :-) Proto me mrk bavi, tady maji zoufalci hnizdo.

Colasrumem - Profil | Čt 22.6.2017 20:52:28

Dědek >> a ty mas nejaky dukaz ze ne? Podle prispevku to vypada na oboji dohromady, jinak si nedokazu vysvetlit smysl toho neustaleho napadani. Ja kritizuji vas, takze se stavim na vasi uroven a vzhledem tomu, ze dle stylu psani jste temer dokonali a naprosto jakoukoliv spatnosti nedotceni, to neni tak spatne.:-)

Colasrumem - Profil | Čt 22.6.2017 20:33:21

hraji >> nejlepsi je, jak jim tady naskakuje zila na krku ze vzteku a zavisti a Vagner dostava skytavku z toho jak se jim smeje a ma je u okrouhliku :-) :-)

hraji - Profil | Čt 22.6.2017 20:03:52

c.13 >> o tom, že to je z našich daní, jsem nikdy nepochyboval, on je z našich daní placený každý úředník, učitel, policista, lékař, a co? Mám se kvůli tomu oběsit? Když si vydělám slušné peníze já, přeju to i jiným.

esoxboy - Profil | Út 20.6.2017 15:53:59

hraji >> přesne a proto ho nemám rád a ani jeho fotra taky takovej šašek

Dědek - Profil | Út 20.6.2017 14:19:28

zdevac >> Já se nechci přít. Víš jak. Někdo má rád jako prezidenta pana Zemana, někdo ho nesnáší. Já nemám rád JV, tak si umíš představit, jak škodolibě se čířím, když se zase objeví nějaký problém spojený s jeho osobou. Prostě jsem škodolibý parchant. No, a co s tím nadělám? :-)))
Ale také repsektuji, že se nijak neprokázalo, že je vyhodil on, nebo o tom rozhodl. Že se to stalo to víme, že to jsou jeho sumci, to nevíme.... v mé hlavě bliká, že jsou jeho a že za to může... a to je tak asi fšecko.

Sa(l)micka - Profil | Út 20.6.2017 14:02:45

Calex >> Áha - no tak nebo tak, takovejhle hodinovej vejvar, to je teda síla. Vzhledem k rybářskýmu "potěru" a školám by tohle měl dělat za nějakou symbolickou cenu, a né za takovou raketu. (Áno, jsem nenapravitelnej idealista, a tendle jeho přístup mně docela mrzí.)